Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard

€ 4.423,06 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822386
 • DG7GMGF0F4LT
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
SharePoint Server 2019 is een platform voor samenwerking van Microsoft Een onderdeel van...meer

Productinformatie "Microsoft SharePoint Server 2019 Standard"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

sharepoint-2019-logo882x441-1
SharePoint Server 2019 is een platform voor
samenwerking van Microsoft

Een onderdeel van de Microsoft 365 suite van tools. Hiermee kunnen gebruikers inhoud, kennis en toepassingen delen en beheren om teamwerk te bevorderen, snel informatie te vinden en naadloos samen te werken in de hele onderneming. SharePoint Server 2019 biedt een reeks functies en hulpmiddelen, waaronder document- en bestandsopslag, samenwerkingswerkruimten, sociale netwerken, enterprise search en een business intelligence platform. Het kan worden gebruikt als zelfstandig product of als onderdeel van een grotere Microsoft 365 inzet.

SharePoint is een platform waarmee gebruikers documenten en andere inhoud kunnen delen en samenwerken door een gedeelde werkomgeving te bieden. Het biedt ook functies als lijsten en databases om informatie te beheren en workflowtoepassingen om bedrijfsprocessen te automatiseren. SharePoint kan ook integreren met andere tools zoals Office 365 om een uitgebreide oplossing te bieden voor bedrijfssamenwerking en inhoudsbeheer.

 

Verschillen tussen SharePoint Server 2019 en OneDrive?

OneDrive is een dienst voor het opslaan en delen van bestanden van Microsoft die deel uitmaakt van de Microsoft 365-suite van hulpmiddelen. Hiermee kunnen gebruikers hun persoonlijke en werkbestanden overal opslaan, openen en delen. SharePoint Server 2019 daarentegen is een samenwerkingsplatform met functies als document- en bestandsopslag, samenwerkingswerkruimten, sociale netwerken, enterprise search en een business intelligence platform.Hier zijn enkele belangrijke verschillen tussen SharePoint en OneDrive:

Doel: OneDrive wordt vooral gebruikt voor het opslaan en delen van persoonlijke bestanden, terwijl SharePoint bedoeld is voor teamsamenwerking en het organiseren van bedrijfsgerelateerde inhoud.

Opslag: OneDrive biedt opslag specifiek voor een enkele gebruiker, terwijl SharePoint een centrale locatie biedt om door een team of organisatie gedeelde inhoud op te slaan en te organiseren.

Samenwerking: Zowel OneDrive als SharePoint maken real-time samenwerking op documenten mogelijk, maar SharePoint biedt ook extra samenwerkingstools zoals wiki's, blogs en discussieforums.

Beheer: SharePoint biedt geavanceerde beheerfuncties, zoals de mogelijkheid om machtigingen en toegangscontroles voor verschillende groepen en individuen in te stellen, terwijl OneDrive deze functies niet heeft.

Integratie: SharePoint kan integreren met andere tools en systemen zoals Office 365, Dynamics en Power BI, terwijl OneDrive vooral een zelfstandige dienst is.

Zonder titel-2-2

 

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van SharePoint Server 2019 als samenwerkingsplatform:

Verhoogde productiviteit:
Met SharePoint kunnen gebruikers vanaf elk apparaat en op elk moment documenten en andere inhoud openen, delen en eraan samenwerken. Dit maakt het voor teams gemakkelijker om samen te werken en dingen efficiënter voor elkaar te krijgen.

 

Verbeterde communicatie en samenwerking:
Biedt een reeks hulpmiddelen voor communicatie en samenwerking, waaronder documentbibliotheken, wiki's, blogs en discussieforums. Dit maakt het gemakkelijk voor teams om ideeën te delen, op de hoogte te blijven van projecten en in real time samen te werken.

 

Beter informatiebeheer:
Hiermee kunnen gebruikers alle soorten inhoud opslaan, organiseren en beheren, waaronder documenten, afbeeldingen en video's. Het bevat ook een zoekfunctie op bedrijfsniveau die het gemakkelijker maakt om de informatie te vinden die ze nodig hebben.

 

Verbeterde beveiliging:
Bevat robuuste beveiligings- en nalevingsfuncties, waaronder preventie van gegevensverlies, versleuteling en controlemogelijkheden. Dit helpt organisaties hun gevoelige gegevens te beschermen en te voldoen aan regelgeving.

 

Aanpassingsvermogen en integratie:
SharePoint kan worden aangepast en geïntegreerd met andere tools en systemen, waardoor het een flexibel en veelzijdig platform is voor een breed scala aan bedrijven.

 

Bestanden delen en samenwerken

SharePoint Server 2019 is een nieuw modern platform voor delen, interactie en samenwerken. In de toekomst zul je als team snel, veilig en betrouwbaar kunnen werken, ongeacht tijd of locatie.

Bedrijfsprocessen transformeren

Ontwikkel betrouwbare digitale oplossingen met toegevoegde waarde. SharePoint Server 2019 biedt nieuwe functies en betere ondersteuning voor Power Automate, Power Apps en meer.

 

Wat brengt SharePoint 2019 op tafel?

SharePoint Server 2019 is een nieuw modern platform voor delen, interacteren en samenwerken. In de toekomst zul je als team snel, veilig en betrouwbaar kunnen werken, ongeacht tijd of locatie.

Waar is SharePoint voor nodig?

Je kunt SharePoint gebruiken als een veilige plek om informatie op te slaan, te structureren, te delen en op te vragen vanaf vrijwel elk apparaat. Alles wat je nodig hebt is een webbrowser zoals Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome of Firefox.

Wat zijn de voordelen van SharePoint?

Het grootste voordeel van SharePoint is dat het effectieve real-time samenwerking in de hele organisatie mogelijk maakt. Meerdere gebruikers kunnen overal ter wereld gelijktijdig aan hetzelfde document werken, in plaats van verschillende versies van documenten te delen.

 

Verschillen tussen SharePoint Server 2016 en SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2016 en SharePoint Server 2019 zijn beide samenwerkingsplatforms van Microsoft, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee versies.

Hier zijn enkele van de belangrijkste verschillen:

Gebruiksgemak:
Deze omvatten een modernere en intuïtievere gebruikersinterface, snellere prestaties en verbeterde mobiele ondersteuning.

 

Teamsamenwerking:
De nieuwe functies voor teamsamenwerking van SharePoint Server 2019 omvatten de mogelijkheid om mensen te noemen in opmerkingen en berichten (@mention) en de mogelijkheid om Microsoft Teams-kanalen rechtstreeks vanuit SharePoint aan te maken en te bewerken.

 

Moderne pagina's:
SharePoint Server 2019 bevat Modern Pages, een nieuw type pagina geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten en voor het maken van webonderdelen.

 

Communicatiepagina's:
Met het nieuwe paginatype Communication Pages kun je met SharePoint Server 2019 informatie delen met een breed publiek, zoals een hele organisatie of externe belanghebbenden.

 

OneDrive for Business:
SharePoint Server 2019 bevat een aantal verbeteringen aan OneDrive for Business, waaronder de mogelijkheid om verwijderde bestanden te herstellen, vervaldata in te stellen voor gedeelde links en een nieuwe voortgangsindicator voor het uploaden en synchroniseren van bestanden.

 

Compliance en beveiliging:
Omvat verbeterde compliance- en beveiligingsfuncties zoals bescherming tegen gegevensverlies, versleuteling en controlemogelijkheden.

 

Hybride kenmerken:
Verbeterde hybride functies waarmee organisaties hun on-premise SharePoint-omgevingen gemakkelijker kunnen verbinden met Office 365.

 

Systeemvereisten

Installatiescenario Type inzet en schaling RAM Processor Schijfruimte
Enkele serverrol met SQL Server Ontwikkelings- of evaluatie-installatie van SharePoint Server 2016 met de aanbevolen minimale services voor ontwikkelingsomgevingen. Gebruik de single-server farm rol, waarmee je kunt kiezen welke servicetoepassingen worden ingezet. Zie Overzicht van MinRole serverrollen in SharePoint Server 2016 voor meer informatie over de farmrol met één server 16 GB 64-bit, 4 processorkernen 80 GB voor de systeemschijf
100 GB voor een tweede schijf
Enkele serverrol met SQL Server Proefinstallatie of testinstallatie voor gebruikersacceptatie van SharePoint Server 2016, waarvoor alle beschikbare diensten voor de ontwikkelomgeving zijn geïnstalleerd. 24 GB 64-bit, 4 processorkernen 80 GB voor de systeemschijf
100 GB voor een tweede en extra schijven
SharePoint-server in een farm met meerdere servers Ontwikkelings- of evaluatie-installatie van SharePoint Server 2016 met de minimaal aanbevolen services. 12 GB 64-bit, 4 processorkernen 80 GB voor de systeemschijf
80 GB voor een tweede schijf
SharePoint server in een farm met meerdere servers Pilotimplementatie, gebruikersacceptatietestimplementatie of productieimplementatie van SharePoint Server 2016 waarop alle beschikbare diensten draaien. 16 GB 64-bit, 4 processorkernen 80 GB voor systeemschijf
80 GB voor tweede en extra schijven
Hebben SharePoint en OneDrive dezelfde functie?
OneDrive is de bestandservaring voor Microsoft 365 en SharePoint Server * waarmee je toegang hebt tot al je werk- of schoolbestanden, inclusief die welke rechtstreeks door anderen worden gedeeld of via de teams waarin je werkt.
Bevat Office 365 ook SharePoint?
SharePoint en OneDrive in Microsoft 365 zijn clouddiensten waarmee organisaties inhoud, kennis en toepassingen kunnen delen en beheren om: Moedig teamwerk aan.
Waar staat SharePoint voor?
SharePoint is een webgebaseerd samenwerkingssysteem dat gebruik maakt van workflowtoepassingen, lijstdatabases en andere webonderdelen, en van beveiligingsfuncties, om zakelijke teams te laten samenwerken.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SharePoint Server 2019 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken