Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Powerpoint 2019

€ 60,96 * € 183,02 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820135
 • 079-06748
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
PowerPoint 2019 - Krachtige presentaties to the point   Microsoft...meer

Productinformatie "Microsoft Powerpoint 2019"

PowerPoint 2019 - Krachtige presentaties to the point

 

Microsoft PowerPoint is een synoniem geworden voor presentatiesoftware over de hele wereld. Geen wonder, de software van Microsoft werkt eenvoudig en stelt u in staat om met een paar klikken professionele presentaties te maken. De nieuwste versie van Microsoft PowerPoint 2019, die beschikbaar is voor Windows en Mac OS, snijdt ook weer een mooi figuur. Als u Microsoft PowerPoint 2019 wilt kopen, bieden wij u bij blitzhandel24 zoals altijd absolute topvoorwaarden - inclusief flash-verzending van de licentiesleutels per post!


Wat is nieuw in PowerPoint 2019?

Met de nieuwe Office-suite heeft Microsoft ook PowerPoint 2019 uitgebracht. In vergelijking met de vorige versie is er een hele reeks praktische innovaties toegevoegd. Zo is het nu mogelijk om PowerPoint-presentaties te verfraaien met SVG-vector grafische bestanden. Dit betekent de mogelijkheid om presentaties te maken die schaalbaar zijn tot vrijwel elke grootte. Bovendien is PowerPoint verbeterd met creatieve nieuwe overgangseffecten die het overstappen van de ene naar de andere dia dynamischer en professioneler maken. Onder andere het morfo- en zomeffect.


Gebruik 3D-graphics in presentaties

PowerPoint 2019 opent volledig nieuwe mogelijkheden met de nieuwe functie voor de integratie van 3D-modellen in presentaties. Bijvoorbeeld bij het aantonen van technische principes of ontwikkelingen. Laat zien hoe een apparaat is opgebouwd en draai het vrij op het scherm om het vanuit alle hoeken weer te geven! Talrijke standaardformaten worden al ondersteund (bijvoorbeeld: .fbx, .obj, .3mf en .stl). Daarnaast geeft een actief Office 365-abonnement u toegang tot een steeds groter wordende catalogus van vooraf gebouwde 3D-objecten.

Een andere nieuwe functie in PowerPoint 2019 is de mogelijkheid om tekst in verschillende kleuren te markeren. Vooral voor presentaties die bijzonder tekstintensief zijn, blijkt deze optie een nuttige uitbreiding om de essentiële punten tastbaar te maken voor uw publiek.


Deze licenties zijn beschikbaar

PowerPoint 2019 kan worden aangeschaft als één enkele licentie voor Windows of Mac OS. U kunt ook PowerPoint aanschaffen door de huidige office suite aan te schaffen of een tijdbeperkte toegang tot Office 365. Welke van de opties voor u het meest aantrekkelijk is, is geheel aan u. Als u het nog steeds niet zeker weet, adviseert onze klantenservice u natuurlijk graag.

Daarnaast hebben bedrijven de mogelijkheid om PowerPoint of het gehele Office-pakket via Microsoft's Open License programma als volumelicentie aan te schaffen. Microsoft PowerPoint 2019 is op deze manier bijzonder eenvoudig aan te schaffen - en dat zonder honderden licenties tegelijk te hoeven financieren, zoals gebruikelijk is bij klassieke volumelicentiemodellen. Zo blijft u flexibel en bespaart u uw IT-budget.


Heeft u nog vragen over de licenties voor PowerPoint 2019 of weet u niet zeker of het misschien toch verstandiger is om de hele office suite aan te schaffen? Wij adviseren u graag - neem gewoon contact op met ons competente en behulpzame team: per e-mail, telefoon of webchat.


Wat is Microsoft PowerPoint 2019?

PowerPoint is Microsoft's presentatiesoftware voor diavoorstellingen. Of het nu gaat om een driemaandelijks verslag in het bedrijf, een opleiding of een presentatie op school of universiteit: met een PowerPoint-presentatie kan de inhoud eenvoudig worden overgebracht.


Wie gebruikt PowerPoint?

PowerPoint richt zich op klanten uit een breed scala aan sectoren. Iedereen die af en toe openbare lezingen geeft, in welke vorm dan ook, zal profiteren van de eenvoud en duidelijkheid van de software. Of u nu een zakenvrouw, professor of coach bent, Microsoft PowerPoint 2019 is zeker de moeite waard om te kopen en maakt uw presentaties dynamischer en overtuigender.


Wat zijn de voordelen van PowerPoint?

Powerpoint heeft een aantal unieke eigenschappen die door andere presentatieprogramma's slechts langzaam worden toegevoegd. Het wijdverbreide gebruik van PowerPoint is ook een doorslaggevend argument voor het gebruik van de software. PowerPoint is al geïnstalleerd op de overgrote meerderheid van de computers in collegezalen en trainingsruimtes, zodat u de presentatie eenvoudig kunt starten met uw voorbereide en meegebrachte bestanden. Het kopen van PowerPoint is dus een verstandige investering.

 

Soorten Volledige versie
Hoeveelheid 1 gebruiker
Taal Duits, meertalig
Toepassingsgebied Kantoorapplicaties
Aanvullende informatie Terminal server geschikt

Visuele effecten

morfologische overgang

PowerPoint 2019 bevat de Morph Transition, waarmee u vloeiende animaties op uw dia's kunt maken.

Zoom voor PowerPoint

Om een presentatie dynamischer te maken en aangepaste navigatie mogelijk te maken, probeert u Zoom voor PowerPoint. Wanneer u in PowerPoint inzoomt, kunt u tussen bepaalde dia's, secties en delen van uw presentatie heen en weer springen in een volgorde die u tijdens de presentatie bepaalt, en er wordt een zoomeffect gebruikt wanneer de volgende dia vervaagt.

Markeer

Door de vaak geuite vraag heeft PowerPoint 2019 nu een highlighter die vergelijkbaar is met die in Word! Selecteer verschillende accentkleuren om specifieke delen van de tekst in uw presentaties te accentueren.

 

Word 2019 kan ook worden gekocht als onderdeel van een Office-suite:

 

Systeemvereisten:

- Computer en processor: x86/x64-processor met minstens 1 GHz en SSE2-instructieset
- Geheugen: 1 GB RAM voor 32-bits versies; 2 GB RAM voor 64-bits versies
- Harde schijf: 3,0 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
- Weergave: monitor met een resolutie van 1.366 × 768
- Besturingssysteem: Windows 10, Windows Server 2019 ESSENTIAL! Windows 7 of ouder worden niet meer ondersteund -
Grafiek

Hardwareversnelling vereist een grafische kaart met DirectX 10
 

Leveringsomvang:

- Originele licentiesleutel voor telefoon/online activering van Microsoft Powerpoint 2019, 1PC volledige versie, geen abonnement
- Gecontroleerde high-speed download link om de software snel & veilig te downloaden, of het kan direct worden gedownload van Microsoft.
- factuur met gedeclareerde BTW
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

eigenschappen: "Microsoft Powerpoint 2019"
Office-toepassingen:
Powerpoint
Jaar:
2019
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Catalina
macOS Mojave
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Powerpoint 2019"
Office-toepassingen:
Powerpoint
Jaar:
2019
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Catalina
macOS Mojave
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Powerpoint 2019"
26 okt. 2020

Alles wie es sein soll.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken