Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

€ 2.399,61 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820230
 • 312-04405
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - Mail en groupware voor professionals...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - Mail en groupware voor professionals

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise is de grotere enterprise-editie van Microsoft's mail- en groupware-server Exchange. Met de mogelijkheid om tot 100 maildatabases te beheren, elk met een willekeurig aantal gebruikersaccounts, voldoet Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise ook aan de eisen van zeer breed opgezette organisaties. Exchange Server 2019 is te koop bij blitzhandel24 tegen de beste voorwaarden: Goedkoop, betrouwbaar en met bliksemsnelle verzending!Hoge prestaties en diverse functies

Het kopen van Exchange Server betekent het kiezen van een van de meest krachtige en betrouwbare mail- en groupwaresystemen op de markt. Met Exchange, e-mail, contactpersonen, kalenders en taken worden eenvoudig beschikbaar gesteld aan alle gebruikers in het bedrijf. Dankzij de integratie met Outlook en het MS Office-ecosysteem kunnen uw medewerkers de kracht van Exchange moeiteloos gebruiken in hun dagelijkse werk. De Enterprise-editie van Exchange geeft IT-beheerders extra manieren om de prestaties van Exchange te verbeteren. Dankzij het grotere aantal maildatabases kunt u de serverbelasting beter verdelen en plannen. Exchange Enterprise biedt ook maximale stabiliteit en gegevensbeveiliging met functies zoals het archiveren van mailaccounts, journaling op accountniveau en bescherming van de gegevensintegriteit en -controle (IPC). Dankzij Data Loss and Leak Prevention zijn uw gegevens natuurlijk ook op het hoogste niveau beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang door derden met Exchange Server Enterprise.

Door uw eigen Exchange-server te combineren met Microsoft's cloudoplossing Azure en de Exchange online diensten, zorgt u er ook voor dat er permanent een back-up wordt gemaakt van uw gegevens via het internet. In gemengde werking met Office-365 hebben uw gebruikers altijd en overal toegang tot mails, het wereldwijde adresboek of agenda-diensten. Dankzij de Active Sync-technologie is mobiele toegang via de Outlook-app voor iOS en Android zowel data-efficiënt als betrouwbaar. Natuurlijk is vooral e-mail toegang mogelijk, maar ook via de gestandaardiseerde protocollen IMAP, SMTP en POP. U kunt ook de Outlook Web App gebruiken om overal toegang te krijgen tot uw gehoste mailaccounts.Licenties voor Microsoft Exchange

Merk op dat u voor een verstandig gebruik van Exchange niet slechts één licentie voor Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise hoeft aan te schaffen. Het licentiemodel van Microsoft vereist ook dat u Client-toegangslicenties (CAL's) en een bijbehorende upgrade aanschaft om de client-side functies van de onderneming te kunnen gebruiken. Een beperkt gebruik van de Enterprise Server met een normale, niet-Enterprise CAL is echter realiseerbaar. Dienovereenkomstig is ook een gemengde operatie gepland, waarbij u Enterprise CAL's aanschaft specifiek voor die gebruikers die profiteren van de extra mogelijkheden van de Enterprise-server. Een latere upgrade van de normale CAL's is mogelijk.

Weet u niet zeker of Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise het juiste product voor u is? Overweegt u nog steeds of het niet genoeg is om de eenvoudige Exchange Server te kopen? Ons competente en betrouwbare ondersteuningsteam adviseert u graag per telefoon, e-mail of chat over al uw vragen met betrekking tot Exchange, Exchange Enterprise en de vereiste Client Access licenties.


Wat is Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Exchange is de mail- en groupwareserver van Microsoft waarmee u e-maildiensten, agenda's, takenlijsten en meer kunt aanbieden en synchroniseren. De standaard client voor Exchange in de meeste bedrijven is Microsoft Outlook. Exchange Server in de Enterprise Editie is de meest uitgebreide versie van de Exchange Server en is vooral gericht op zeer grote bedrijven die speciale eisen stellen aan de prestaties van de groupware server.Wie moet Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise kopen?

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise is vooral gericht op grotere bedrijven en instellingen. Als u een instelling bent die meer dan vijf mailbox databases nodig heeft, dan is Exchange Enterprise iets voor u. Ook al zijn de geavanceerde functies om de data-integriteit op de server te waarborgen belangrijk voor u, het is de moeite waard om de Enterprise-Editie eens te bekijken. Mailbox-databases vertegenwoordigen geen individuele mailboxen, maar zijn databases waarin groepen van gebruikersaccounts zijn opgeslagen.Wat zijn de voordelen van Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Exchange en Exchange Enterprise zijn uiterst performante mail- en groupware-oplossingen. De integratie van Exchange met de MS Office producten (met name de clienttoepassing Outlook) en de Microsoft online diensten (zoals Exchange Online) zorgt voor een naadloze integratie van het product in uw IT-ecosysteem. De Enterprise-Editie van Exchange biedt ook een groter aantal maildatabases en functies voor een nauwkeurigere aanpassing van de journaling-opties en in-place-archivering.

Toegangslicenties (Client Access License, CAL)

Voor toegang tot de Exchange Server-software is een Exchange Server-toegangslicentie nodig (niet meegeleverd). Deze CAL kan zowel aan een toegangsapparaat als aan een toegangsgebruiker worden toegewezen.

Device CAL: Een Device CAL-licentie voor een apparaat voor gebruik door een willekeurig aantal gebruikers die vanaf dat apparaat toegang hebben tot de serversoftware.

User CAL: Een gebruiker CAL geeft een specifieke gebruiker het recht om een willekeurig aantal apparaten te gebruiken, zoals een bedrijfspc, een privé-pc, een mobiele telefoon, etc., van waaruit hij of zij toegang heeft tot de serversoftware.

Gebruik van extra functionaliteiten

Net als bij de serverlicentie zijn er twee edities van Exchange Server 2019 toegangslicenties, namelijk Standard en Enterprise. De edities van de serverlicenties zijn echter niet gerelateerd aan de edities van de CAL's. Terwijl de edities van de serverlicentie gebaseerd zijn op schaalbaarheid, verschillen Exchange Server Standard CAL en Exchange Server Enterprise CAL in de functies van het te bedienen Exchange Server-product.

Met andere woorden: Elke CAL-editie geeft recht op toegang tot elke servereditie.

 • Exchange Server 2019 Standard CAL, met een licentie per gebruiker of per apparaat, is vereist om toegang te krijgen tot de standaard Exchange Server 2019-functionaliteit, zoals e-mail, agenda en contactpersonen.
 • Exchange Server 2019 Enterprise CAL, met een licentie per gebruiker of per apparaat, is vereist om toegang te krijgen tot Exchange Server 2019 bedrijfsfuncties zoals unified messaging met voicemail, Exchange Online Protection voor geavanceerde antivirus- en antispambeveiliging, geïntegreerde archivering en preventie van gegevensverlies.

  Enterprise CAL's vereisen in principe een standaard CAL.

Outlook-desktopapplicatie

Om Exchange Server-services te gebruiken, is aan de bureaubladzijde een e-mailtoepassing zoals Microsoft Outlook vereist. Microsoft Outlook kan worden gekocht als onderdeel van een Office-suite.

Om bepaalde bedrijfsfuncties van Exchange Server 2019 te kunnen gebruiken, zoals archivering, Outlook van Office 365 ProPlus of Office Professional Plus is vereist. Deze functionaliteit kan niet worden gebruikt met Outlook vanuit een andere office suite zoals Office Standard.

Artikel:

Microsoft Exchange Server 2019 Ondernemingslicentie

Licentieprogramma:

Microsoft licentie Open NL, volumelicentie voor bedrijven

Aanvullende informatie:

64-bit, mailbox databases

Taal/talen:

Meertalig (Duits, Engels, enz.)

Aantal licenties:

Serverlicentie zonder klanten

Type licentie:

Volledige versie

Licentietermijn:

Aankoop licentie, onbeperkte duur

Platform:

Windows

verpakking:

Download

Leveringsomvang:

 • Originele productsleutel voor de online activering van Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke factoren beïnvloeden onze prijsstelling?

Onze prijsstelling is gebaseerd op een verscheidenheid aan factoren die een combinatie van beproefde softwarehandelsstrategieën omvatten:

 • Inkoopstrategieën
  Door volumebundeling, onze 14 jaar marktervaring in een internationale context en expertise in softwarehandel bereiken we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.      
 • Vervallen van leverings- en opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistiekkosten.
 • Leveranciersrelatiebeheer
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om bemiddelingskosten te vermijden en exclusieve speciale voorwaarden aan te bieden.
 • Regionale prijsstelling
  We passen onze prijzen aan per regio en valuta om rekening te houden met de mondiale marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën stelt ons in staat om bestellingen en klantvragen efficiënt te beheren, waardoor de kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in marketing
  Onze belangrijkste advertentietrategie richt zich op klanttevredenheid en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenkring, waardoor we een slanke winstmarge kunnen handhaven.

 

Veiligheid en kwaliteit: Onze belofte aan u

Kwaliteit komt op de eerste plaats

De kwaliteit van onze producten blijft ondanks onze concurrerende prijzen op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten topkwaliteit voor de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u een bescherming tot € 20.000 via Trusted Shops.

Onze online shop is wettelijk beveiligd door het EHI-keurmerk, zodat u zorgeloos kunt winkelen.

 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"
23 okt. 2020

Sehr zufrieden!

Gute Ware und schnelle Lieferung. Sehr gerne zu empfehlen.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken