Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Office 2019 Professional Plus Open License, terminal server geschikt, volumelicentie

€ 177,89 * € 660,91 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820144
 • 79P-05729
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Perfect voor de onderneming: Microsoft Office 2019 Professional Plus Volume Licenties Niet...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Professional Plus Open License, terminal server geschikt, volumelicentie"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Perfect voor de onderneming: Microsoft Office 2019 Professional Plus Volume Licenties

Niet voor niets is Microsoft Office de industriestandaard voor efficiënt werken met digitale documenten in kantoren over de hele wereld. Of het nu gaat om tekstverwerking, spreadsheets of presentaties: met Word, Excel, PowerPoint en Co. definieert Microsoft al tientallen jaren hoe kantoorsoftware eruit ziet. De huidige versie van Microsoft Office 2019 Professional maakt opnieuw indruk met zijn gebruikelijke hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Speciaal voor bedrijven biedt Microsoft licenties aan tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden als onderdeel van haar Open License Program. Bij blitzhandel24 kunt u deze volumelicenties eenvoudig, goedkoop en natuurlijk met de gebruikelijke bliksemsnelle levering per e-mail aanschaffen.Dit omvat Microsoft Office 2019 Professional Plus

Microsoft Office 2019 is het allround zorgeloze pakket voor uw kantoorpersoneel. Naast Word, Excel en PowerPoint hebben ze nu ook toegang tot de nieuwste versies van de e-mail- en agenda-applicatie Outlook, de Access-database en het desktop publishing systeem Publisher. Daarnaast bieden de VoIP-software Lync (Skype for Business) en de universeel bruikbare notitietool OneNote toegang tot praktische hulpmiddelen voor het dagelijkse kantoorleven. Het pakket wordt afgerond met de Microsoft Office Web Apps. Dit geeft u en uw medewerkers de mogelijkheid om veel van de kernfuncties van Word, Excel, PowerPoint en Outlook direct in de webbrowser te gebruiken. Dit kan zeer praktisch zijn, vooral voor afspraken buiten het kantoor of als je op verschillende werkplekken in het bedrijf werkt.Volumelicenties en het Open License Program

Traditioneel waren volumelicenties alleen beschikbaar voor zeer grote bedrijven. Alleen degenen die over de middelen beschikten en de noodzaak hadden om een groot aantal licenties tegelijk aan te schaffen, kwamen in aanmerking. Met het open-licentieprogramma stelt Microsoft ook kleinere bedrijven (vijf of meer werkstations) in staat om te profiteren van veel van de voordelen van volumelicenties. Door u te registreren voor de Microsoft Office 2019 Professional Plus Open-NL License Module kunt u volumelicenties voor uw bedrijf aanschaffen zonder dat u honderden computers hoeft uit te rusten. In het begin is alleen de aankoop van vijf licenties nodig. Daarna heeft u de mogelijkheid om extra MAK- en KMS-licenties aan te schaffen (meer over deze twee licentietypen hieronder). Als groeiend bedrijf vermindert u het financiële risico dat gepaard gaat met het vooraf investeren in een grotere licentieportefeuille. Tegelijkertijd heeft u de mogelijkheid om, rechtstreeks via Microsoft, te profiteren van aanvullende diensten zoals Software Assurance, die niet beschikbaar zouden zijn voor u als koper van een normale retailversie van Microsoft Office 2019. Uiteraard kunnen de Microsoft Office 2019 Professional Plus Open-NL-licenties die bij blitzhandel24 zijn aangeschaft, zowel op enkele werkstations als op een terminalserver worden gebruikt.KMS en MAK - Wat betekent dat?

De volumelicenties die Microsoft als onderdeel van het Open License Program aanbiedt, kunnen op twee verschillende manieren worden geactiveerd. Hetzij via een Key Management Service (KMS) of in de vorm van Multiple Activation Keys (MAK). Het gebruik van een Microsoft Office 2019 Professional Plus KMS-licentie is vooral in grotere bedrijven (vanaf ongeveer 25 computerwerkplekken) de moeite waard. De activering van de licentiesleutels bij Microsoft gebeurt via een centrale server in het bedrijf. MAK's daarentegen lijken in de omgang met de licentiesleutels van de consumentenversies van Microsoft Office 2019 en andere softwareproducten meer op elkaar. De sleutel moet hier voor elke installatie afzonderlijk worden ingevoerd en wordt direct online met Microsoft gevalideerd. Per slmgr heeft u als beheerder overigens de mogelijkheid om Microsoft Office 2019 Professional Plus MAK en KMS volumelicenties om te zetten. De aankoop van een verkeerde licentie betekent geen enkel risico.Heeft u vragen over de Microsoft Office 2019 Professional Plus volumelicenties die wij aanbieden? Weet u nog steeds niet zeker of de licenties die wij aanbieden aan uw behoeften voldoen? We zijn blij dat we u mogen adviseren. Neem gewoon contact met ons op via telefoon, e-mail of direct via de chat hier op de website! Uiteraard adviseren wij u ook graag over andere versies van Microsoft Office 2019 of de aanschaf van licenties voor oudere Office-versies.

 

Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Co.: Als het gaat om Office-toepassingen, horen deze namen boven aan de lijst met favorieten voor bijna alle Windows-gebruikers. Microsoft Office 2019 heeft ook een complete collectie kantoorsoftware bij de hand.

Soorten Volledige versie
Platform Windows
Hoeveelheid 1 gebruiker/ 1PC
Taal Duits, Engels/ alle talen beschikbaar
Toepassingsgebied kantoortoepassingen, terminalservers

 

Inbegrepen bij Microsoft Office 2019 Professional Plus:

__________________________________________________________

 

 • Onbeperkte duur / geen abonnement
 • Kan worden geïnstalleerd op uw terminal server
 • talen: Duits (andere talen beschikbaar op aanvraag)
 • Automatische updates rechtstreeks van de fabrikant
 • Gegarandeerde online activering

__________________________________________________________

Hoogtepunten van het nieuwe Office-pakket zijn nieuwe functies voor peninvoer, krachtigere gegevensanalyse in Excel en nieuwe presentatiemogelijkheden voor PowerPoint. Microsoft heeft nu een "donker thema" voor Word, en het schrijfprogramma heeft ook een tekst-naar-spraak functie. Voor de multitouchfuncties is een apparaat met aanraakscherm nodig. Alle functies kunnen worden gebruikt via het toetsenbord, de muis of een ander standaard of beschikbaar invoerapparaat. De aanraakfuncties zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 10. Productfunctionaliteit en grafische prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de systeemconfiguratie. Voor bepaalde functies kan extra of uitgebreide hardware of een serververbinding nodig zijn. Cloud file management mogelijkheden vereisen OneDrive, OneDrive for Business of SharePoint. Een Microsoft-account of een Microsoft-organisatie-account is vereist voor de toewijzing van licenties. Alleen Professional Plus: Om optimaal te kunnen profiteren van de gespreks- en vergadermogelijkheden van Skype for Business zijn een standaard laptopcamera of een USB 2.0-videocamera, microfoon en audio-uitgangsapparaat vereist.

Word

"Doe je werk gemakkelijker"

 • Zwart ontwerp
 • Kantoorgeluiden
 • Leerhulpmiddelen met ondertitels en audiobeschrijvingen
 • Tekst-naar-spraak
 • Verbeterde kleurfunctionaliteit
 • Verbetering van de toegankelijkheid

Excel

"Betere gegevensanalyse"

 • Trechterdiagrammen en 2D-kaarten
 • Nieuwe Excel-functies en -verbindingen
 • Excel publiceren op PowerBI
 • PowerPivot-uitbreidingen
 • PowerQuery verbeteringen

PowerPoint

"Effectievere inhoud creëren"

 • Zoomfuncties voor de volgorde van de dia's in presentaties
 • Morfologische overgangsfunctie
 • Invoegen en beheren van iconen, SVG- en 3D-modellen
 • Verbeterd zwerfpotlood etui

Vooruitzichten

"Efficiënter omgaan met e-mail"

 • Bijgewerkte contactkaarten
 • Office 365 Groepen*
 • @vermeldingen
 • Gebundelde inbox
 • Reis- en bezorgingskaarten

*Vraagt een Exchange Online-account aan


Belangrijke opmerking:
Office 2019 overschrijft en verwijdert meestal oudere versies van het kantoorpakket die al op de PC aanwezig zijn, zoals Office 2016, dus zorg ervoor dat u hiervoor nog installatiebestanden en activeringscode heeft.

 


Systeemvereisten:

Computer en processor: 1,6 GHz of sneller, Dual CoreProfessional
Plus: aanbevolen voor Skype for Business: 2,0 GHz of snellerGeheugen
: 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 bit)
Harde schijf: 4 GB beschikbare ruimteScherm
: 1280 x 768 resolutieGrafische kaart
: voor grafische hardwareversnelling, DirectX 9 of hoger met WDDM 2.
0
of hoger voor Windows 10 (of WDDM 1.3 of hoger voor Windows 10 Fall Creators Update) is vereist.
Professioneel Plus: Skype for Business vereist DirectX 9 of hoger, 128 MB grafisch geheugen en 32 bits per pixelkleurendiepte.
Besturingssysteem: Windows 10, Windows Server 2019 COMPULSORY! Windows 7 of ouder worden niet meer ondersteundBrowsers
: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome of Firefox in de huidige versie..NET-versie
: Voor sommige functies moet mogelijk ook .NET 3.5 of 4.6 en hoger worden geïnstalleerd.
Overig: Voor internetfuncties is een internetverbinding nodig.

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel geschikt voor online activering van Microsoft Office Professional Plus 2019 1PC Open NL Software / Terminal Server
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

eigenschappen: "Microsoft Office 2019 Professional Plus Open License, terminal server geschikt, volumelicentie"
Office-Toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Skype for Business
Word
Jaar:
2019
Besturingssysteem:
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2019 Professional Plus Open License, terminal server geschikt, volumelicentie"
Office-Toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Skype for Business
Word
Jaar:
2019
Besturingssysteem:
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2019 Professional Plus Open License, terminal server geschikt, volumelicentie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken