Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Exchange Server 2016 Standaard, 1 User CAL

€ 29,44 * € 81,33 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820193
 • 381-04398
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Gebruiker CAL voor Exchange 2016 - Flexibele toegang tot de mailserver De Microsoft Exchange...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2016 Standaard, 1 User CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Gebruiker CAL voor Exchange 2016 - Flexibele toegang tot de mailserver

De Microsoft Exchange Server is de mail- en groupware-oplossing van Microsoft voor bedrijven. Als tegenhanger van de clientapplicatie Microsoft Outlook ondersteunt het systeem uw medewerkers bij het delen van mails, contactpersonen, agenda-items en taken met elkaar en houdt het deze altijd gesynchroniseerd. Dit zorgt voor een effectieve samenwerking op kantoor, op andere bedrijfsafdelingen en onderweg. Naast de eigenlijke toepassingslicentie voor de installatie van de serversoftware hebt u zogenaamde Client Access Licenses (CAL) nodig om Microsoft Exchange te kunnen bedienen. Het Microsoft-licentiemodel voorziet hierin. Met een Exchange Server 2016 Standard User CAL heeft precies één gebruiker altijd toegang tot de server. Als alternatief voor een dergelijke User CAL is er ook de mogelijkheid om zogenaamde Device CAL aan te schaffen. Microsoft Exchange Server 2016 CAL is te koop bij blitzhandel24 tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden. Dit betekent top service, lage prijzen en extreem snelle levering van licentiesleutels per e-mail of per post!Welke Microsoft Exchange Server 2016 CAL te kopen?

Welk CAL-model het meest geschikt is voor u en uw individuele behoeften kan niet op een algemene manier worden beantwoord. De Exchange Server 2016 Standard User CAL die hier wordt aangeboden geeft altijd precies één medewerker toegang tot de server. Om dit te doen moet de systeembeheerder de licentie permanent koppelen aan een gebruikersaccount in de configuratie. Device CAL's daarentegen laten een willekeurig aantal gebruikers toe om de functies van de server te gebruiken: maar slechts van één clientcomputer tegelijk. Het User-CAL-model is in veel gevallen wat eenvoudiger te beheren en geeft uw medewerkers meer flexibiliteit in het gebruik ervan. Apparaat CAL daarentegen kan vaak economischer worden gebruikt als u minder apparaten in gebruik heeft dan medewerkers. Welke Exchange Server CAL u moet kopen hangt dus sterk af van het gebruiksscenario. De tendens is dat hoe meer werktijd een medewerker aan het scherm besteedt, hoe verstandiger het is om de gebruikersversie van de Exchange Server CAL aan te schaffen. Als kantoorwerk slechts een klein deel van het werk van uw medewerkers uitmaakt, is het vaak beter om te vertrouwen op Device CAL. Wanneer u uw CAL koopt, zorg er dan voor dat u licenties bestelt voor de juiste versie van Exchange. De hier aangeboden Exchange 2016 User CAL kan niet gebruikt worden om in te loggen op een nieuwere Exchange server.Heeft u vragen over de verschillende Client Access licenties of Microsoft Exchange in het algemeen? Onze vriendelijke medewerkers geven u graag competent en betrouwbaar advies en helpen u bij uw beslissing. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of via onze chat hier op de website: We kijken uit naar uw komst!Wie moet Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL kopen?

Microsoft Exchange is gericht op middelgrote en grote bedrijven die waarde hechten aan betrouwbare en effectieve e-mailcommunicatie en digitale kantoorsamenwerking. De CAL's zijn verplicht om de Exchange-server op een zinvolle manier te kunnen gebruiken. Een Exchange Server 2016 Standard User CAL laat precies één gebruiker toe om in te loggen op de server. Dit is met name interessant voor bedrijven waar medewerkers vaak vanaf een ander apparaat toegang hebben tot de server. Het is helaas niet mogelijk om de Exchange Server 2016 Standard User CAL te gebruiken met een nieuwere Exchange Server 2019.Wat is een Exchange Server 2016 Standard User CAL?

Microsoft bepaalt dat niet alleen de eigenlijke Exchange Server gelicenseerd is, maar dat er extra licenties worden aangeschaft voor client toegang tot de server. Deze Client Access licenties zijn beschikbaar in twee varianten: Als User CAL, die altijd precies één gebruiker toegang geeft tot de server, en als Device CAL, die een willekeurig aantal gebruikers toegang geeft vanaf één computer. Client Access licenties kunnen alleen gebruikt worden voor de opgegeven versie van de Exchange Server, een overdracht van licenties na een upgrade naar een nieuwere versie is helaas niet mogelijk.Waarom zou ik Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL kopen?

Exchange is een van de best presterende en meest betrouwbare mail- en groupware-oplossingen op de markt. Via Microsoft Outlook worden de voordelen van het systeem optimaal gekoppeld aan uw Microsoft Office-werkplekken. Door de aankoop van de User CAL krijgen u en uw medewerkers maximale flexibiliteit bij de toegang tot de server. De administratieve inspanning voor de toewijzing van CAL is op deze manier aanzienlijk lager dan voor de verdeling van apparaatgebonden licenties.

Leveringsomvang:

 • Originele productsleutel voor de online activering van Microsoft Exchange Standard User CAL 2016
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Exchange Server 2016 Standaard, 1 User CAL"
23 okt. 2020

alles ok,gerne wieder!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken