Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

€ 2.125,08 * € 4.371,25 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820194
 • 395-04571
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Exchange 2016 Onderneming is de nieuwste versie van Microsoft's top...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.


Microsoft Exchange 2016 Onderneming
is de nieuwste versie van Microsoft's top enterprise-berichten- en samenwerkingsoplossing en de hoeksteen van Microsoft's visie op unified communications. Met het breedste scala aan implementatiemogelijkheden, een fantastisch gebruiksgemak en ingebouwde informatiekloof en compliancemogelijkheden helpt Exchange 2016 u om nieuwe niveaus van betrouwbaarheid en prestaties te bereiken.

Exchange 2016 helpt u nog productiever te werken. Met snellere, nauwkeurigere en volledigere zoekopdrachten en een verbeterde inbox vindt u in een mum van tijd wat u nodig heeft. Deze out-of-the-box-functies houden uw mailbox netjes en gemakkelijk te beheren, zelfs als deze in de loop van de tijd groeit. Exchange biedt ook samenwerkingstools die kunnen worden aangepast aan de manier waarop u werkt en een geweldige interface op elk apparaat.
Exchange 2016 biedt een solide en bewezen architectuur voor on-premise deployment. Het is innovatief en eenvoudig te gebruiken, schaalt direct en levert uitstekende prestaties en betrouwbaarheid voor een geweldige gebruikerservaring, vereenvoudigt de implementatie en is ontworpen om te integreren met de cloud, zodat u verbinding kunt maken wanneer u maar wilt.
Auditing, eDiscovery, archivering en mogelijkheden voor het voorkomen van gegevensverlies in Exchange 2016 helpen u om uw bedrijfscommunicatie en vertrouwelijke informatie te beschermen en tegelijkertijd te voldoen aan de interne en wettelijke vereisten.

Met Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise kunnen bedrijven niet alleen platform-specifieke communicatieprocessen optimaliseren, maar ook hun cross-platform communicatie, waardoor teams productiever kunnen samenwerken. Dit wordt onder andere bereikt door de gebruiksvriendelijke Outlook App voor iOS en Android en door de Outlook Web App.

Daarnaast zijn er intelligente filtertechnologieën die de manier waarop gebruikers werken analyseren en dus alleen de echt belangrijke berichten volgens specifieke specificaties eruit filteren. Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise wordt afgerond met een gedeelde inbox en kalenderbeheer voor teams en OneDrive for Business voor het delen, updaten en bewerken van gegevens in realtime.


Allround bescherming voor vertrouwelijke bedrijfscommunicatie
In tijden van toenemende aanvallen vanuit cyberspace heeft de bescherming van vertrouwelijke gegevens en bedrijfscommunicatie de hoogste prioriteit. Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise beschermt deze gegevens met geïntegreerde beveiligingsmechanismen, waardoor het ook veel gemakkelijker wordt om aan de wettelijke en interne regelgeving te voldoen. Naast de beleidstips in Outlook bevat het beveiligingspakket een uitgebreide preventie van gegevensverlies, die ook voorkomt dat vertrouwelijke informatie van gebruikers per ongeluk aan onbevoegden wordt onthuld.

De intelligente anti-spamfilter daarentegen, met zijn Intelligent Message Filter (IMF) en SmartScreen-filtertechnologie, voorkomt al dat potentieel schadelijke berichten überhaupt in uw mailbox terechtkomen. Bovendien kan de anti-virus API in Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise gemakkelijk worden gekoppeld aan software van derden.

Altijd up-to-date dankzij regelmatige updates

Zelfs met de 2016 editie van Microsoft Exchange Server zullen gebruikers profiteren van het updatebeleid dat met de vorige versie is geïntroduceerd. Microsoft levert zijn Exchange software met een zogenaamde Cumulative Update (CU) op kwartaalbasis, die niet alleen bekende fouten corrigeert, maar ook nieuwe functies toevoegt voor nog veiliger en efficiënter werken. Bovendien kan de e-mailtransportserver en groupware software in zijn volledige functionele omvang worden gebruikt zonder enige tijdsbeperking van de gebruiksperiode.

Systeemvereisten:

Computer en processor:

x86 of x64-bits processor die draait op 1 gigahertz (GHz) of sneller en SSE2

Geheugen:

Minimaal 4 Gigabyte (GB) RAM per server plus 5 Megabyte (MB) RAM aanbevolen voor elke mailbox.

Weergave:

Monitor met een resolutie van 1.024 × 768 of hoger

.NET-versie:

3.5, 4.0, of 4.5, Windows PowerShell, Windows Remote Management

Grafisch:

min. 800 x 600

Leveringsomvang:

 • Originele productsleutel voor online activering van Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise"
23 okt. 2020

Sehr gut!

Schnell, zuverlässig und sehr freundlicher support!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken