Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Excel 2016 MAC

Microsoft Excel 2016 MAC

€ 45,71 *

incl. BTW gratis verzending

 • MAC2331
 • 08720938276286
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Excel 2016 MAC - De bewezen spreadsheetsoftware voor Mac-gebruikers Microsoft...meer

Productinformatie "Microsoft Excel 2016 MAC"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Excel 2016 MAC - De bewezen spreadsheetsoftware voor Mac-gebruikers

Microsoft Excel 2016 MAC is een professionele spreadsheetsoftware die speciaal is ontworpen voor Mac-gebruikers. Met uitgebreide functies en een gebruiksvriendelijke interface biedt Excel 2016 MAC een betrouwbare oplossing voor gegevensbeheer, analyse en presentatie. In dit artikel bespreken we de belangrijke functies, voordelen en verschillen met de Excel 2019 MAC versie.

Microsoft Excel 2016 MAC

Belangrijke kenmerken van Microsoft Excel 2016 MAC:

Uitgebreide formulebibliotheek: Excel 2016 MAC heeft een uitgebreide verzameling wiskundige, statistische en logische functies. Met deze functies kun je complexe berekeningen uitvoeren en gegevens efficiënt analyseren.

Gebruiksvriendelijke interface: De interface van Excel 2016 MAC is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Nieuwe gebruikers kunnen snel vertrouwd raken met de software en bestaande Excel-vaardigheden zonder problemen gebruiken.

Gegevensvisualisatie: Met Excel 2016 MAC kun je gegevens visualiseren in zinvolle grafieken en diagrammen. Dit vereenvoudigt en verbetert de communicatie en presentatie van informatie.

Draaitabellen: Met de draaitabelfunctie in Excel 2016 MAC kun je grote hoeveelheden gegevens analyseren en organiseren. Je kunt gegevens flexibel groeperen, filteren en samenvatten om waardevolle inzichten te krijgen.

Gegevens importeren en exporteren: Excel 2016 MAC biedt een groot aantal opties voor het importeren en exporteren van gegevens uit verschillende bestandsformaten. Hierdoor kun je naadloos werken met gegevens uit andere programma's.

 

 

Krachtige spreadsheet voor Mac-gebruikers

Microsoft Excel 2016 MAC is een krachtige spreadsheetsoftware die speciaal is ontworpen voor Mac-gebruikers. Met een breed scala aan functies en gereedschappen kun je je spreadsheets efficiënt maken en bewerken. Van uitgebreide formulebibliotheken tot ingebouwde functies, Excel 2016 MAC heeft alles wat je nodig hebt voor gegevensanalyse en rapportage.

Eenvoudige gegevensanalyse en visualisatie

Met Microsoft Excel 2016 MAC kun je eenvoudig gegevens analyseren en visualiseren. Gebruik de uitgebreide functies voor gegevensvisualisatie om complexe informatie te presenteren in duidelijke grafieken en diagrammen. Zo kun je gemakkelijk belangrijke inzichten uit je gegevens halen en deze op een aantrekkelijke manier presenteren.

Naadloze integratie en gegevensbeheer

Met Excel 2016 MAC kun je gegevens uit verschillende bronnen naadloos integreren. Je kunt gegevens importeren en exporteren uit verschillende bestandsformaten om een soepele samenwerking met andere toepassingen te garanderen. Daarnaast biedt Excel 2016 MAC krachtige functies voor gegevensbeheer om je te helpen je gegevens efficiënt te organiseren en te manipuleren.

Compatibiliteit en gebruiksgemak

Een van de sterke punten van Microsoft Excel 2016 MAC is de hoge compatibiliteit met andere Microsoft-producten en eerdere Excel-versies. Je kunt gemakkelijk overstappen naar Excel 2016 MAC zonder compatibiliteitsproblemen. De gebruikersinterface is gebruiksvriendelijk en intuïtief ontworpen, zodat je snel vertrouwd raakt met de software, zelfs als je geen ervaring hebt met Excel.

Conclusie: Een uitstekende keuze voor professionele spreadsheets

Samengevat biedt Microsoft Excel 2016 MAC een krachtige spreadsheetoplossing voor Mac-gebruikers. Met zijn brede scala aan functies, gebruiksgemak en compatibiliteit met andere Microsoft-producten is Excel 2016 MAC een uitstekende keuze voor iedereen die professionele spreadsheets wil maken op zijn Mac-computer.


Koop Excel 2016 MAC bij Blitzhandel24 en verhoog je productiviteit

Mis de kans niet om Microsoft Excel 2016 MAC voor een geweldige prijs te kopen bij Blitzhandel24 en til je spreadsheets naar een hoger niveau. Profiteer van de rijke functies en intuïtieve gebruikersinterface van Excel 2016 MAC om je werk efficiënter en productiever te maken!


Functies voor Microsoft Excel 2016 MAC en Excel 2019 MAC:

Functies

Excel 2016 MAC

Excel 2019 MAC

Gekoppelde grafieken maken

Real-time samenwerken

Geïntegreerde gegevensanalyse

Gegevens visualiseren met Power View

Kunstmatige intelligentie (AI) ondersteund


Hier zijn de functies in detail:

 1. Gekoppelde grafieken maken: Met Excel 2016 MAC en Excel 2019 MAC kun je gekoppelde grafieken maken om gegevens visueel weer te geven en relaties te illustreren.

 2. Realtime samenwerken: In Excel 2019 MAC kun je in realtime samenwerken met andere gebruikers, terwijl deze functie niet beschikbaar is in Excel 2016 MAC. Dit maakt het makkelijker om tabellen samen te bewerken en vergemakkelijkt teamwerk.

 3. Geïntegreerde gegevensanalyse: Zowel Excel 2016 MAC als Excel 2019 MAC bieden geïntegreerde functies voor gegevensanalyse waarmee je je gegevens effectief kunt analyseren en belangrijke inzichten kunt krijgen.

 4. Datavisualisatie met Power View: In Excel 2016 MAC kun je gegevens visualiseren en interactieve rapporten maken met behulp van Power View. Deze functie is niet beschikbaar in Excel 2019 MAC.

 5. Kunstmatige intelligentie (AI) ondersteund: Excel 2019 MAC biedt ondersteuning voor kunstmatige intelligentie (AI) om je te helpen gegevens te analyseren en beslissingen te nemen. Deze functie is niet beschikbaar in Excel 2016 MAC.

Deze tabel toont de verschillen tussen Excel 2016 MAC en Excel 2019 MAC op het gebied van specifieke functies. Als je wilt profiteren van de nieuwste functies zoals realtime samenwerken en AI-ondersteuning, raden we je aan om te upgraden naar Excel 2019 MAC.

 

Voordelen van Microsoft Excel 2016 MAC:

 1. Stabiliteit en betrouwbaarheid: Excel 2016 MAC is een beproefde versie die bewezen heeft stabiel en betrouwbaar te zijn. Je kunt erop vertrouwen dat het je gegevens veilig en efficiënt beheert.

 2. Vertrouwde gebruikersinterface: Gebruikers die al bekend zijn met oudere Excel-versies zullen snel hun weg vinden in Excel 2016 MAC. De vertrouwde gebruikersinterface maakt het gemakkelijker om de software te gebruiken en verkort de leercurve.

 3. Compatibiliteit: Excel 2016 MAC biedt een goede compatibiliteit met oudere Excel versies en andere Microsoft producten. Je kunt gemakkelijk toegang krijgen tot eerdere werkmappen en samenwerken met collega's en partners.

Microsoft Excel 2016 MAC is een bewezen en krachtige spreadsheet software voor Mac gebruikers. Ondanks de beschikbaarheid van nieuwere versies biedt Excel 2016 MAC veel nuttige functies en voordelen. Als je op zoek bent naar een stabiele en betrouwbare spreadsheetoplossing, dan is Excel 2016 MAC een uitstekende keuze. Koop Excel 2016 MAC nu voor een geweldige prijs bij Blitzhandel24 en optimaliseer je spreadsheet op je Mac computer.

 

eigenschappen: "Microsoft Excel 2016 MAC"
Besturingssysteem:
macOS
macOS X El Capitan
macOS X Yosemite
macOS High Sierra
macOS Sierra
Office-Toepassingen:
Excel
Jaar:
2016
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Excel 2016 MAC"
Besturingssysteem:
macOS
macOS X El Capitan
macOS X Yosemite
macOS High Sierra
macOS Sierra
Office-Toepassingen:
Excel
Jaar:
2016
Prijsstelling meerWelke factoren beïnvloeden onze prijsstelling?

Onze prijsstelling is gebaseerd op een verscheidenheid aan factoren die een combinatie van beproefde softwarehandelsstrategieën omvatten:

 • Inkoopstrategieën
  Door volumebundeling, onze 14 jaar marktervaring in een internationale context en expertise in softwarehandel bereiken we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.      
 • Vervallen van leverings- en opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistiekkosten.
 • Leveranciersrelatiebeheer
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om bemiddelingskosten te vermijden en exclusieve speciale voorwaarden aan te bieden.
 • Regionale prijsstelling
  We passen onze prijzen aan per regio en valuta om rekening te houden met de mondiale marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën stelt ons in staat om bestellingen en klantvragen efficiënt te beheren, waardoor de kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in marketing
  Onze belangrijkste advertentietrategie richt zich op klanttevredenheid en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenkring, waardoor we een slanke winstmarge kunnen handhaven.

 

Veiligheid en kwaliteit: Onze belofte aan u

Kwaliteit komt op de eerste plaats

De kwaliteit van onze producten blijft ondanks onze concurrerende prijzen op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten topkwaliteit voor de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u een bescherming tot € 20.000 via Trusted Shops.

Onze online shop is wettelijk beveiligd door het EHI-keurmerk, zodat u zorgeloos kunt winkelen.

 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Excel 2016 MAC"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken