Gratis hotline 0800 54 45 8
 
DVDFab UHD Copy, Windows

DVDFab UHD Copy, Windows

€ 90,50 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821294
 • 2 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
DVDFab UHD kopie, Windows Met de proliferatie van 4K Ultra HD Blu-ray spelers en 4K UHD...meer

Productinformatie "DVDFab UHD Copy, Windows"

DVDFab UHD kopie, Windows

Met de proliferatie van 4K Ultra HD Blu-ray spelers en 4K UHD TV's worden 4K films steeds populairder. Om bij te blijven, introduceert DVDFab 's werelds eerste 4K UHD kopieersoftware - DVDFab UHD Copy - waarmee u UHD kunt kopiëren, 4K UHD kopieerbeveiligingen kunt verwijderen, 4K UHD films van de originele UHD schijf kunt kopiëren en ze vervolgens verliesvrij of als een gecomprimeerd ISO-bestand kunt opslaan of op lege BD50/25 schijven kunt branden om een UHD-back-up te maken. Zowel Dolby Vision als HDR10 worden behouden.
Wij ondersteunen de meeste 4K Blu-ray films. Als u een compatibele UHD-schijf nodig hebt, bekijk dan onze lijst met ondersteunde schijven.

Kopieert 4K Ultra HD Blu-ray naar BD-50/25 2160p

Meestal bevat een 4K Blu-ray disc ongeveer 70GB aan gegevens, dus het is moeilijk om een kopie van zo'n disc te maken. Geen probleem, DVDFab UHD Copy to UHD Copy is speciaal voor dit doel ontworpen. Het kan niet alleen UHD kopiëren, maar de hele schijf van een 4K Ultra HD Blu-ray klonen als een 1:1 lossless ISO-bestand; de hoofdfilmtitel of de hele schijf kopiëren naar een ISO-bestand of -map met BD-100 2160p kwaliteit; of deze comprimeren tot een kleiner formaat om een lege BD-50 of BD-25 schijf te plaatsen, of de gecomprimeerde inhoud opslaan als ISO-bestanden/mappen op de HDD en toch de 2160p kwaliteit behouden. Vergeleken met het opslaan van de hele schijf op een lege BD XL-schijf (met drie lagen), is deze methode zeer kosteneffectief.

dvdfab uhd kopieerfunctie 1

Behoudt de videokwaliteit van High HDR10 en Dolby Vision

HDR10 en Dolby Vision zijn de nieuwste successen in de film- en televisie-industrie, die de videobeeldkwaliteit van Blu-ray films naar een nieuw niveau tillen. Maar technisch gezien zijn HDR10 en Dolby Vision twee formaten met dezelfde inhoud, beide kunnen de helderheid van de beelden verhogen en meer natuurlijke kleuren mogelijk maken. Dit betekent dat de beste videokwaliteit alleen kan worden bereikt wanneer HDR10/Dolby Vision-compatibele schermen zijn uitgerust met HDR10 / Dolby Vision-content. Maak je geen zorgen, deze UHD kopieersoftware kan naar de UHD worden gekopieerd, de HDR10/Dolby Vision beeldkwaliteit van 4K Blu-ray kan worden gehandhaafd.

dvdfab uhd kopieerfunctie 2

4K HW-versnelling zorgt voor een bliksemsnelle verwerking

Door de massale gegevensverwerking kan alleen de compressie van de hoofdfilmtitel van een 4K Ultra HD Blu-ray lang duren. Maar maak je geen zorgen, deze UHD-kopieersoftware waarmee je UHD kunt kopiëren heeft ook het beste DNA van DVDFab-producten geërfd om hardwareversnellingstechnologieën te ondersteunen. Als uw computers zijn uitgerust met grafische kaarten die 4K HEVC 10-bits decodering en codering ondersteunen, zoals NVIDIA's GeForce GTX 1050 (Pascal) serie (en hoger) en Intel's Kaby Lake processor serie HD serie (en hoger), kan het compressieproces in theorie worden teruggebracht van gemiddeld 20 uur tot ongeveer 1 uur, of zelfs minder.

dvdfab uhd kopieerfunctie 3

Instructies

DVDFab UHD Copy is de eerste 4K Blu-ray kopieersoftware voor UHD kopiëren, die 4K films kopieert naar gewone lege BD-50/25 discs, of de inhoud opslaat als 1:1 lossless of gecomprimeerde ISO bestanden of mappen op de harde schijf van de computer. Meer back-up modi zijn nog in ontwikkeling en zullen binnenkort beschikbaar zijn.

Alleen de 64-bits versie van de DVDFab 11 heeft de UHD-kopieermodus.

Systeemeisen


★ Windows 10/8.1/8/7 (64-bit
)★ 4GB RAM en
höher★ 200GB gratis
Festplattenspeicher★ Een 4K UHD Blu-ray drive, bekijk onze lijst met ondersteunde schijven.
★ Om 4K HW versnelling aan het werk te krijgen, heeft u nodig:
    Ofwel Intel Kaby Lake serie CPU's en hoger;
    Of NVIDIA GeForce GTX 1050 (Pascal) serie grafische kaarten en
höher★ Een internetverbinding om DVDFab (zeer laag datavolume) in staat te stellen


Ondersteunde formaten

 • Invoer

  4K Ultra HD Disc, ISO-bestand en -map

 • Uitgang

  4K Ultra HD Disc, ISO-bestand en -map

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "DVDFab UHD Copy, Windows"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Schnell, Sicher und immer wieder!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken