Gratis hotline 0800 54 45 8
 

DVDFab DVD Creator

€ 61,00 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821287
 • 2 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
DVDFab DVD Creator De DVDFab DVD Creator om DVD's te maken, kan bijna alle populaire...meer

Productinformatie "DVDFab DVD Creator"

DVDFab DVD Creator

De DVDFab DVD Creator om DVD's te maken, kan bijna alle populaire videoformaten op DVD-schijven branden of als standaard DVD ISO-bestand/map uitvoeren. Het is een DVD Maker-software van hoge kwaliteit die DVD-schijven/ISO/mappen kan maken van gedownloade video's, camcordervideo's en andere veelgebruikte video's van bijna alle formaten.
Een geweldige eigenschap van DVDFab DVD Creator is dat gebruikers een DVD-menu kunnen maken en dit DVD-menu in uw favoriete film kunnen maken met behulp van verschillende sjablonen. Zo kun je een dvd maken die slim en mooi is.

Maak een DVD van elke video

DVDFab DVD Creator om DVD te maken, kan elke video branden op DVD Disc/ISO/folder om zelfgemaakte DVD's te maken met de aangepaste en gepersonaliseerde instellingen volgens uw behoeften. Alle DVD-diskformaten worden in deze DVD Maker ondersteund als uitvoer-DVD-diskformaten, inclusief DVD-9, DVD-5, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL en DVD-R DL.

dvdfab dvd-makersfunctie 1

Intuïtieve menusjablonen met hoogwaardige ontwerpen

Menunavigatie is de sleutel tot een prettige afspeelregeling. Daarom biedt DVDFab DVD Creator verschillende sets van statische en dynamische menusjablonen om uw zelfgemaakte DVD's er professioneler en op studio-niveau uit te laten zien. De ontwerpers van DVDFab zullen de bibliotheek geleidelijk aan updaten met stijlvolle en modernere sjablonen om het perfecte DVD-menu te creëren. Bovendien kunt u met al deze sjablonen tijdens het afspelen schakelen tussen audio en ondertiteling met behulp van pop-up menu's.

dvdfab dvd-makersfunctie 2

Zeer flexibel en aanpasbaar voor getalenteerde gebruikers

Het praktische aan de menusjablonen van deze DVD Maker zijn niet alleen de intuïtieve ontwerpen. Ze zijn ook zeer flexibel en aanpasbaar voor getalenteerde gebruikers. Als u een video-dvd wilt maken die uniek is, kunt u alle elementen en widgets in de sjablonen vrijelijk personaliseren, inclusief achtergrondafbeelding, play/pause-knop, back/next-knop, thumbnails en zelfs het lettertype, de kleur en het formaat, enz. Bovendien kunt u controleren of u tevreden bent met de instellingen en uw unieke aanpassingen als standaardsjabloon opslaan voordat u begint met het maken van dvd's met deze dvd-maker.

dvdfab dvd-makersfunctie 3

Snel en professioneel dvd's maken

DVDFab DVD Creator voor het maken van DVD's ondersteunt de nieuwste technologieën zoals NVIDIA CUDA en Intel Quick Sync en kan daardoor de verwerkingssnelheid enorm versnellen. U kunt ook duidelijk zien hoe ver de taak is gevorderd in DVD Maker. U kunt ook aangeven of de PC moet worden uitgeschakeld of in de slaapstand moet gaan nadat de taak is voltooid.

dvd_schepper.functie_img_4

Technisch geavanceerd voor een hoge kwaliteit van de output

Al jaren is DVDFab DVD Creator ontwikkeld om DVD's te produceren om bij te blijven met de nieuwste technologische trends. Naast de razendsnelle snelheid tijdens het proces, kan DVDFab met deze DVD Maker een vlotte video-DVD garanderen en een standaard DVD-disc/ISO/map maken met een kwaliteit die op geen enkele manier inferieur is aan de bron.

dvd_schepper.feature_img_5

Instructies

DVDFab DVD Creator voor het maken van DVD-films, is een professionele DVD-maker die allerlei videobronnen kan lezen en deze kan branden op standaard DVD-disc/ISO/map met een uitstekende kwaliteit. Het biedt ook een breed scala aan menusjablonen voor het maken van DVD-menu's op een professionele maar eenvoudige manier.

Systeemeisen

★ Vensters 10/8.1/8/7 (32/64 bit
)★ Pentium II 500 MHz of
höher★ 2GB
gratis
Festplattenspeicher★ Een DVD
Laufwerk★ Een live internetverbinding voor de activering van DVDFab (zeer laag datavolume)

Systeemeisen


★ MacOS 10.10 - 10
.15★ Inter®
processor 2GB RAM of
höher★ 20GB gratis
Festplattenspeicher★ Een DVD
Laufwerk★ Een live internetverbinding voor de activering van DVDFab (zeer laag datavolume)


Ondersteunde formaten

 • Invoer

  MKV, MP4, AVI, M2TS, TS, MOV, WMV, WMA, 3GP, FLV, M4V, VOB, enz.

 • Uitgang

  DVD-9, DVD-5, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL, DVD-R DL

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "DVDFab DVD Creator"
3 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken