Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Aiseesoft DVD Creator

€ 40,62 * € 70,16 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820880
 • 5056143178787
 • Levenslang
 • FR | DE | EN
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Aiseesoft DVD Creator Brand uw eigen video op een DVD-schijf of maak een DVD-map of...meer

Productinformatie "Aiseesoft DVD Creator"

Aiseesoft DVD Creator

Brand uw eigen video op een DVD-schijf of maak een DVD-map of ISO-bestand met een aangepast menu, audiotrack en ondertiteling onder Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP.

 • Video snel op een DVD-schijf branden
 • Maak een DVD-map of ISO-bestand voor back-up
 • Voeg uw gewenste audiotrack en ondertitels toe
 • Definieer DVD-menu volgens uw wensen

 

Video naar DVD-schijf branden, DVD-map/ISO-bestand maken

 • Video branden naar DVD

  Elk videoformaat op DVD branden

  Aiseesoft DVD Creator kan bijna alle videoformaten creëren, waaronder AVI, MPEG, 3GP, MP4, VOB, FLV, M2TS, MTS, TS, SWF, MKV, MPG, MPA, DAT, DVD, NSV, MOV, QT, RMVB, DivX, enz. op DVD-schijf voor back-up of ander gebruik.

 • Film maken in DVD

  Verschillende films of video's op DVD branden

  Zowel de opgenomen video's als de gedownloade video's van YouTube, Vimeo, etc. kunnen op DVD worden gebrand. Ondersteunde DVD-types zijn DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD+R DL, DVD-R DL, DVD-5/9, enz.

 • Video opslaan als DVD-map of ISO-bestand

  Maak een DVD-map of ISO-bestand aan

  Naast het branden op DVD-schijf, kunt u met deze Video to DVD Maker DVD-mappen of ISO-bestanden maken die op uw lokale harde schijf worden opgeslagen voor back-up of toekomstige branden.

 

Definieer uw eigen menu om het plezier te ervaren

DVD Burner biedt u een grote verscheidenheid aan DVD-menusjablonen. Nadat het sjabloon is geselecteerd, kiest u als auteur het menukader en de knopstijl, bewerkt u de inhoud van de menutekst en definieert u het lettertype, de grootte en de kleur. Natuurlijk kunt u geen menu aan de DVD toevoegen. Om uw DVD aan te passen, kunt u de achtergrondafbeelding en -muziek en de openingsfilm met uw lokale muziek, foto's en videobestanden instellen.

Stel de audiotrack/ondertitels van de DVD in volgens uw wensen

Voordat uw video op DVD wordt gebrand met deze DVD Maker, machtigt deze DVD Creator software u om het audiotraject en de ondertitels te selecteren om de DVD te branden of een nieuwe toe te voegen. Het audiobestand in bijna alle populaire formaten kan worden geïmporteerd als een audiotrack, terwijl SRT, SUB, SSA en ASS worden ondersteund als ondertitelformaten. De audiotrack en ondertitels kunnen zelfs na het importeren in het programma worden bewerkt. U kunt deze functie gebruiken om uw speciale DVD-bestand te maken.

Video bewerken voor het branden

Wilt u een romantische video met speciale effecten? Hoop je een DVD af te spelen met de close-up video die je hebt gemaakt? Wilt u uw eigen logo? Deze Aiseesoft DVD Creator software kan aan alle bovengenoemde wensen voldoen. Bovendien kunt u met deze DVD Creator de helderheid, verzadiging, tint, contrast en andere parameters van de video aanpassen. U kunt ook trimmen video lengte, bijsnijden video grootte, aan te passen beeldverhouding, tekst / beeld watermerk toe te voegen aan de video.

 

 • Gemakkelijk te gebruiken

  Gemakkelijk te gebruiken

  Deze software is vrij eenvoudig te gebruiken met een intuïtieve interface en duidelijke stap-voor-stap instructies.

 • Snelle snelheid

  DVD snel verbranden

  Met Aiseesoft DVD Creator kunt u video op DVD branden met de beste kwaliteit en razendsnelle snelheid.

 • voorvertoning

  Realtime preview

  Met de volledige versie van deze DVD Maker kunt u eenvoudig de video-effecten bekijken om ze duidelijk te zien.

 • Instellingen

  Regelmatige bijwerking

  Met de regelmatige updates kunt u DVD Creator compatibel maken met alle versies van Windows en problemen oplossen.

 

Aiseesoft DVD Creator voor Mac

Aiseesoft DVD Creator voor Mac is de beste en snelste software om DVD-schijven te branden, DVD-mappen en DVD-ISO-bestanden te maken.

Brand DVD op macOS High Sierra en macOS Mojave

 

Als je video's downloadt van een website of homefilms maakt van je MP4-speler, iMovie, Apple-apparaten (iPhone, iPad, Macbook Pro), Sony digitale camera's, Panosonia-camcorders, etc., dan kun je met deze software zonder problemen dvd's maken op de Mac (alleen macOS High Sierra en macOS Mojave worden ondersteund).

 • Video branden naar DVD

  Video branden naar DVD

  MP4/AVI/MKV/VOB-video op DVD branden
 • Creëer DVD-map/ISO

  Creëer DVD-map/ISO

  Maak een DVD-map/ISO-beeld van MOV/WMV/MXF/FLV.
 • Een audiotrack toevoegen

  Voeg een willekeurige audiotrack toe

  Voeg audiotracks/ondertitels toe voordat u een DVD brandt.
 • DVD-menu bewerken

  Definieer uw eigen DVD-menu

  Creëer een uniek DVD-menu volgens uw wensen.

 

Brand bijna alle video's op DVD

Met DVD Creator voor Mac kunt u eenvoudig multi-video's samenvoegen en converteren naar een ander videoformaat zoals MP4, AVI, MKV, WMV, FLV, MXF, MOV, etc. en deze op DVD branden. U kunt ook video's converteren naar DVD-mappen of ISO-bestanden.
Je kunt ook zelfgemaakte films van MP4-speler, iMovie, Apple-apparaten (iPhone, iPad, Macbook Pro), Sony-camera, enz. op DVD branden. Dan kunt u uw video's gemakkelijk delen met uw familie en vrienden.

Personaliseer uw eigen DVD

Deze software biedt u vele DVD-menusjablonen zoals dier, stad, festival, plant, landschap, enz. Om uw DVD-menu verder te personaliseren, kunt u frame en knoppen selecteren. En u kunt de inhoud van de menutekst bewerken en het lettertype, de grootte en de kleur ervan bepalen.
Voor het branden kunt u ook achtergrondmuziek, achtergrondbeeld en openingsfilm toevoegen aan het DVD-menu.

Audiotrack en ondertitels toevoegen aan DVD

DVD Creator voor Mac geeft u de mogelijkheid om multi-audiotrack en extra taal en geluiden toe te voegen aan DVD. Ondertitels kunnen ook worden toegevoegd aan videobestanden op uw Mac. Met deze Mac DVD Creator voor Mac kunt u de positie, het lettertype, de grootte, de kleur en het volume van het geluid aanpassen. Het stelt u ook in staat om een encoder/bitsnelheid/kanaal van de audio te selecteren.
Ook, als de audiotrack met de scène niet past bij uw behoeften, kunt u deze aanpassen met DVD Creator voor Mac. Op deze manier kunt u het audiotraject synchroniseren met het beeld. Tegelijkertijd kunt u de ondertitels aanpassen.

Bewerk video-effecten voor het branden

Aiseesoft DVD Creator for Mac heeft ook professionele bewerkingsfuncties waarmee u uw eigen DVD naar wens kunt personaliseren, zoals het aanpassen van de helderheid van de bronvideo, het contrast, de verzadiging, de tint en het volume, het bijsnijden van videoclips, het aanpassen van de beeldgrootte, het toevoegen van tekst of beeldwatermerken aan video's, enz.
Na het bewerken kunt u video's branden op de meeste DVD-types zoals DVD+-R/RW/R DL, DVD-RAM, DVD-5(4.5G) en DVD-9(8.5GB). U kunt de gebrande DVD-schijven op verschillende DVD-spelers afspelen.

 • Gemakkelijk te gebruiken

  Het is zeer eenvoudig om deze DVD-brander voor Mac te gebruiken met slechts een paar stappen om DVD's te branden, zowel dual layer als open source DVD's. De duidelijke instructies zullen u begeleiden, zelfs voor beginners, om video om te zetten naar DVD in enkele minuten. Geen enkele plug-in geeft je de duidelijkste interface als je alleen de beste DVD Creator voor Mac moet kiezen.
 • Voorbeeld van de DVD-films

  U kunt uw video-effecten bekijken op de DVD Creator-software-interface om naar believen wijzigingen aan te brengen. Van bewerkingsfuncties tot menubewerking (kaders, knoppen, tekst) in verschillende stijlen (festival, planeet, stad, bedrijf, onderwijs, familie, vakantie, andere, etc.) kunt u de effecten in realtime bekijken en aanpassen.
 • Hoge brandsnelheid

  Met DVD Creator for Mac kunt u snel dvd's van hoge kwaliteit branden.

 • Technische ondersteuning

  U kunt bij ons terecht voor technische ondersteuning en regelmatige updates.

 • Ondersteuning nieuwe Mac-versie

  Het dvd-brandprogramma is alleen compatibel met macOS High Sierra en macOS Mojave.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Aiseesoft DVD Creator"
3 nov. 2020

Alles super schnell und einfach

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken