Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Data Recovery Premium 10

Stellar Data Recovery Premium 10

€ 91,46 * € 101,67 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821001
 • SP-12290-LIC
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Stellaire Data Herstel Mac Premium 10 Rescue verwijderde en beschadigde gegevens...meer

Productinformatie "Stellar Data Recovery Premium 10"

Stellaire Data Herstel Mac Premium 10

Rescue verwijderde en beschadigde gegevens op Mac

 • Eenvoudig, snel en gemakkelijk gegevensherstel op Mac-apparaten uitvoeren. Dit omvat iMac, MacBookPro, Air, Mac Mini, Mac Pro, enz.
 • Zelfs gegevensherstel van gecodeerde bestandssystemen is mogelijk
 • Herstelt alle verwijderde bestanden met hun oorspronkelijke naam
 • Ondersteunt RAW herstel voor verloren media
 • Ondersteunt Time Machine back-up herstel
 • PLUS! Reparaties van ernstig beschadigde bestanden - video's en JPEG's

Herstel al uw gegevens

 

Stellar Data Recovery Mac Premium heeft vele opties om kritieke situaties van gegevensverlies op te vangen. Problemen zoals verloren partities of corrupte Time Machine-schijven, corrupte Boot Camp partities en verloren gegevens op gecodeerde schijven zullen u niet langer zorgen baren.

Mac Data Recovery heeft alle mogelijkheden die u nodig heeft om uw gegevens te herstellen van elk type gegevensverlies. herstellen

 

Functies

 

Herstel van verloren of verwijderde bestanden

Met deze Mac data recovery software kunt u verloren of verwijderde bestanden van de harde schijf van uw computer of een ander extern opslagapparaat herstellen. 

 

Herstel van uw kostbare herinneringen

Mac data recovery software herstelt niet alleen uw documenten, u kunt het ook gebruiken om verloren of verwijderde foto's en video's te herstellen. U hoeft alleen maar te klikken op de optie 'Foto' onder 'Multimediabestanden'.

 

Effectief zoeken naar bestanden

Stellar Data Recovery wordt geleverd met een slimme functie waarmee u verborgen bestanden op uw logische schijf kunt vinden. Met deze software kunt u zoeken naar bestanden op naam en type, en selecteren of ze worden verwijderd of bestaande bestanden. U kunt ook zoeken naar verloren of verwijderde gegevens in een specifieke map. U kunt ook zoeken naar een specifieke map op een logische schijf.


Tijdmachine back-up herstel

De meest betrouwbare maatregel tegen gegevensverlies is gegevensback-up, en Time Machine is de standaard en meest populaire toepassing voor Mac-computers. Maar zoals bij elk type bestand op elk opslagapparaat, kan uw meest waardevolle Time Machine back-upschijf op elk gewenst moment worden verwijderd of beschadigd. Gelukkig heeft Data Recovery voor de Mac wat je nodig hebt, want het ondersteunt de door Time Machine ontworpen schijven en herstelt gegevens van hen, net als van elke andere schijf. Hierdoor kan Mac Recovery een extra laag gegevensbescherming toevoegen aan de bestaande bescherming en het hoofdbestandopslagsysteem.

 

 Herstelt van gecodeerde harde schijven

Velen van ons moeten gegevens beheren tussen verschillende computers en besturingssystemen, dus het is belangrijk om software te hebben die werkt met verschillende bestandssystemen en schijfformaten. Hoewel Mac data recovery software alleen werkt op Mac-computers, kan het toegang krijgen tot en gegevens herstellen van verschillende opslagapparaat formaten. Of uw opslagapparaat nu een van de APFS-, HFS-, HFS+-, FAT-, ex-FAT- of NTFS-bestandssystemen gebruikt, Data Recovery voor de Mac kan gegevens van deze apparaten scannen en herstellen.

 

 Snelle & diepe scan

De software heeft twee niveaus als het gaat om de scanmethode - Quick Scan en Deep Scan. Quick Scan is in de meeste gevallen nuttig om de verloren gegevens te herstellen. Als de software de gegevens niet kan vinden in de Quick Scan, wordt automatisch overgeschakeld op de diepte-scan. U kunt ook overschakelen op deepscan als u niet tevreden bent met de resultaten van de Quick Scan.

 

Mobiele telefoon herstel

Heeft u per ongeluk uw onbetaalbare foto's van uw telefoon verwijderd? Maak je geen zorgen over het verlies van je kostbare foto's op je telefoon. Zolang de gegevens op de geheugenkaart van de telefoon zijn opgeslagen, zorgt deze software ervoor. Het enige wat u hoeft te doen is uw telefoon aan te sluiten op uw computer en onze software te draaien. Al uw verwijderde foto's worden snel hersteld.

 

 Herstellen van gegevens van beschadigde harde schijven

Met dit geavanceerde hulpprogramma kunt u nu gemakkelijk bestanden herstellen van uw beschadigde USB-stick, harde schijf, geheugenkaart en camerageheugen. Het herstelt ook gegevens van CF-kaarten, flashkaarten, SD-kaarten (Mini SD-, Micro SD- en SDHC-kaarten) en minischijven.

 

 Suw bestanden op uw eigen manier te lokaliseren 

Als u uw herstelde gegevens op een ongeorganiseerde manier herstelt, kunt u het moeilijk vinden om belangrijke bestanden te identificeren, zelfs als er voorbeelddetails beschikbaar zijn. Stellaire Mac Data Herstel software bevat de 'gefilterde boom' optie die het gemakkelijker maakt om bestanden te sorteren.

Alleen de premium versie

Maakt een snelle en eenvoudige reparatie van videobestanden mogelijk, terwijl het formaat intact blijft

Stellar Data Recovery premium helpt u bij het eenvoudig repareren van een aantal video lees-/schrijffouten die optreden als gevolg van verschillende fouten, waaronder virusaanvallen, stroomuitval, abnormale systeemcrash, compressie of elk geval van verkeerd gebruik. 

Repareert defecte JPEG-beeldbestanden in computers, camerageheugen en geheugenkaarten

Stellar Data Recovery premium is een handige JPEG/JPG reparatiesoftware die corrupte of beschadigde foto's en beeldbestanden herstelt die de bestandsextensie JPEG of JPG hebben zonder de originele gegevens te wijzigen. Dit effectieve programma herstelt zelfs die beelden van de geheugenkaart die volledig onleesbaar of verwijderd zijn.

Systeemeisen
Versie 10
Grootte 63,2 MB
Besturingssysteem Mac OS X 10.7 Leeuw, Mac OS X 10.8 Bergleeuw, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 High Sierra, Mac OS 10.14 Mojave, Mac OS 10.15 Catalina
Systeemvereisten:
 • Bewerker: Intel
 • Geheugen: 1 GB
 • Harde schijf: 50 MB vrije ruimte

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Data Recovery Premium 10"
2 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken