Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Data Recovery 9 Professional

Stellar Data Recovery 9 Professional

€ 81,29 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820380
 • SP-12207-LIC
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Platform

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Stellar Data Herstel professioneel voor Mac/WIN Herstel al je gegevens Stellar Data...meer

Productinformatie "Stellar Data Recovery 9 Professional"

Stellar Data Herstel professioneel voor Mac/WIN

Herstel al je gegevens

StellarData Recovery professional for Mac/WIN heeft veel opties om kritieke situaties van gegevensverlies op te lossen. Problemen zoals verloren partities of corrupte Time Machine-schijven, corrupte BootCamp-partities en verloren gegevens op versleutelde schijven zullen je geen zorgen meer baren. Data Recovery Mac heeft alle mogelijkheden om je gegevens te herstellen na elk type gegevensverlies

Kenmerken

 

Herstel van verloren of verwijderde bestanden

Met deze Mac data recovery software kun je verloren of verwijderde bestanden herstellen van de harde schijf van je computer of een ander extern opslagapparaat. 

 

Herstel je onbetaalbare herinneringen

De Mac data recovery software herstelt niet alleen je documenten, je kunt er ook verloren of verwijderde foto's en video's mee terughalen. Het enige wat je hoeft te doen is klikken op de 'Foto' optie onder 'Multimedia Bestanden'.

 

Effectief zoeken naar bestanden

Stellar Data Recovery wordt geleverd met een slimme functie waarmee je verborgen bestanden op je logische schijf kunt vinden. Met deze software kun je bestanden zoeken op naam en type, en je kunt ook kiezen of het verwijderde of bestaande bestanden zijn. Je kunt ook zoeken naar verloren of verwijderde gegevens in een specifieke map. Je kunt ook zoeken naar een specifieke map op een logische schijf.


Time Machine back-up herstel

De meest betrouwbare maatregel tegen gegevensverlies is het maken van een back-up en Time Machine is standaard en het meest populaire programma voor Mac computers. Maar net als met elk type bestand op elk opslagapparaat, kan je meest waardevolle Time Machine back-upschijf op elk moment gewist of beschadigd raken. Gelukkig heeft Data Recovery for Mac wat je nodig hebt, omdat het Time Machine ontworpen schijven ondersteunt en er gegevens van herstelt zoals van elke andere schijf. Hierdoor kan Mac Recovery een extra laag van gegevensbescherming leggen bovenop de bestaande bescherming en het belangrijkste bestandsopslagsysteem.

 

 Herstellen van versleutelde harde schijven

Velen van ons moeten gegevens beheren tussen verschillende computers en besturingssystemen, dus is het belangrijk om software te hebben die werkt met verschillende bestandssystemen en schijfformaten. Hoewel Mac data recovery software alleen werkt op Mac computers, kan het gegevens openen en herstellen van verschillende formaten opslagapparaten. Of je opslagapparaat nu een van de APFS, HFS, HFS+, FAT, ex-FAT of NTFS bestandssystemen gebruikt, Data Recovery for Mac kan gegevens van deze apparaten scannen en herstellen.

 

 Snelle en diepe scan

De software heeft twee niveaus als het gaat om de scanmethode - Quick Scan en Deep Scan. Quick Scan is in de meeste gevallen nuttig om de verloren gegevens te herstellen. Als de software de gegevens niet kan vinden met Quick Scan, schakelt het automatisch over op Deep Scan. Je kunt ook overschakelen naar Deep Scan als je niet tevreden bent met de resultaten van 'Quick Scan'.

 

Mobiele telefoon herstel

Heb je per ongeluk je onbetaalbare foto's van je telefoon verwijderd? Maak je geen zorgen meer over het verlies van je kostbare foto's op je telefoon. Zolang de gegevens op de geheugenkaart van je telefoon staan, zorgt deze software ervoor. Je hoeft alleen maar je telefoon aan te sluiten op je computer en onze software uit te voeren. Al je verwijderde foto's worden snel hersteld.

 

 Gegevens herstellen van beschadigde harde schijven

Met dit geavanceerde hulpprogramma kun je nu eenvoudig bestanden herstellen van je beschadigde USB flash drive, beschadigde harde schijf, beschadigde geheugenkaart en van het geheugen van je camera. Het herstelt ook gegevens van CF-kaarten, flashkaarten, SD-kaarten (Mini SD, Micro SD en SDHC kaarten) en minischijven.

 

 Sort je bestanden op jouw manier 

Als je je herstelde gegevens op een ongeorganiseerde manier herstelt, vind je het misschien moeilijk om belangrijke bestanden te identificeren, zelfs als er voorbeeldgegevens beschikbaar zijn. Stellar Mac Data Recovery software biedt je de optie 'Gefilterde boomstructuur' die je helpt bestanden gemakkelijker te sorteren.

Stellar Mac Data Herstel Premium
     

Stellar Data Recovery Professional

Stellar Data Recovery
Premium

Data Herstel Professional
Herstelt originele bestandsnamen oui oui
Herstel van verwijderde partities oui oui
Time Machine herstel oui oui
Gecodeerde harde schijf herstel oui oui
BootCamp herstel oui oui
Boot opslag ondersteuning oui oui
Media beeldvorming oui oui
Voorbeeld oui oui
Premium gegevensherstel
Herstelt beschadigde of corrupte videobestanden       oui
Herstelt meerdere videobestanden   oui
Herstelt beschadigde foto's   oui
Extraheert miniaturen van afbeeldingen   oui
Systeemeisen
Versie 9
Grootte 43.7 MB
Besturingssysteem Win7, 8.1 en 10 Pro - Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 High Sierra, Mac OS 10.14 Mojave
Minimale systeemvereisten:
 • Processor: Intel
 • Geheugen: 1 GB
 • Harde schijf: 50 MB vrije ruimte

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Data Recovery 9 Professional"
4 nov. 2020

Thank you!

Easy to use staff, service accessible by phone and good price. Many thanks.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken