Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Data Recovery 9 Premium Windows
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Stellar Data Recovery Premium 10 Stellar Data Recovery Premium 10
Stellaire Data Herstel Mac Premium 10 Rescue verwijderde en beschadigde gegevens op Mac Eenvoudig, snel en gemakkelijk gegevensherstel op Mac-apparaten uitvoeren. Dit omvat iMac, MacBookPro, Air, Mac Mini, Mac Pro,...
€ 91,46 * € 101,67 *
Stellaire Data Herstel Premie 9 - 1 jaar Zoek & herstel verwijderde bestanden...meer

Productinformatie "Stellar Data Recovery 9 Premium Windows"

Stellaire Data Herstel Premie 9 - 1 jaar

Zoek & herstel verwijderde bestanden

 

 • Herstelt alle soorten bestanden, waaronder Office-documenten, foto's, video's, e-mail & meer
 • Volledig gegevensherstel van ontoegankelijke hardeschijfpartities of -schijven
 • Herstelt gegevens van HDD, USB-sticks, geheugenkaarten, CD-DVD & andere opslagapparaten
 • Herstelt gegevens van harde schijven met slechte sectoren
 • PLUS! Reparaties van ernstig beschadigde video's en foto's


Herstel al uw gegevens

Stellar Data Recovery Premium is een compleet pakket om data te herstellen van elk type opslagmedium met een gebruiksvriendelijke interface.

Stellar Data Recovery Premium is ontworpen om te werken op het Windows-platform om uw schijnbaar verloren gegane bestanden, foto's, documenten en meer te herstellen. Met deze tool kunt u alle aspecten van het verlies van gegevens verwerken, inclusief het per ongeluk formatteren van de schijf, het beschadigen van de schijf en het per ongeluk verwijderen van bestanden. 

De software is uw laatste oplossing voor het verlies van gegevens wanneer het datasysteem op uw Windows-schijf een soort van schade oploopt en u uw verloren gegane documenten terug moet krijgen. Deze tool ondersteunt het herstel van FAT, NTFS en ExFAT schijven en partities.

Stellar Data Recovery Premium krijgt alle verloren gegane data terug en repareert nu ook corrupte video's en foto's!

Kenmerken

 

Herstel van verloren of verwijderde bestanden

Met deze Windows-software voor gegevensherstel kunt u verloren of verwijderde bestanden van de harde schijf van uw computer of een ander extern opslagapparaat herstellen. 

 

Herstel van uw kostbare herinneringen

Windows data recovery software herstelt niet alleen uw documenten, u kunt ook verloren of verwijderde foto's en video's herstellen. U hoeft alleen maar te klikken op de optie 'Foto' onder 'Multimediabestanden'.

 

Effectief zoeken naar bestanden

Stellar Data Recovery wordt geleverd met een slimme functie waarmee u verborgen bestanden op uw logische schijf kunt vinden. Met deze software kunt u zoeken naar bestanden op naam en type, en selecteren of ze worden verwijderd of bestaande bestanden. U kunt ook zoeken naar verloren of verwijderde gegevens in een specifieke map. U kunt ook zoeken naar een specifieke map op een logische schijf.

 

 Snelle & diepe scan

De software heeft twee niveaus als het gaat om de scanmethode - Quick Scan en Deep Scan. Quick Scan is in de meeste gevallen nuttig om de verloren gegevens te herstellen. Als de software de gegevens niet kan vinden in de Quick Scan, wordt automatisch overgeschakeld op de diepte-scan. U kunt ook overschakelen op deepscan als u niet tevreden bent met de resultaten van de Quick Scan.

 

Mobiele telefoon herstel

Heeft u per ongeluk uw onbetaalbare foto's van uw telefoon verwijderd? Maak je geen zorgen over het verlies van je kostbare foto's op je telefoon. Zolang de gegevens op de geheugenkaart van de telefoon zijn opgeslagen, zorgt deze software ervoor. Het enige wat u hoeft te doen is uw telefoon aan te sluiten op uw computer en onze software te draaien. Al uw verwijderde foto's worden snel hersteld.

 

 Herstellen van gegevens van beschadigde harde schijven

Met dit geavanceerde hulpprogramma kunt u nu gemakkelijk bestanden herstellen van uw beschadigde USB-stick, harde schijf, geheugenkaart en camerageheugen. Het herstelt ook gegevens van CF-kaarten, flashkaarten, SD-kaarten (Mini SD-, Micro SD- en SDHC-kaarten) en minischijven.

 

 Suw bestanden op uw eigen manier te lokaliseren 

Als u uw herstelde gegevens op een ongeorganiseerde manier herstelt, kunt u het moeilijk vinden om belangrijke bestanden te identificeren, zelfs als er voorbeelddetails beschikbaar zijn. Stellaire Windows Data Herstel software biedt u de 'Gefilterde Boom' optie waarmee u gemakkelijker bestanden kunt sorteren.

Geavanceerde functies
 • Optisch schijfherstel

Dit is een krachtige functie om gegevens te herstellen van bekraste, beschadigde of gedeeltelijk gebrande optische media zoals CD's, DVD-schijven. Nou, dit Windows data recovery software herstelt bestanden met hun originele bestandsnamen en mapstructuur. Het ondersteunt het herstel van alle diskformaten (cd's, dvd's, hd-dvd's) die op elk systeem zijn gebrand.

 • Harde schijf in kaart brengen

Stellar Data Recovert heeft een speciale functie waarmee u gegevens kunt herstellen van harde schijven met slechte sectoren. U kunt een afbeelding maken van de harde schijf, bestaande logische volumes in de harde schijf en alle andere verwijderbare media zoals pennenbakjes, externe harde schijven. Daarnaast kunt u de sectoren 'Start & Einde' specificeren om afbeeldingen van geselecteerde gebieden te maken.

 • Diepe scan voor een beter resultaat

De software biedt twee scanmodi: Snelle scan en diepe scan. Quick Scan scant de media en de geselecteerde locaties en geeft een lijst van alle herstelbare bestanden voor preview. In het geval dat u niet in staat bent om het gewenste bestand te zien in de Quick Scan resultaten, kunt u overschakelen naar de 'Deep Scan' knop en een pass through scan uitvoeren die gegevens in het station zal zoeken op basis van uw bestand kenmerken en laat u comfortabel te herstellen van eventuele zwaar beschadigde media. Het zal meer tijd kosten, maar het zal alle bestanden zoeken en herstellen, zelfs ruwe bestanden.

Alleen in de Premium versie

Maakt een snelle en eenvoudige reparatie van videobestanden mogelijk, terwijl het formaat intact blijft

Stellar Data Recovery premium helpt u eenvoudig een aantal video lees-/schrijffouten te repareren die optreden als gevolg van verschillende fouten, waaronder virusaanvallen, stroomuitval, abnormale systeemcrash, compressie, of elk geval van verkeerd gebruik. 

Repareert defecte JPEG-beeldbestanden in computers, camerageheugen en geheugenkaarten

Stellar Data Recovery premium is een handige JPEG/JPG reparatiesoftware die corrupte of beschadigde foto's en beeldbestanden herstelt die de bestandsextensie JPEG of JPG hebben zonder de originele gegevens te wijzigen. Dit effectieve programma herstelt zelfs die beelden van de geheugenkaart die volledig onleesbaar of verwijderd zijn.

Systeemeisen
Versie 9
Grootte 34,7 MB
Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10

Minimum systeemvereisten:

 • Verwerker: Pentiumklasse
 • Harde schijf: 50 MB vrije ruimte
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Data Recovery 9 Premium Windows"
2 nov. 2020

Hat alles schnell und wundebar funktioniert.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken