Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter

€ 4.270,54 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821929
 • P71-09391
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Server Licentie

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Het doel van Microsoft is om mensen in staat te stellen altijd, overal en met elk...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2022 Datacenter"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Het doel van Microsoft is om mensen in staat te stellen altijd, overal en met elk toegangsapparaat te communiceren via eersteklas software. Al vele jaren ontwikkelt 's werelds grootste softwarebedrijf software die het voor mensen gemakkelijker maakt om thuis, op het werk en op school pc's te gebruiken en die voor hen nieuwe dimensies opent. Dit wordt gecombineerd met een sterke betrokkenheid bij het internet, dat steeds meer het dienstencentrum en het verbindingselement voor al deze apparaten wordt.

 

Vergelijking Microsoft Windows Server 2022 Standaard & Microsoft Windows Server 2022 Datacenter

 Windows Server 2022 Standard Edition is bedoeld voor bedrijven die alleen fysieke servers inzetten of minimaal gevirtualiseerde omgevingen gebruiken, met slechts een paar VM's. De Standard Edition biedt geen Shielded Virtual Machines, Software Defined Networking (SDN) functies en Storage Spaces Direct en Storage Replica. Deze functies zijn alleen beschikbaar met Windows Server 2022 Datacenter Edition.

Kenmerken Microsoft Windows Server 2022 Standaard Microsoft Windows Server 2022 Datacenter
De belangrijkste functies van de Windows Server   ✓ 
Hybride integratie    ✓
Hypergeconvergeerde infrastructuur  × ✓ 
OSE/Hyper-V container  2 Onbeperkt
Windows Server Container  Onbeperkt  Onbeperkt
Host bewakingsdienst    ✓
Geheugen replica    ✓
Afgeschermde virtuele machines (VM's)  ×  ✓
Software-gedefinieerde netwerken  ×  ✓
Software-gedefinieerd geheugen  ×  ✓

 

Win Server 2022 Datacenter 16/24 Core

Microsoft biedt de Windows Server 2022 aan in twee verschillende hoofdedities: Win Server 2022 Standard en Win Server 2022 Datacenter 16/24 Core. Als opvolger van Windows Server 2019 is Windows Server Datacenter bijzonder geschikt voor moderne datacenters die een hoog niveau van virtualisatie hebben bereikt. De gebruikers profiteren in gelijke mate van de talrijke innovaties en verbeterde functies.

Overigens: alleen wie kiest voor het Windows Server Datacenter profiteert van functies als Shielded Virtual Machines voor Linux of gecodeerde virtuele netwerken. Deze zijn niet inbegrepen in de Standaard Editie.

Reikwijdte van het systeem

De nieuwe Server Edition breidt Windows Server 2019 uit en biedt extra praktische functionaliteiten. Bestaande functies zoals containertechnologie of Kubernetes zijn merkbaar verbeterd. Het bevat dus ook de updates en verbeteringen die in het verleden uit het Windows Server r2 Service Pack 1 zijn voortgevloeid.

Terwijl de Datacenter Edition in principe de volledige functionaliteit van de Standard Edition bevat, ligt de nadruk daarentegen op het beheer van hybride netwerken. Dit betekent dat virtuele servers van Microsoft clouddiensten of Microsoft Azure parallel met lokale servers kunnen worden gebruikt. Tegelijkertijd vergemakkelijkt dit het gebruik van Microsoft Exchange-software, waarop steeds meer bedrijven vertrouwen.

Een speciaal aandachtspunt voor de editie 2022, ongeacht de versie, is beveiliging. Daarom integreert Microsoft tal van nieuwe functies en maakt het Admin Centre handiger en overzichtelijker. Gebruikers profiteren van extra comfort, terwijl de hele IT-infrastructuur beter beschermd is en minder ruimte biedt voor cyberaanvallen.

 Datacenter

Photo credit: © Gorodenkoff - stock.adobe.com

 

Nieuwe toepassingsmogelijkheden

Door de nabijheid van Microsoft cloud-diensten kan Windows Server 2022 in principe worden ingezet in lokale datacenters, maar kan het ook als cloud-oplossing worden gebruikt. In dit geval biedt de Microsoft Azure Edition van het Windows Server 2022 Datacentre zich aan. Deze aanpak is een toekomstgerichte oplossing, vooral in middelgrote ondernemingen, aangezien de middelen ter plaatse gewoonlijk beperkt zijn.

Licenties van de Datacenter Editie

Om de Datacenter Editie naar wens te kunnen gebruiken, is een voldoende aantal licenties nodig. Ook in de huidige versie vertrouwt Microsoft op het vertrouwde CAL-systeem. Hiervoor zijn zowel de Win Server 2022 User CAL als de Win Server 2022 Device CAL nodig. Het aantal licenties dat nodig is, hangt af van de grootte van het bedrijf en het aantal gebruikers of apparaten.

Licenties zijn ook vereist voor de remote desktop sessie, d.w.z. voor toegang van buitenaf. Dit zijn de Remote Desktop 2022 Device CAL voor apparaten die van buitenaf toegang krijgen en de Remote Desktop 2022 User CAL voor gebruikers.

Systeemvereisten voor het Win Server 2022 Datacenter

De nieuwe Server Edition kan alleen worden geïnstalleerd met de juiste hardware. Het moet aan de volgende voldoen:

 • 1.4 GHz processor in de 64-bit variant.
 • 512 MB RAM.
 • 32 GB harde schijf.

De precieze vereisten hangen echter af van de vraag of voor de zuivere Datacenter Edition of de combinatie met Microsoft Azure wordt gekozen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2022 Datacenter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken