Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows Server 2019 Standard

€ 498,18 * € 772,76 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820145
 • P73-07790
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Server Licentie

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Windows Server 2019 Standaard (16 Kern) Duits, Meertalig   Koop uw Windows...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2019 Standard"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Windows Server 2019 Standaard (16 Kern) Duits, Meertalig

 

Koop uw Windows Server 2019 Standaard goedkoop bij ons

Voor kleine en middelgrote bedrijven biedt de Windows Server 2019 Standard schijnbaar onbeperkte mogelijkheden. Het is intuïtief en eenvoudig te gebruiken en biedt tegelijkertijd uitstekende prestaties. Als uw server een laag niveau van virtualisatie heeft, is de aanschaf van de Windows Server 2019 Standard licentie ideaal. Voorlopig zijn de rechten beperkt tot twee Hyper-V's, maar deze kunnen uiteraard naar wens worden geherlicenseerd.

 

 

Voordelen van Windows Server 2019:

 • Beheer DevOps-stijl servers met PowerShell en de gewenste statusconfiguratie.
 • Herdefinieer controles en toegang met Active Directory en Identity Management.
 • Beheer uw servers eenvoudig vanaf elke plek - met Server Management.
 • Remote Desktop Services verbetert de graphics, schaalbaarheid en cloudintegratie.
 • Ervaar een heel nieuw soort geheugen met het softwaregedefinieerde geheugen.
 • Verbeter clustering en genestelde virtualisatie met softwaregedefinieerde computing.
 • Krijg dynamische beveiliging en hybride flexibiliteit met softwaregedefinieerde netwerken.
 • Voeg extra veiligheidslagen toe tegen opkomende dreigingen.
 • Integreer de containerdichtheid in het ecosysteem van Windows.
 • Verminder de ruimte en het aanvalsoppervlak van uw datacenter met Nano Server.

 

Nieuwe functies in Windows Server 2019:

In vergelijking met de serveroplossing uit 2016 Jaarde Windows Server 2019 Standard een aanzienlijk betere toegang tot de Azure Cloud. Microsoft noemt deze aanpassing een "hybride cloud", waarmee gegevens van lokale servers binnen de cloud kunnen worden beheerd. Dit maakt het veel gemakkelijker om een volledige back-up te maken en het beheer te optimaliseren door de Windows Server te licentiëren.

 

De nieuwe Windows Server 2019-standaard biedt ook enkele nieuwe functies voor app-ontwikkelaars, omdat het applicatieplatform van de nieuwe versie aanzienlijk meer prestaties heeft. Op deze basis kan de inhoud van de Linux-container gemakkelijk naar de Windows host worden gesleept om cross-applicatie connectiviteit te bevorderen. In de vorm van WSL is er zelfs een apart Windows-subsysteem gemaakt voor Linux op basis van de Windows Server 2019-standaard.

 

 • Extra beveiligingslagen - Verbeter de veiligheid van uw serverinfrastructuur en verminder de risico's met meerdere lagen van geïntegreerde bescherming
 • Nieuwe implementatieopties - Verbeter de beschikbaarheid en verminder het gebruik van resources met de slanke Nano Server
 • Geïntegreerde containers - Windows Server en Hyper-V containers maken flexibele ontwikkeling en beheer mogelijk.
 • Kosteneffectieve opslag - Creëer zeer beschikbare en schaalbare softwaregedefinieerde opslag om kosten te besparen.
 • Innovatieve netwerken - Gebruik softwaregedefinieerde netwerken voor automatisering met cloud-achtige efficiëntie.

Verbeter de veiligheid, laat uw datacenter groeien en versnel de innovatie met Microsoft Windows Server 2019, het cloud-ready besturingssysteem.

 

Van Hyper-V containers tot nano-servers, Windows Server 2019 biedt een flexibel en kosteneffectief platform voor uw datacenter met dezelfde computer-, opslag- en netwerkvirtualisatiemogelijkheden die de Azure Public Cloud ondersteunen.

 

 

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 • Verbeterde toegang tot Azure Cloud
 • Subsysteemintegratie van WSL voor Linux
 • Optimalisatie van grafische netwerkweergaven
 • Gerichte bewaking van hardware en software
 • Aansluiting van extra veiligheidsniveaus
 • Toenemende automatisering door innovatieve netwerken

 

 

Nieuwe opties voor serveranalyse

Waarschijnlijk de meest voor de hand liggende innovatie van de Windows Server 2019-standaard is "System Insights". Deze oplossing biedt een intuïtieve tool om de monitoring en analyse rond de server te verbeteren. Met behulp van de geïntegreerde voorspellingsfunctie kunnen exacte voorspellingen worden gedaan over de functionaliteit en stabiliteit van het systeem, wat onafhankelijk van de cloud-integratie mogelijk is. Op deze manier profiteren de beheerders van een aanzienlijke vereenvoudiging van de voorgaande analysestructuren en ontvangen zij bruikbare informatie over de interne systeemuitvoering.

 

 

 

Meer prestaties door HCI-updates

Wanneer u de Windows Server 2019 standaard aanschaft, profiteert u ook van een aantal verbeteringen binnen de HCI. Zo is de centrale beheerconsole in de nieuwe versie geoptimaliseerd om de controle en de instellingen te vereenvoudigen. Beeldoptimalisatie voor VM- en containerimplementaties werd op deze manier ook voorzien in het kader van nano- en kernservers. Al deze aanpassingen leiden tot een aanzienlijke verhoging van de prestaties, waardoor de hele infrastructuur veel nauwkeuriger en vooral preciezer werkt.

 

Heb je meer kernen nodig om aan de eisen te voldoen?

In dit geval raden wij de Windows Server 2019 Standard Core Add-on-licentie aan.

User CAL: Een gebruiker CAL geeft een specifieke gebruiker het recht om een willekeurig aantal apparaten te gebruiken, zoals een bedrijfspc, een privé-pc, een mobiele telefoon, etc., van waaruit hij of zij toegang heeft tot de serversoftware.

Device CAL: Device CAL's zijn met name geschikt voor bedrijven waar meerdere medewerkers aan één apparaat werken. Met Windows Server 2019 Device CAL's hoeft u geen toegang per medewerker te kopen, alleen per apparaat. Of deze vorm van licentieverlening voor u geschikt is, hangt af van de structuur van uw bedrijf. Door de juiste CAL's te kiezen, werkt u kostenefficiënt en bespaart u middelen. Apparaat CAL's en User CAL's kunnen ook worden gecombineerd.

Remote toegang tot de server noodzakelijk?

Remote Desktop Services 2019 1 Gebruiker CALDe RDS CAL's worden gekocht in aanvulling op de gebruikelijke CAL's om een desktop- en applicatieplatform te ontgrendelen. Als gevolg hiervan zijn sessievirtualisatie en VDI (Virtual Desktop Infrastructure) beschikbaar om desktops te implementeren en te beheren. Handige connectiviteit op afstand voor RDS-gebruikers betekent dat desktops, programma's en andere Windows-functies altijd en overal met internettoegang kunnen worden gebruikt.

U wilt Office op de server gebruiken?

Voor Windows-servers raden wij de Office 2019 Professional Plus Open License of Office 2019 Standard Open License Suite aan.

Systeemeisen

 • Ten minste 2 CPU's
 • Minstens 8 kernen per CPU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koop nu de Windows Server 2019 Standard online

Als ook u wilt profiteren van de vele innovaties en structurele vereenvoudigingen, dan kunt u dat te allen tijde bij ons doen. Hier kunt u de Windows Server 2019 Standard kopen en vertrouwen op de beste kwaliteit. Wij overtuigen met een snelle digitale levering en laten u profiteren van maximaal comfort rondom de installatie. Ook u kunt nu de volledige versie van Windows Server 2019 Standard beveiligen en vertrouwen op de nieuwste software voor uw bedrijfssucces van Microsoft.

 

Leveringsomvang:

- Originele productsleutel voor de online activering van Microsoft Windows Server 2019 Standard (16 Core) Duits, Meertalig
- Verified Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te krijgen.
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


 

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2019 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken