Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows Server 2016 Essentials

€ 203,31 *

incl. BTW gratis verzending

 • 96964623
 • G3S-01047
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
De Microsoft Windows Server 2016 Essentials Met de release van Microsoft Windows Server 2016...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2016 Essentials"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

De Microsoft Windows Server 2016 Essentials

Met de release van Microsoft Windows Server 2016 Essentials verandert Microsoft voor het eerst sinds vele jaren zijn serverbenaming voor kleinere bedrijven. De naamsuitbreiding "Small Business Server (SBS)" uit het einde van de jaren negentig is nu "Essentials".

Maar wat maakt deze serversoftware zo populair? Net als in voorgaande jaren richt het softwarebedrijf zich met Microsoft Windows Server 2016 Essentials op kleine bedrijven. Het zijn vooral kleine ambachtelijke bedrijven en freelancers voor wie het gebruik van een Microsoft Windows Server 2016 Essentials de moeite waard is.

Ook nieuw is de levering van de Essentials-functies als voorbeeld voor andere servers uit de serie 2016. Dit maakt de serverintegratie van kleine filialen of dochterondernemingen in een grotere omgeving mogelijk.

Als u van plan bent een Microsoft Windows Server 2016 Essentials te kopen, doet u alles goed. Naast een redelijke aankoopprijs hoeft het bedrijf zich geen zorgen te maken over extra toegangslicenties.

Microsoft Windows Server 2016 Essentials Volledige versie

De Windows Server 2016 Essentials wordt door Microsoft ook gratis aangeboden als evaluatie. Dit is een testversie. In onze online shop bieden wij exclusief de Microsoft Windows Server 2016 Essentials als volledige versie aan.

Installatie van de Microsoft Windows Server 2016 Essentials

Voor de Essentials-server van 2016 moet een goed uitgeruste server worden gebruikt. Vooral het RAM-geheugen moet royaal worden gebruikt. In eerdere versies was dit altijd een zwak punt. De Microsoft Windows Server 2016 Essentials beheert tot 64 GB RAM en werkt met maximaal twee CPU's.

Installatie en installatie

Afhankelijk van het type server- en hardwareapparatuur duurt de installatie tot twee uur. Er hoeven slechts enkele gegevens, zoals de naam van de server, te worden ingevoerd. Er is dus geen uitgebreide IT-kennis nodig voor de installatie.

Na een succesvolle installatie verschijnt een installatiewizard, die nu punt voor punt belangrijke serverrollen installeert en installeert. Dit betreft de gegevensback-up en de Active Directory.

Beheer van de Microsoft Windows Server 2016 Essentials

De Microsoft Windows Server 2016 Essentials wordt voornamelijk geconfigureerd en aangepast via een administratiemenu. De configuratiemogelijkheden zijn zelfverklarend en er kan ook een helpfunctie worden opgeroepen.

Op de clientcomputer wordt een tool opgeroepen nadat de serverinstallatie is voltooid en het werkstation is geïntegreerd in het servernetwerk. Dit proces is belangrijk voor het toekomstige updatebeheer door de server.

Veiligheid en groepsbeleid

Na de installatie en de eerste installatie moet de firewall worden aangepast. Een restrictieve toegangsregel wordt opgeslagen in de standaardinstellingen. Dit moet worden aangepast aan het betreffende serverprofiel, anders wordt de toegang voor de ingelogde clients beperkt.

Het Groepsbeleid (GPO) wordt onder meer gebruikt voor het bepalen van

 • Het toekennen van rechten aan de klanten
 • Configuratie en distributie van updates naar servers en klanten
 • Instellen van de beschikbare bureaubladpictogrammen van de clients
 • Instellingen van belangrijke functies bij gebruik van Microsoft Office


De GPO's zijn een krachtig hulpmiddel in een client/server-omgeving.

Licenties voor een Microsoft Windows Server 2016 Essentials

De 2016 Essentials-server omvat toegang voor 25 gebruikers of 50 apparaten. Er zijn geen verdere vergunningen nodig. Maar de Essentials versie is niet schaalbaar. Als vijfentwintig gebruikers zich hebben geregistreerd, ontvangt de zesentwintigste gebruiker geen toegangsautorisatie.
Samenvatting: Het


bedrijf


Microsoft Windows Server 2016 Essentials Full VersionEvery


en elke freelancer is nu afhankelijk van een goed functionerende IT-omgeving


.


Hier vatten we de belangrijkste kenmerken van Server 2016 Essentials samen. U bent van plan een Microsoft Windows Server 2016 Essentials te kopen en heeft nog vragen? Ons supportteam helpt u graag met al uw vragen.

Wat is de Windows Server 2016 Essentials?

-een server voor kleine bedrijven tot maximaal 25 gebruikers of 50 apparaten -alle
benodigde licenties zijn beschikbaar in de serversoftware -het
wizardsysteem vereist geen uitgebreide IT-kennisWaar kan de Server 2016 Essentials goedkoop worden aangeschaft en voor wie is deze geschikt?

de Windows Server 2016 Essentials is voor een redelijke prijs verkrijgbaar bij blitzhandel24.de de
Server 2016 Essentials is
geschikt
voor: - kleine tot middelgrote
ambachtelijke bedrijven (maximaal 25 gebruikers of 50 apparaten) - productiebedrijven - freelancersWaarom zou u een Microsoft Windows Server 2016 Essentials kopen?

-snel en veilig dataverkeer met Windows 10
-goedkope netwerkprestaties
voor
SQL-databasetoepassingen -duidelijk gereguleerde licentieverlening
-hoge betrouwbaarheid en stabiele
server-runtimes -lage investeringskosten


De Windows Server 2016 Essentials editie is de 2016 serie editie ontworpen voor kleine bedrijven met maximaal 25 gebruikers en 50 apparaten. De functies ervan dekken de behoeften van een kleiner netwerk. Vergeleken met de Windows Server 2016 Standard en Windows Server 2016 Datacenter edities is het scala aan functies beperkt, maar het vormt wel de basis.

Leveringsomvang:

- Originele productsleutel voor de online activering van Microsoft Windows Server 2016 Essentials (tot 25 gebruikers)
- Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke factoren beïnvloeden onze prijsstelling?

Onze prijsstelling is gebaseerd op een verscheidenheid aan factoren die een combinatie van beproefde softwarehandelsstrategieën omvatten:

 • Inkoopstrategieën
  Door volumebundeling, onze 14 jaar marktervaring in een internationale context en expertise in softwarehandel bereiken we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.      
 • Vervallen van leverings- en opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistiekkosten.
 • Leveranciersrelatiebeheer
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om bemiddelingskosten te vermijden en exclusieve speciale voorwaarden aan te bieden.
 • Regionale prijsstelling
  We passen onze prijzen aan per regio en valuta om rekening te houden met de mondiale marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën stelt ons in staat om bestellingen en klantvragen efficiënt te beheren, waardoor de kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in marketing
  Onze belangrijkste advertentietrategie richt zich op klanttevredenheid en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenkring, waardoor we een slanke winstmarge kunnen handhaven.

 

Veiligheid en kwaliteit: Onze belofte aan u

Kwaliteit komt op de eerste plaats

De kwaliteit van onze producten blijft ondanks onze concurrerende prijzen op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten topkwaliteit voor de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u een bescherming tot € 20.000 via Trusted Shops.

Onze online shop is wettelijk beveiligd door het EHI-keurmerk, zodat u zorgeloos kunt winkelen.

 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2016 Essentials"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken