Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft SQL Server 2019 Standard

€ 701,55 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820603
 • 228-11477
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft SQL Server 2019 Standard - De krachtige en veilige database De Microsoft SQL Server...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2019 Standard"

Microsoft SQL Server 2019 Standard - De krachtige en veilige database

De Microsoft SQL Server is de professionele, krachtige databaseserver van Microsoft voor middelgrote en grote bedrijven. De Microsoft SQL Server 2019 Standard is een geheel herziene versie van het relationele databasesysteem. Verbeterde ondersteuning voor alternatieve systemen zoals Linux, geïntegreerde Big Data analysehulpmiddelen en verbeterde beveiligingsfuncties spreken voor de Microsoft SQL Server 2019 Standaard. Bij Blitzhandel24 heb je de kans om de Microsoft SQL Server 2019 Standard te kopen - natuurlijk tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden en, zoals altijd, met bliksem levering.

 

Welke mogelijkheden heeft de Microsoft SQL Server 2019 Standard?

Microsoft SQL Server 2019 Standard komt met een hele reeks krachtige nieuwe functies. Waarschijnlijk de meest prominente en langverwachte nieuwe eigenschap is de integratie van Big Data clusters in de SQL Server omgeving. Met ondersteuning voor het Hadoop Distributed File System (HDFS) en ingebouwde analytics mogelijkheden wordt Big Data analyse nog eenvoudiger. Spark queries kunnen zowel als gegevensbron en als gegevensput gebruikt worden met Microsoft SQL Server 2019 Standard. Vergeleken met andere mogelijkheden voor gegevensinvoer is dus een prestatieverhoging met een factor tien mogelijk.Uiterst flexibel gebruik

Sinds versie 2016 ondersteunt Microsoft SQL Server al de uitvoering van T-SQL queries om gegevens uit Hadoop bronnen op te halen en die in een gestructureerde vorm te verwerken. Met de Microsoft SQL Server 2019 Standard als volledige versie, heb je nu de mogelijkheid om ook andere gegevensbronnen, zoals MongoDB, andere SQL servers of Oracle databases op deze manier aan te spreken. Dit vereenvoudigt de integratie van Microsoft SQL Server 2019 Standard in diverse database ecosystemen enorm. Ook de interfaces voor gespecialiseerde programmeer- en scriptingtalen zijn verder uitgebreid en gemoderniseerd. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om de gegevensrecords van een MS-SQL databank direct in R te benaderen. Dit maakt ook de uiterst krachtige server flexibeler. Dit maakt de extreem krachtige server steeds interessanter voor gegevensanalisten en wetenschappers.

Ondersteuning voor Linux als host besturingssysteem voor de Microsoft SQL Server 2019 Standard is sterk verbeterd. Enerzijds betekent dit eenvoudiger beheer, maar vooral hogere prestaties en lager grondstoffenverbruik. Gebruik binnen Docker containers is ook mogelijk. Er zijn ook Big Data cluster images voor Kubernetes beschikbaar. Het is ook mogelijk om instances van SQL Server te implementeren op Microsofts eigen cloud-infrastructuur Azure. Dit betekent extra flexibiliteit en nog gemakkelijker schaalbaarheid. Parallel gebruik van lokale en met Azure verbonden databases is ook mogelijk.

 


Wat is de Microsoft SQL Server 2019 Standard volledige versie?
De

Microsoft SQL Server 2019 Standard is een relationele databank. Evenzeer bruikbaar op Windows servers en Linux systemen en uitgerust met een verscheidenheid aan interfaces, is de MS SQL Server niet alleen uiterst betrouwbaar, maar ook zeer veelzijdig.Wie zou de Microsoft SQL Server 2019 Standard moeten kopen?


Met de SQL Server richt
Microsoftzich vooral tot middelgrote en grotere bedrijven en organisaties die een betrouwbare oplossing nodig hebben voor het beheer van grote gegevensverzamelingen. Maar de Microsoft SQL Server 2019 Standard in volledige versie is ook interessant voor wetenschappers en gegevensanalisten. Met interfaces voor R en Python is de Microsoft SQL Server Standard 2019 ook voor zulke gebruikers een zeer stabiele en betrouwbare database oplossing.
Waarom zou je de Microsoft SQL Server 2019 Standard kopen?

De
Microsoft SQL Server wordt al jaren beschouwd als de veiligste databaseserver en staat in de NIST Vulnerabilities Database vermeld als de minst kwetsbare SQL server voor aanvallen. Tegelijk zijn met Microsoft SQL gerealiseerde databases uiterst stabiel en dus zeer beschikbaar. De prestaties, vooral bij het verwerken van grotere gegevensverzamelingen en zoekopdrachten, zijn absoluut overtuigend. Het wijdverbreide gebruik van Microsoft SQL Server zorgt er ook voor dat professioneel opgeleide werknemers gemakkelijk beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Weet je nog steeds niet zeker of je Microsoft SQL Server 2019 Standard wilt kopen? Neem gerust contact met ons op per mail, telefoon of direct hier op onze website. Ons team geeft je graag advies en informatie over de vergunningen die we aanbieden en helpt je bij het nemen van beslissingen.

 

Omvang van de levering:

- Product Sleutel voor het gebruik van Microsoft SQL Server 2019 Standard
- Aantal Gebruikers: 1 Server Licentie, Meertalig, 64-Bit
- Geverifieerde Hogesnelheids Downloadlink om de software snel & veilig te krijgen.
- Factuur in jouw naam incl. BTW.
- Instructies voor gemakkelijke installatie.
 

Opmerking: Bij deze aanbieding is geen productsleutelsticker (COA label) inbegrepen. Dit aanbod richt zich zowel tot privé-personen als tot bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Welke productversies worden in SQL Server aangeboden?
Er zijn twee hoofdedities: Enterprise en Standard. De Enterprise editie is bedoeld voor bedrijfskritische toepassingen en datawarehousing. De Standaard editie is bedoeld voor klanten die geïnteresseerd zijn in basis database-, rapportage- en analysefuncties.
Kan ik de nieuwe SQL Server Enterprise Edition kopen in het Server + CAL model?
Nee. De Enterprise Edition is niet langer beschikbaar in het Server + CAL licentiemodel voor SQL Server.
Hoe kan ik SQL Server Standard Edition gebruiken?
SQL Server 2019 is software die gebruikers kunnen gebruiken in de licentiemodellen Per Core of Server + CAL. SQL Server 2019 Standard Edition is een licentie voor serversoftware waarvoor licenties voor toegang per apparaat of per gebruiker nodig zijn om te gebruiken. SQL Server 2019 Standard Edition (levenslange licentie) werkt met 1 device CAL (toegangslicenties voor één apparaat, ongeacht het aantal gebruikers dat zich aanmeldt) en 1 user CAL (voor één gebruiker, ongeacht het apparaat).
Wat is het verschil tussen een door de gebruiker toegewezen CAL en een door het apparaat toegewezen CAL?
Met een aan een gebruiker toegewezen CAL kun je vanaf meerdere apparaten verbinding maken met de server van één gebruiker. Met een CAL die aan een apparaat is toegewezen kunnen meerdere gebruikers vanaf één apparaat verbinding maken. Deze variant wordt vooral gebruikt op locaties met ploegendienst.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2019 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken