Gratis hotline 0800 2633100
 
SQL Server 2008 günstig kaufen

Microsoft SQL Server 2008 Standard R2

€ 243,98 * € 559,23 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820062
 • 228-09214
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
SQL Server 2008 R2 helpt al uw gebruikers om weloverwogen beslissingen te nemen. SQL Server...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2008 Standard R2"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.


SQL Server 2008 R2 helpt al uw gebruikers om weloverwogen beslissingen te nemen. SQL Server 2008 R2 is een uitgebreid dataplatform dat zorgt voor meer veiligheid, betrouwbaarheid, beheersbaarheid en schaalbaarheid voor uw bedrijfskritische applicaties. Ontwikkelaars krijgen de mogelijkheid om nieuwe applicaties te maken die elk type data op elk apparaat kunnen opslaan en gebruiken.

Bescherm uw waardevolle informatie met transparante gegevensversleuteling, uitbreidbaar sleutelbeheer en monitoringmogelijkheden. Zorg voor bedrijfscontinuïteit met verbeterde databaseverbetering, automatisch herstel van gegevenspagina's, compressie van logboekstromen en geavanceerde verwerking van gebeurtenissen.

Wees productief. Om te kunnen profiteren van de nieuwe mogelijkheden die de snel veranderende bedrijfsomgeving van vandaag de dag biedt, moeten bedrijven in staat zijn om snel gegevensgestuurde oplossingen te creëren en in te zetten. SQL Server 2008 R2 reduceert de tijd en kosten van het ontwikkelen en beheren van applicaties.

Microsoft SQL Server 2008 stelt programmeurs in staat om de ontwikkeling van applicaties te vereenvoudigen. Het is een uitgebreid platform om Business Intelligence precies daar te bieden waar uw gebruikers het willen.

Microsoft SQL Server wordt in verschillende edities aangeboden om u precies de prestaties te geven die u nodig heeft voor uw bedrijf. Naast de gratis Express-versie, die slechts één van de verschillende bestaande processoren en één gigabyte beschikbaar hoofdgeheugen ondersteunt, en de instapmodel Workgroup Edition, die tot twee processoren en tot 4 GB beschikbaar hoofdgeheugen ondersteunt, biedt de SQL Server 2008 R2-standaardversie hier al adressen tot 4 processoren en tot 64 GB hoofdgeheugen. Het is daarom voorbestemd voor veeleisende databasetaken.

Microsoft Office en Windows zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation. Gebruikte namen of foto's blijven eigendom van de respectievelijke bedrijven.

 

Leveringsomvang:

- Product sleutel voor het gebruik van Microsoft SQL Server 2008 Standaard.
- Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2008 Standard R2"
23 okt. 2020

Hat alles schnell und wundebar funktioniert.

Alles Bestens - sehr schnelle Lieferung - freundlicher Kontakt - Hilfe am Tel

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken