Gratis hotline 0800 2633100
 
Corel Painter 2021 - Schulversion

AANDACHT!Lees onze
productbeschrijving voordat u bestelt!

Corel Painter 2021 - Schulversion

€ 101,63 * € 121,00 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821204
 • 0400029870712
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Corel Schilder 2021 Versie voor leerlingen, studenten en docenten   Verander uw...meer

Productinformatie "Corel Painter 2021 - Schulversion"

Corel Certified Reseller badge
Uw partner voor Corel: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Corel-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Algemene infobox

Merk op dat dit een algemene infobox is en dat niet alle hieronder vermelde klantgroepen in aanmerking komen voor dit product. Een van de onderstaande benamingen moet in de producttitel staan. De verwerkingstijd kan oplopen tot 24 uur.

 • Upgrade - Uitbreidingen
  Gerechtigd zijn eigenaars van een oudere versie van de software. Voor het bestellen hebben we uw licentiegegevens van de vorige versie nodig.
 • Onderwijsversie (EDU, Student & Leerkracht)
  Gerechtigd zijn studenten en leerkrachten.
 • Overheidsversie (GOV)
  Gerechtigd zijn overheidsinstellingen (overheid, autoriteiten, enz.).
 • Het bijbehorende bewijs moet worden verstrekt tijdens het aankoopproces in stap 4 "Controle en bestelling" onder "Opmerking". Stuur ons de PDF-bestanden direct per e-mail naar [email protected] met het bestelnummer.

  Zonder proefdruk kan uw bestelling niet in behandeling worden genomen en wordt deze na 2 weken geannuleerd.

  .

  Corel Schilder 2021
  Versie voor leerlingen, studenten en docenten

   

  Verander uw concepten in kunstwerken die sneller dan ooit tevoren uw persoonlijke handtekening dragen! Painter 2021 is een uniek schilder- en tekenprogramma met realistische schildershulpmiddelen, een verscheidenheid aan schildersachtergronden en een breed scala aan schildershulpmiddelen.

  Schilder in de stijl van beroemde kunstenaars of maak van foto's schilderijen en deel aangepaste inhoud met andere kunstenaars. Talrijke gratis tutorials en live webinars zorgen voor voortdurende inspiratie tijdens het schilderen.

  Waarom Painter 2021 gebruiken?

  Realistische tekening met Corel Painter 2021

  Slimme fotoschildersgereedschappen

  Gebruik de Clone Brushes om digitale foto's interactief om te zetten in kunstwerken, of gebruik kunstmatige intelligentie en het Auto Paint-palet.

  Realistische Natuurlijke Media

  Profiteer van een enorme keuze aan realistisch schildersgereedschap. Gebruik natte, droge of gestructureerde verfoppervlakken die zich gedragen als traditionele kunstschildersmaterialen.

  Exclusieve digitale kunstenaarsborstels

  Creëer onvergetelijke kunst met schilderspecifiek schildersgereedschap: deeltjes die een verend, vloeiend en gloeiend gedrag vertonen, patroonmakers die unieke streken maken, of schildersgereedschap dat dikke texturen aanbrengt.

  Unieke beeldcompositie

  Gebruik de Spiegelschildering, Caleidoscoop, Gulden Snede, Regel van de Derden en Perspectief Hulplijnen om te schilderen met perfecte symmetrie en perspectief.

  Uitgebreide compatibiliteit

  Openen en opslaan van bestanden in PSD-formaat. Gebruik multitouch gebaren of een tekentablet en de kantel-, hoek-, oriëntatie- en drukbediening van een pen. Verf op een Mac of Windows systeem.

  Intuïtieve werkruimte

  Maak uw eigen schildershulpmiddelen, paletten en workspace-indelingen, of importeer inhoud van andere gebruikers om uw workflow te versnellen.

   

  Indrukwekkende nieuwe functies

  Corel Painter 2021: Verbeterde workflow op de MacVerbeterde workflow op de Mac

  NIEUWE prestatie-optimalisaties

  De intuïtieve Brush Accelerator™ brengt het beste in de hardware en grafische kaart van de computer naar boven om de best mogelijke schilderervaring te bieden. Werk sneller met twee keer zoveel GPU-versnelde verfgereedschaptechnologieën, geoptimaliseerde vervorming en vloeiende verfgereedschapstechnologieën, en een snellere omschakeling tussen penselen en gereedschap.

  NIEUWE Dikte Kleur Schilderijgereedschappen en Workflow-opties

  Profiteer van de verbeterde verfgereedschappen voor dikverf en een NIEUWE categorie van verfgereedschappen voor dikverf die de diepte, het licht en de schaduw van gelaagde verf ten volle benutten.

  NIEUWE overdracht van stijlen die gebruik maken van kunstmatige intelligentie

  Kies uit 12 AI-stijlen die eenvoudig op uw afbeelding kunnen worden toegepast. Gebruik de voorinstellingen of pas de sterkte, het detail, de kleurovereenkomst en de gladheid van de stijl aan voor een fijn afgestemd eindresultaat.

  Nieuwe workflow voor het klonen van beelden

  Ga naar de Photo Art-panelen via het Eigenschappenpaneel voor snelle aanpassingen en gebruik de nieuwe Clone Color om een kleur te mengen met de herkomst van de kloon (inclusief afbeeldingen, texturen en patronen).

  Corel Painter 2021: Technologie voor machinaal lerenPainter 2021 maakt gebruik van Apple's nieuwste en beste machineleertechnologie (Core ML) voor een optimale ervaring met AI-stijlen.

  Geïntegreerde niveaubesturing

  Selecteer een willekeurig laagtype direct in het nieuwe dialoogvenster Nieuwe afbeelding en profiteer van vele andere optimalisaties die samen met Painter-gebruikers zijn geïmplementeerd.

  NIEUWE platformondersteuning

  Onder macOS Catalina kun je de iPad gebruiken als tweede scherm op je Mac met Sidecar, en dankzij de nieuwe kantelondersteuning kun je ook schilderen met de Apple Pencil. Op MacBook Pro en iPad maakt de nieuwe ondersteuning voor de contextgevoelige Touch Bar en op MacBook Pro het Multitouch-trackpad het werken efficiënter. Windows gebruikers zullen profiteren van de nieuwe auto-launch na de installatie.

  Corel Painter 2021: Gebruik van iPad als tweede monitorGebruik Sidecar om je iPad te gebruiken als secundair beeldscherm en om je Mac-desktop te spiegelen.

  Systeemeisen

  Windows

  • Windows 10* (64-bits) met de nieuwste updates
  • Intel Core 2 Duo of AMD Athlon
  • 64 X2-processor, (4 fysieke kernen/8 logische kernen of hoger aanbevolen), (ondersteuning voor AVX2-instructieset aanbevolen)
  • Moderne GPU; compatibiliteit met OpenCL (1.2 of hoger) (aanbevolen)
  • 4 GB RAM (8 GB RAM of meer aanbevolen)
  • 2,4 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de applicatiebestanden** (solid state drive aanbevolen)
  • Schermresolutie van 1280 x 800 (1920 x 1200 aanbevolen)
  • Muis of Wintab-compatibele tablet
  • DVD-station (om de boxed versie te installeren)
  • Microsoft Internet Explorer 11 of hoger met de laatste updates

  * Ondersteunt 1909 en latere versies van Windows 10 en alle versies die tijdens de levenscyclus van Painter 2021 zijn uitgebracht.
  ** Microsoft .NET Framework 4.7 kan extra schijfruimte nodig hebben.


  Mac

  • MacOS 10.15 of 10.14 met de laatste revisie
  • Intel Core 2 Duo-processor
  • (4 fysieke kernen/8 logische kernen of hoger worden aanbevolen)
  • Moderne GPU; compatibiliteit met OpenCL (1.2 of hoger) (aanbevolen)
  • 4 GB RAM (8 GB RAM of meer aanbevolen)
  • 1,8 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de applicatiebestanden (een solid-state drive wordt aanbevolen)
  • Hoofd- en kleine letters worden niet ondersteund.
  • Schermresolutie van 1280 x 800 (1920 x 1200 aanbevolen)
  • Muis of grafisch tablet


  Om uw Windows- of Mac-product te activeren, moet u eerst verbinding maken met het internet en het product registreren.

   

  Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
  Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
  Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
  PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
  Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
  Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
  Prijsstelling meer  Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

  Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
   Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
   Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
   Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
   We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
   Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
   De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
   Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

   

  Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

  Kwaliteit staat voorop

  Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

  Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
  Veiligheid en Vertrouwen

  Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

  Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

   

  Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!  Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
  Klantbeoordelingen voor "Corel Painter 2021 - Schulversion"
  Beoordeling schrijven
  Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
  Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  € 30,54 opgeslagen
  Corel PaintShop Pro 2021 Corel PaintShop Pro 2021
  € 50,79 * € 81,33 *
  € 161,73 opgeslagen
  Corel Painter 2020 Corel Painter 2020
  € 142,30 * € 304,03 *
  Laatst bekeken