Gratis hotline 0800 2633100
 
Corel PaintShop Pro 2021
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Corel PaintShop Pro 2023 Corel PaintShop Pro 2023
PaintShop Pro 2023 brengt glans in je digitale wereld Haal het meeste uit elke opname die je maakt met Corel PaintShop Pro 2023 . Deze geavanceerde beeldbewerker bevat een veelzijdige reeks professionele bewerkings- en grafische...
€ 30,45 *
Corel PaintShop Pro 2021   Beeldverwerkingsprogramma Gebruik AI-ondersteunde...meer

Productinformatie "Corel PaintShop Pro 2021"

Corel Certified Reseller badge
Uw partner voor Corel: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Corel-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Corel PaintShop Pro 2021

 

Beeldverwerkingsprogramma

Gebruik AI-ondersteunde bewerkingstools om in een paar seconden professionele resultaten te bereiken.

Kies voor schittering. Kies PaintShop Pro.

Ontdek een wereld van onbegrensde creatieve mogelijkheden om uw foto's tot leven te brengen.

Het grote geheel

Bewerk foto's als een pro
U kunt uw foto's bewerken, retoucheren en corrigeren met behulp van een uitgebreide set tools die geschikt zijn voor alle vaardigheidsniveaus.

Grafische ontwerpen maken
Maak inspirerende ontwerpen met intuïtieve tekengereedschappen, penselen, texturen, patronen en teken- en schildergereedschappen.

Foto's optimaliseren met AI
Vertrouw op kunstmatige intelligentie en machinaal leren om uw foto's met één druk op de knop te verbeteren en het maximale uit elke foto te halen.

Keuze uit verschillende werkgebieden
PaintShop Pro richt zich op selectie en maatwerk: het programma biedt meerdere werkruimten die kunnen worden aangepast om efficiënt te werken.

Krachtige effecten
Experimenteer met honderden creatieve filters en verbazingwekkende effecten om uw eigen persoonlijke foto's te maken, af te drukken en te delen.

PaintShop Pro wordt steeds intelligenter

Zeer effectieve functies en gereedschappen die worden ondersteund door kunstmatige intelligentie en machinale leertechnologie maken het mogelijk om iets echt unieks te creëren.

Nieuw - AI Upsampling
Vergroot foto's zonder in te boeten aan resolutie en optische kwaliteit
.
Gebruik PaintShop Pro om zelfs de kleinste details te vergroten en perfecte beelden te creëren.


Nieuw - AI Artifact Removal
Gemakkelijk verwijderen van artefacten in JEPG's en herstellen van fijne details en originele kleuren
.
Maak vervormingseffecten ongedaan die vaak optreden wanneer bestanden in digitale workflows worden gecomprimeerd om de bestandsgrootte te verkleinen.

Nieuw - AI denoising
Verwijder willekeurige veranderingen in helderheid of kleur die vaak voorkomen op foto's die bij weinig licht zijn genomen
.
Verwijder en reinig ongewenste ruis, zodat elke foto helder en duidelijk is.

Nieuw - AI Style Transfer
Maak van je foto's een gestileerd kunstwerk met nieuwe voorinstellingen die digitale mediatypes gebruiken om de kunststijlen van beroemde kunstenaars na te bootsen

.

Geoptimaliseerd - Photography workspace
Gebruik de geoptimaliseerde Photography workspace, speciaal ontworpen voor 4K-apparaten met ultrahoge resolutie
.
Gebruik de nieuwe gesplitste weergave om de originele afbeelding en uw bewerkingen naast elkaar te vergelijken. Focus op snelle fotocorrecties in een elegant vormgegeven, instinctieve omgeving die ideaal is voor beginners!

Nieuw - Creative Content
PaintShop Pro draait om creativiteit
.
Daarom hebben we PaintShop Pro uitgebreid met nieuwe ingebouwde penselen, kleurenpaletten, kleurverlopen, patronen en afbeeldingsstempels.

Een beeldbewerkingsprogramma met ongekende mogelijkheden

Met de innovatieve tools en functies van PaintShop Pro krijgt u precies het resultaat dat u wilt.

Krachtige fotogereedschappen en functies
Vertrouw op een breed scala aan professionele tools om het beste uit elke opname te halen


.
Basisgereedschappen
Gebruik beeldcompositiegereedschappen zoals de Gulden Snede en de Regel van Derden om gebieden van je foto's bij te snijden zodat je je op een ander gebied kunt richten
.
Maak de grootte van uw foto's aan de hand van voorinstellingen, of kies een bepaald percentage of een bepaalde pixel- of afdrukgrootte. Herstel en repareer oude foto's met het gereedschap voor het verwijderen van afbeeldingsfouten en herstel de kleur en het contrast in verbleekte foto's met het gereedschap voor het herstellen van verbleekte kleuren.

Maatwerkinstrumenten
Gebruik een verscheidenheid aan krachtige aanpassingshulpmiddelen om uw foto's te bewerken, waaronder helderheid en contrast, licht en helderheid vullen, vervaagde kleurcorrectie, witbalans, tint en verzadiging, ruisonderdrukking, resonantie, verscherping, kleurcorrectie en toonniveaus en -curves.

Selectie- en correctie-instrumenten
Isoleer het te selecteren gebied met verschillende selectie-instrumenten en verfijn de selectie met de Verfijningsborstel. Corrigeer vervorming, lichtafval en kleurvariaties in uw foto's met Lenscorrectiegereedschappen en gebruik het gereedschap Rechtzetten om een schuine horizon te corrigeren of het gereedschap Perspectiefcorrectie om het te laten lijken alsof de foto vanuit een andere hoek is genomen.

Ondersteuning voor RAW-, HDR- en 360°-camera's
Gebruik PaintShop Pro's RAW Editor om metadata te beheren en op te slaan in uw RAW-bestanden en verschillende probleemgebieden te corrigeren, zoals het herstellen van overbelichte gebieden of het aanpassen van schaduwen. Combineer meerdere, verschillend belichte opnamen van dezelfde scène tot een unieke HDR-foto. Bewerk foto's die met een 360°-camera zijn gemaakt: Maak foto's recht door ze te draaien. Verwijder snel het statief van een foto of creëer een interessant "planeet-achtig" effect.

Tijdbesparend gereedschap
U kunt scripts gebruiken om herhaling te verminderen en complexe beeldverwerking te versnellen. Leg een reeks bewerkingen vast als een script dat u op elk moment op elke foto kunt toepassen. Gebruik batchverwerking om de gelijktijdige bewerking van meerdere foto's te automatiseren (zoals het toevoegen van een watermerk of fotolijst of het aanpassen van het formaat).

Creatieve functies voor grafisch ontwerp

PaintShop Pro bevat een schat aan creatieve hulpmiddelen voor creatieve mensen.

Lagen en maskers
Lagen en maskers zijn essentieel voor geavanceerde beeldbewerking, fotocompositie en grafisch ontwerp
.
Gebruik meerdere, niet-destructieve lagen om uw afbeeldingen te bewerken en moeiteloos fotocomposities te maken. Maak maskers om delen van een laag zichtbaar of onzichtbaar te maken, voeg overgangen tussen de lagen in en creëer precieze speciale effecten.
Teksttools
Voeg tekst toe aan uw afbeeldingen om interessante projecten zoals memes en beeldcitaten te maken. Pas instellingen zoals lettertype, grootte, stijl, uitlijning, regelafstand en kerning aan met een complete set typografietools.

Teken-, schilder- en vulgereedschap
Schilder met de ingebouwde penselen of importeer Adobe Photoshop-penselen om uw digitale ontwerpen tot leven te brengen. Teken met vectorillustratiegereedschappen en gebruik kleurenpaletten, kleurverlopen, patronen en afbeeldingsstempels om meer uit uw ontwerpen te halen.

Sjablonen en creatieve inhoud
Toegang tot een verscheidenheid aan ingebouwde sjablonen voor het maken van collages, wenskaarten, afbeeldingen van sociale media, webbanners, brochures, visitekaartjes en nog veel meer.

 

Intelligente oplossingen 

Ontdek nieuwe kunstmatige intelligentie en machinale leermiddelen waarmee u uw foto's in enkele seconden kunt verbeteren.

AI-ondersteunde hulpmiddelen
De nieuwe technologieën in PaintShop Pro maken ingewikkelde en tijdrovende bewerkingen eenvoudig. Gebruik AI upsampling om beelden te vergroten zonder ongewenste vervorming te creëren, AI-artefactverwijdering en AI denoising om artefacten en ruis van je foto's te verwijderen met een enkele klik, en AI-stijloverdracht om gestileerde versies van je foto's te maken.

Inhoudelijk gevoelige hulpmiddelen
Gebruik het Objectverwijderingsgereedschap om defecten, objecten en vervelende elementen te verwijderen, of probeer inhoudelijke bewerkingsgereedschappen zoals SmartClone, Magic Move en Magic Fill om automatisch lege gebieden te vullen. Gebruik make-up en retoucheer gereedschap om rode ogen, vlekken en ongewenste lijnen te verwijderen, of rimpels glad te strijken, tanden te bleken en huidtinten te egaliseren.

1-klik correcties en onmiddellijke effecten
Laat de toepassing van kleur- en scherptecorrecties over aan 'One Step Photo Correction' of gebruik Intelligent Photo Correction om de instellingen te verfijnen en de perfecte foto te maken. Bekijk een verscheidenheid aan vooraf ingestelde foto-effecten (waaronder filmstijl, zwart-wit, landschap, retro, traditioneel en kunsteffecten) of stapel meerdere effecten op elkaar voor een grotere impact. Kies uit honderden effecten (waaronder 3D, kunst, licht en reflectie-effecten) om slagschaduwen of kaders aan uw foto's toe te voegen of om foto's om te zetten in schetsen of schilderijen.

 

Ontdek meer tools en functies

PaintShop Pro bevat alles wat u nodig heeft om moeiteloos allerlei projecten te maken.

Uw werk opslaan, beheren en distribueren 

PaintShop Pro houdt niet alleen rekening met uw creativiteit, maar ook met praktische aspecten zoals het opslaan, overbrengen, organiseren en delen van uw beelden.
 
Uitgebreide bestandscompatibiliteit
U kunt eenvoudig bestanden importeren, opslaan en exporteren in verschillende ondersteunde bestandsformaten zodat uw workflow nooit wordt onderbroken

.


 
Fotobeheer
Met het beheer van de werkruimte in PaintShop Pro kunt u uw foto's bekijken en organiseren en uw fotobewerkingsworkflow stroomlijnen

.

Voeg tags toe aan uw foto's, maak catalogi, maak bewerkingen op meerdere foto's tegelijk en
bekijk metagegevens en bestandsinformatie


.

Leermateriaal en ondersteuning

Leermateriaal
Kies uit de vele nuttige videotutorials op het tabblad Welkom of ga naar de PaintShop Pro leerpagina voor extra hulp. Voor meer tips en trucs kunt u terecht bij PaintShop Pro's bekroonde leerstudio.
 
Ondersteuning voor de nieuwste invoerpennen en grafische tabletten
Het programma ondersteunt de nieuwste mainstream en WinTab-geschikte grafische tablets en Windows Inkt. Dat betekent dat je met een pen meer controle kunt uitoefenen bij het tekenen, schilderen en het aanbrengen van aanpassingen en effecten.
 
Naadloze overdracht van inhoud en plug-ins
Om het updateproces te vereenvoudigen, kunt u de inhoud van eerdere versies eenvoudig overzetten naar de nieuwe versie. Plug-ins, scripts, penseelpunten, kleurenpaletten, kleurverlopen, patronen, texturen en effecten die u eerder hebt geïnstalleerd
 
Plug-in ondersteuning
Breid de mogelijkheden van PaintShop Pro uit met 64-bits plug-ins die door derden zijn ontwikkeld, waaronder Adobe plug-ins of penselen, Topaz Labs, Nik Collection door DXO, en nog veel meer. Importeer PSD-bestanden en exporteer uw bestanden naar Photoshop voor eenvoudig cross-platform werk.
 
Toetsenbordcombinatie
Bespaar tijd met handige snelkoppelingen.

Systeemvereisten:

 

RAW-camera-ondersteuning (volledige lijst)

 

Download formaat

6,5 MB

Geschatte downloadtijd

DFÜ (56 kBit/s)  15 min.
DSL-kabel (256 kBit/s)  3 min.
DSL-kabel (768 kBit/s)  1 min.
DSL/kabel (1,6 MBit/s)  1 min.
DSL/kabel (6 MBit/s)  0 min.
DSL/Kabel (16 MBit/s)  0 Min.

 

 

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meerWelke factoren beïnvloeden onze prijsstelling?

Onze prijsstelling is gebaseerd op een verscheidenheid aan factoren die een combinatie van beproefde softwarehandelsstrategieën omvatten:

 • Inkoopstrategieën
  Door volumebundeling, onze 14 jaar marktervaring in een internationale context en expertise in softwarehandel bereiken we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.      
 • Vervallen van leverings- en opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistiekkosten.
 • Leveranciersrelatiebeheer
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om bemiddelingskosten te vermijden en exclusieve speciale voorwaarden aan te bieden.
 • Regionale prijsstelling
  We passen onze prijzen aan per regio en valuta om rekening te houden met de mondiale marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën stelt ons in staat om bestellingen en klantvragen efficiënt te beheren, waardoor de kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in marketing
  Onze belangrijkste advertentietrategie richt zich op klanttevredenheid en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenkring, waardoor we een slanke winstmarge kunnen handhaven.

 

Veiligheid en kwaliteit: Onze belofte aan u

Kwaliteit komt op de eerste plaats

De kwaliteit van onze producten blijft ondanks onze concurrerende prijzen op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten topkwaliteit voor de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u een bescherming tot € 20.000 via Trusted Shops.

Onze online shop is wettelijk beveiligd door het EHI-keurmerk, zodat u zorgeloos kunt winkelen.

 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel PaintShop Pro 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken