Gratis hotline 0800 2633100
 
Corel Painter 2020
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Corel Painter 2021 Corel Painter 2021
COREL Painter 2021 volledige versie Professioneel schilderprogramma  Professioneel gereedschap voor het schilderen op een wit doek en voor fotokunst Eersteklas, levensechte kunstenaarsmaterialen en digitale...
€ 172,81 * € 354,87 *
Corel Painter 2020 Windows, Mac Digitaal kunst- en schilderprogramma NIEUW...meer

Productinformatie "Corel Painter 2020"

Corel Painter 2020 Windows, Mac

Digitaal kunst- en schilderprogramma

 • NIEUW Brush Accelerator™ - tot 20 keer sneller!
 • NIEUW Verbeteringen aan de gebruikersinterface
 • NIEUWVerbeterde selectie van schildergereedschappen
 • NIEUW Kleurenharmonieën
 • NIEUW GPU-geoptimaliseerde penseeltoepassing

Zoals geschilderd: Op maat gemaakte schildersoftware voor echte kunstenaars

Ervaar aquarel, olieverf, krijttekenen en vele andere populaire schilderstijlen op je Mac en pc. Painter is ontwikkeld door kunstenaars voor kunstenaars en biedt een absoluut realistisch schildergevoel en gaat veel verder dankzij de ontelbare combinatiemogelijkheden. Onze virtuele kunststudio overtreft al meer dan 28 jaar de creatieve verwachtingen van illustratoren, conceptkunstenaars, schilders, fotokunstenaars en mangakunstenaars. We zijn ervan overtuigd dat Painter® 2020 ook van jou een gepassioneerd kunstenaar zal maken.

Helemaal natuurlijk - alleen maar beter: herontdek traditioneel schilderen

Painter 2020 biedt absoluut realistische media en unieke digitale schildergereedschappen. Deze reageren dynamisch op de bewegingen van de invoerpen en op de canvasstructuren en creëren zo extreem realistische penseelstreken. Natuurlijk kun je alle schildergereedschappen mixen en matchen en zoveel kleuren gebruiken als je wilt. Natuurlijk hoef je ook niet te wachten tot een kleur droog is. En last but not least, je hoeft je digitale penselen niet schoon te maken.

Kunst van de foto - gewoon geklikt: Digitale fotografie in een nieuwe dimensie

Transformeer een foto in een geschilderd meesterwerk met de intuïtieve gereedschappen in Painter. Gebruik de SmartStroke™ technologie van de Auto Paint functie om Painter 2020 een foto te laten schilderen. Je kunt ook je digitale afbeelding als basis nemen en deze klonen op je digitale canvas met het schildergereedschap van je keuze. Painter gebruikt dan op magische wijze de kleuren van de foto voor je schilderij. Welke methode je ook kiest, het resultaat zal indruk op je maken.

De kus van de muze - met een klik: Honderden schildergereedschappen en eindeloze mogelijkheden

Laat je creativiteit de vrije loop met meer dan 900 schildergereedschappen! Schilder met de populaire traditionele media van Painter of ervaar Painter-specifieke schildergereedschappen zoals de Lace Stencils, Dynamic Speckles, Particles en Pattern Drawers. Maak buitengewone kunstwerken. Maar dat is nog niet alles - je kunt ook schildergereedschappen van andere kunstenaars importeren of je eigen schildergereedschappen maken om echt bijzondere resultaten te krijgen.

Speedpainting - helemaal anders: volledige kracht voor Painter en je computer

Painter houdt elke penseelstreek bij, waardoor je veel tijd bespaart! - Brush Accelerator™ controleert je systeem en past automatisch optimale GPU- en CPU-prestatie-instellingen toe om Painter bliksemsnel te laten reageren. Bovendien laat deze praktische uitbreiding je zien aan welke instelschroef je in het systeem moet draaien om Painter nog sneller te laten werken.

Painter 2020: kunst in perfectie

Schildergereedschappen

NIEUW - Schildergereedschap
Je hebt nog nooit zo snel schildergereedschap gezien. Probeer de categorieën Snel en eenvoudig en Snel en kronkelig om de prestatieverbeteringen van Painter te beoordelen en probeer de nieuwe variaties van de categorieën Aquarel en Digitale aquarel.

Favorieten van kunstenaars
Deze varianten van schildergereedschappen zijn zo populair dat we er een speciale categorie voor hebben gemaakt. Sargent is een tijdloze en expressieve favoriet.

Mengpenselen
Deze categorie toont de uitstekende mengfuncties van Painter. "Wet smudge" is bijvoorbeeld een gewaardeerd schildergereedschap voor fijne afwerking.

Tip Stencils
Stel je een schildergereedschap voor waarbij afzonderlijke gebieden worden uitgesneden zodat het geselecteerde medium (inclusief papier, kleurtoepassingen en texturen) naar voren komt.

Bibliotheek met natuurlijke media
We hebben de populaire, traditionele schildergereedschappen teruggebracht tot een eenvoudig toegankelijke bibliotheek met schildergereedschappen om je experimenteertijd te besparen.

Deeltjes
Deze schildergereedschappen zijn gebaseerd op natuurkundige principes en vertonen verend, vloeiend, gloeiend of zwaartekrachtig gedrag en bieden eindeloze creatieve mogelijkheden.

Pattern Drawer
Deze unieke schildergereedschappen creëren visionaire streken met geweldige en unieke patronen.

Dikke verf
Schilder met baanbrekende impasto media die je in lagen kunt aanbrengen en uitspreiden, schrapen en mengen op een volledig realistische manier.

Textuurschildergereedschappen
Breng dekkende of overvloeiende kleuren aan die van het doek knallen met indrukwekkende 2.5-D textuurschildergereedschappen

Verbazingwekkende reeks schildergereedschappen!

Categorieën schildergereedschappen
Verken 36 categorieën schildergereedschappen en gebruik verbeterde tip- en streekvoorvertoningen. Schakel snel over naar het laatst gebruikte schildergereedschap en profiteer van meer schilderpixels dankzij een compacte selectieoptie voor schildergereedschappen.

Meer dan 900 schildergereedschappen
Profiteer van de grootste selectie digitale kunstmedia op de markt: van de bekroonde Natural-Media® tot Painter-specifieke schildergereedschappen. Maak ook je eigen schildergereedschappen. 

Instellingen schildergereedschap
Optimaliseer het schildergereedschap naar wens. Pas de variaties van de schildergereedschappen aan je behoeften aan. Er zijn veel verschillende aanpassingsopties beschikbaar: Grootte, vorm, hoek, vloeiing en nog veel meer.

Gereedschappen en media

Gebruik verschillende geweldige gereedschappen en media om een perfecte beeldcompositie te maken.

NIEUW - Kleurenharmonieën
Zes nieuwe kleurenharmonieën kunnen worden opgeslagen als kleurentabellen. Verbeteringen aan de kleurselectie in het hele schilderprogramma maken het ook snel en gemakkelijk om de gewenste kleur te kiezen.

GEOPTIMISEERD - Lagenworkflow
De verbeteringen aan de context- en hoofdmenu's besparen je veel tijd en de optimalisaties voor samenvoegen, vergrendelen, selecteren en plakken verbeteren de kwaliteit en reactiesnelheid van lagen.

Gulden Snede en Layout Grid
Gebruik hulplijnen en rasters gebaseerd op klassieke principes om het oog van de kijker door de afbeelding te leiden.

Spiegelmodus en caleidoscoop
Maak met gemak een symmetrisch schilderij. Painter kopieert de schilderstreken als een spiegelbeeld op de andere kant van het werkoppervlak of op meerdere gereflecteerde spiegelvlakken.

Perspectief hulplijnen
Geef niet-drukkende perspectief hulplijnen weer om objecten te maken die lijken weg te bewegen of uit het zicht te verdwijnen.

Oppervlaktextuur
Tot slot kun je specifieke visuele accenten toevoegen aan je afbeelding met zichtbare papiertexturen, duidelijke 3D verfstreken of gerichte verlichting.

Kleurapplicaties
Kleurapplicaties zijn structuren die de verfstroom geleiden. Hiermee kun je de artistieke mogelijkheden van de Realistische aquarel- en de Deeltjestools optimaal benutten.

Papieren
Selecteer papierstructuren voor de werkruimte uit een bibliotheek. Je kunt de papierstructuren aanpassen, papierstructuren importeren of je eigen papierstructuren maken. Met verschillende mediatypen kun je de structuren zichtbaar maken of verbergen.

Texturen
Verwerk complexe oppervlaktetexturen in je projecten door er selectief afzonderlijke delen van het canvas mee te schilderen of te vullen. Gebruik textuursynthese om automatisch een grotere textuur te maken.

Professionele gereedschappen voor het schilderen van foto's


Bedieningspanelen voor automatisch schilderen
Ervaring is niet nodig! Open een foto, start de panelen voor automatisch schilderen, bereid de foto voor, laat de afbeelding schilderen en eindig met het herstellen van afzonderlijke details van de foto.

 Kloonoorsprong
Je kunt afbeeldingen, structuren en patronen gebruiken als kloonoorsprong. Gebruik het bedieningspaneel Kloonoorsprong om de kloonoorsprong te openen en wijzig indien nodig de grootte en vorm. Schilder vervolgens je schilderij met behulp van de ingesloten ondoorzichtige of transparante afbeeldingen.

Afbeeldingen klonen
Selecteer "Klonen" of "Snel klonen" en schilder een foto met de kloongereedschappen. De opdracht "Klonen" maakt een nieuw document en toont je afbeelding op het canvas, terwijl de opdracht "Snel klonen" je afbeelding van het canvas verwijdert en de afbeelding op overtrekpapier activeert als sjabloon.

Prestaties

Een schilderomgeving die de nadruk legt op kunst.

NIEUW - Automatische prestatieoptimalisaties
De nieuwe Brush Accelerator™ controleert je systeem en past automatisch optimale GPU- en CPU-prestatie-instellingen toe om Painter bliksemsnel te maken.

NIEUW - Verbeteringen aan de gebruikersinterface
Herontworpen eigenschappenbalken, flyouts en paletten voor penselen en andere gereedschappen bieden directe toegang tot de bedieningselementen. Geconsolideerde bibliotheekpanelen besparen waardevolle schilderpixels.

Schildergedrag
De druk die je met de stylus uitoefent op het tablet bepaalt de dichtheid en breedte van de streken. Omdat alle kunstenaars anders drukken tijdens het schilderen, kun je het schildergedrag gebruiken om Painter aan te passen aan je persoonlijke penseelwerk.

Aanpasbare interface
Pas de schildergereedschappen, media-inhoud, paletten, sneltoetsen en meer aan om je ideale werkomgeving te creëren. Je kunt ook inhoud van andere gebruikers importeren om je gereedschappen aan te vullen.

Leerinhoud
Breid je schildervaardigheden uit, neem de tijd om nieuwe dingen te leren. Ons Discovery Center is een centrale locatie voor videotutorials, tips, webinar-inschrijvingen, wedstrijdinschrijvingen, galerie-uploads en nog veel meer!
 

Compatibiliteit met Photoshop
Veel Painter kunstenaars gebruiken Photoshop om afbeeldingen te bewerken en Painter om artistieke penseelstreken toe te voegen. Open .PSD-bestanden met meerdere lagen in Painter en sla ze op in Photoshop-indeling.

Windows multi-touch
Op Windows apparaten met aanraakfunctionaliteit kun je met twee vingers tegelijk pannen, zoomen en de werkruimte continu draaien. Met een dubbele tik kun je de weergave van het schilderij snel opnieuw instellen.

Compatibiliteit met Wacom pencomputers, beeldschermen en tablets
Als je schildert met een drukgevoelig Wacom-apparaat, reageren de schildergereedschappen van Painter automatisch op de druk, hoek en hoek van de pen - en met een Art Pen ook op de volledige rotatie van de pen.

Optimaliseer je schilderresultaten!

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel Painter 2020"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken