Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Windows 10 Pro for Workstation

Windows 10 Pro for Workstation

€ 162,64 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820551
 • 100374-DE
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Koop Windows 10 Pro voor Workstation   Als u op zoek bent naar een professioneel...meer

Productinformatie "Windows 10 Pro for Workstation"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Koop Windows 10 Pro voor Workstation

 

Als u op zoek bent naar een professioneel systeem voor dagelijks zakelijk gebruik, biedt Microsoft Windows uitstekende prestaties. Voor gebruikers biedt dit superieure prestaties, waardoor de perfecte basis wordt gelegd voor krachtige en snelle verbindingen. Het besturingssysteem is ook een hoogwaardige en moderne keuze voor de verwerking van gegevens, zodat u in elke bedrijfsomgeving aan de veilige kant kunt zijn.

 

Maximale prestaties bij elke handeling

Voor een veilige toepassing van verschillende programma's is het cruciaal om te vertrouwen op een bepaalde prestatie. Met het Microsoft Windows 10 Pro besturingssysteem wordt deze prestatie zonder problemen geleverd, zodat er geen problemen zijn rond de toepassing. Door gebruik te maken van het systeem is het mogelijk om ervoor te zorgen dat de opslag van bestanden en de overdracht ervan niet veel tijd in beslag neemt. Het is dus altijd de moeite waard om Microsoft Windows 10 te kopen.

 

Dit vermindert het aantal CPU-cycli, waardoor er meer capaciteit is om meerdere applicaties parallel te laten lopen. Dit maakt het besturingssysteem nu al tot een goede keuze voor het besparen van grondstoffen en modern gebruik in de toekomst, waardoor het werk op de werkplek snel en doelgericht kan worden uitgevoerd. Zo profiteert elke gebruiker van een gestructureerde applicatie waarvan de snelheid in elke situatie kan worden vertrouwd.

 

Structuur en veiligheid op het werk

Met Microsoft Windows 10 Pro zijn de componenten voor hoge prestaties gecombineerd met de relevante factoren voor een duidelijke werking. Dit maakt het systeem tot 's werelds snelste en veiligste besturingssysteem dat kan worden gekoppeld aan tal van apparaten. Ook vanuit veiligheidsoogpunt hoeven er op dit punt geen verdere risico's te zijn, waarbij de geleverde rekenkracht volledig kan worden getest en professioneel kan worden beveiligd. Op deze manier profiteert u van een comfortabel systeem en weet u de structuur en de veiligheid in uw dagelijkse werkzaamheden zo hoog mogelijk te houden.

 

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 • Geoptimaliseerd voor de dagelijkse werkprocessen
 • Uitstekende gegevensoverdracht en -verwerking
 • Maximale prestaties zonder verliezen
 • Integratie op tal van apparaten
 • De perfecte aanpak voor elke werklast
 • Gemakkelijk te gebruiken in elke situatie

 

Effectieve maatregelen voor meer tijdwinst

Door het combineren van de vele componenten werd ervoor gezorgd dat Microsoft Windows 10 Pro een uitstekende implementatie was voor het dagelijks terugkerende werk. Het is dan ook niet moeilijk om te profiteren van maatregelen zoals rechtstreekse overdracht en om de volledige doorvoer van gegevens mogelijk te maken. Tegelijkertijd is de maximale snelheid voorzien voor de overdracht van belangrijke gegevens, zodat niets een gestructureerde toepassing in de weg staat.

 

De effectieve combinatie van de afzonderlijke prestatieparameters zorgt ervoor dat de rekenkracht eenvoudig kan worden verdeeld en dat er altijd voldoende capaciteit beschikbaar is voor de opslag-intensieve versies. Enkele van de meest opslagintensieve basistoepassingen op dit moment zijn Adobe Creative Suite of Autodesk, waardoor het de moeite waard is om Windows 10 Pro for Workstation aan te schaffen voor regulier zakelijk gebruik.

 

Gegevensbescherming in maximale kwaliteit

Dankzij de integratie van het uiterst robuuste ReFS-bestandssysteem is het mogelijk om toegang te krijgen tot een veerkrachtige opslagoplossing en voor een groter volume aan gegevens aan de veilige kant te staan. Op dit punt herkent ReFS de status van de gegevens op de schijf en hoe de toepassing aanzienlijk kan worden verbeterd. Zo is het niet moeilijk om de actualiteit en de veiligheid van je eigen gegevens in het oog te houden.

 

Door de enorme variëteit rond Microsoft Windows 10 is het geen probleem om aan een goede applicatie te werken en te profiteren van operationele databeveiliging in serverkwaliteit. Het is dus niet moeilijk om de prestaties van uw eigen systeem te verhogen en te vertrouwen op een professionele oplossing om uw eigen programma's en werkvoortgang te beschermen.

 

Windows 10 - het besturingssysteem van de toekomst

Met het uiterst moderne besturingssysteem Windows 10 is het niet moeilijk om precies de juiste beslissingen te nemen en de hele workflow te optimaliseren. Windows 10 heeft ook de nodige openheid voor het opzetten van extra apparaten en toepassingen, die in combinatie met het besturingssysteem nog vele jaren veilig gebruik zullen blijven bieden. Dit maakt het een goede keuze om Microsoft Windows 10 te kopen en de werkdruk op het bedrijf te verlichten.

 

Onze kantoorsuites zijn perfect afgestemd op de werkcomputer?

 

CPU: Ten minste 1,0 GHz. Ondersteuning voor Xeon- en Epyc-processoren beschikbaar. Tot 4 CPU's per moederbord.

RAM: Ten minste 2 GB. Maximaal 6 TB.

Harde schijf: Ten minste 20 GB vrije ruimte voor het besturingssysteem.

Grafische kaart: DirectX 9 capabele grafische kaart vereist, sommige apps vereisen DirectX 10 voor betere prestaties.

Beeldscherm: Ten minste 1.024 * 600 pixel resolutie.

 

Leveringsomvang:

 • Microsoft Windows 10 Pro voor Workstation 32/64Bit volledige versie
 • Originele licentiesleutel voor online activering van Microsoft Windows 10 Pro voor Workstation 32/64Bit volledige versie
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows 10 Pro for Workstation"
22 okt. 2020

alles super

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken