Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Windows 10 Pro for Workstation

Windows 10 Pro for Workstation

€ 162,64 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820551
 • 100374-DE
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Koop Windows 10 Pro voor Workstation   Als u op zoek bent naar een professioneel...meer

Productinformatie "Windows 10 Pro for Workstation"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Koop Windows 10 Pro voor Workstation

 

Als u op zoek bent naar een professioneel systeem voor dagelijks zakelijk gebruik, biedt Microsoft Windows uitstekende prestaties. Voor gebruikers biedt dit superieure prestaties, waardoor de perfecte basis wordt gelegd voor krachtige en snelle verbindingen. Het besturingssysteem is ook een hoogwaardige en moderne keuze voor de verwerking van gegevens, zodat u in elke bedrijfsomgeving aan de veilige kant kunt zijn.

 

Maximale prestaties bij elke handeling

Voor een veilige toepassing van verschillende programma's is het cruciaal om te vertrouwen op een bepaalde prestatie. Met het Microsoft Windows 10 Pro besturingssysteem wordt deze prestatie zonder problemen geleverd, zodat er geen problemen zijn rond de toepassing. Door gebruik te maken van het systeem is het mogelijk om ervoor te zorgen dat de opslag van bestanden en de overdracht ervan niet veel tijd in beslag neemt. Het is dus altijd de moeite waard om Microsoft Windows 10 te kopen.

 

Dit vermindert het aantal CPU-cycli, waardoor er meer capaciteit is om meerdere applicaties parallel te laten lopen. Dit maakt het besturingssysteem nu al tot een goede keuze voor het besparen van grondstoffen en modern gebruik in de toekomst, waardoor het werk op de werkplek snel en doelgericht kan worden uitgevoerd. Zo profiteert elke gebruiker van een gestructureerde applicatie waarvan de snelheid in elke situatie kan worden vertrouwd.

 

Structuur en veiligheid op het werk

Met Microsoft Windows 10 Pro zijn de componenten voor hoge prestaties gecombineerd met de relevante factoren voor een duidelijke werking. Dit maakt het systeem tot 's werelds snelste en veiligste besturingssysteem dat kan worden gekoppeld aan tal van apparaten. Ook vanuit veiligheidsoogpunt hoeven er op dit punt geen verdere risico's te zijn, waarbij de geleverde rekenkracht volledig kan worden getest en professioneel kan worden beveiligd. Op deze manier profiteert u van een comfortabel systeem en weet u de structuur en de veiligheid in uw dagelijkse werkzaamheden zo hoog mogelijk te houden.

 

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 • Geoptimaliseerd voor de dagelijkse werkprocessen
 • Uitstekende gegevensoverdracht en -verwerking
 • Maximale prestaties zonder verliezen
 • Integratie op tal van apparaten
 • De perfecte aanpak voor elke werklast
 • Gemakkelijk te gebruiken in elke situatie

 

Effectieve maatregelen voor meer tijdwinst

Door het combineren van de vele componenten werd ervoor gezorgd dat Microsoft Windows 10 Pro een uitstekende implementatie was voor het dagelijks terugkerende werk. Het is dan ook niet moeilijk om te profiteren van maatregelen zoals rechtstreekse overdracht en om de volledige doorvoer van gegevens mogelijk te maken. Tegelijkertijd is de maximale snelheid voorzien voor de overdracht van belangrijke gegevens, zodat niets een gestructureerde toepassing in de weg staat.

 

De effectieve combinatie van de afzonderlijke prestatieparameters zorgt ervoor dat de rekenkracht eenvoudig kan worden verdeeld en dat er altijd voldoende capaciteit beschikbaar is voor de opslag-intensieve versies. Enkele van de meest opslagintensieve basistoepassingen op dit moment zijn Adobe Creative Suite of Autodesk, waardoor het de moeite waard is om Windows 10 Pro for Workstation aan te schaffen voor regulier zakelijk gebruik.

 

Gegevensbescherming in maximale kwaliteit

Dankzij de integratie van het uiterst robuuste ReFS-bestandssysteem is het mogelijk om toegang te krijgen tot een veerkrachtige opslagoplossing en voor een groter volume aan gegevens aan de veilige kant te staan. Op dit punt herkent ReFS de status van de gegevens op de schijf en hoe de toepassing aanzienlijk kan worden verbeterd. Zo is het niet moeilijk om de actualiteit en de veiligheid van je eigen gegevens in het oog te houden.

 

Door de enorme variëteit rond Microsoft Windows 10 is het geen probleem om aan een goede applicatie te werken en te profiteren van operationele databeveiliging in serverkwaliteit. Het is dus niet moeilijk om de prestaties van uw eigen systeem te verhogen en te vertrouwen op een professionele oplossing om uw eigen programma's en werkvoortgang te beschermen.

 

Windows 10 - het besturingssysteem van de toekomst

Met het uiterst moderne besturingssysteem Windows 10 is het niet moeilijk om precies de juiste beslissingen te nemen en de hele workflow te optimaliseren. Windows 10 heeft ook de nodige openheid voor het opzetten van extra apparaten en toepassingen, die in combinatie met het besturingssysteem nog vele jaren veilig gebruik zullen blijven bieden. Dit maakt het een goede keuze om Microsoft Windows 10 te kopen en de werkdruk op het bedrijf te verlichten.

 

Onze kantoorsuites zijn perfect afgestemd op de werkcomputer?

 

CPU: Ten minste 1,0 GHz. Ondersteuning voor Xeon- en Epyc-processoren beschikbaar. Tot 4 CPU's per moederbord.

RAM: Ten minste 2 GB. Maximaal 6 TB.

Harde schijf: Ten minste 20 GB vrije ruimte voor het besturingssysteem.

Grafische kaart: DirectX 9 capabele grafische kaart vereist, sommige apps vereisen DirectX 10 voor betere prestaties.

Beeldscherm: Ten minste 1.024 * 600 pixel resolutie.

 

Leveringsomvang:

 • Microsoft Windows 10 Pro voor Workstation 32/64Bit volledige versie
 • Originele licentiesleutel voor online activering van Microsoft Windows 10 Pro voor Workstation 32/64Bit volledige versie
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows 10 Pro for Workstation"
22 okt. 2020

alles super

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken