Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Windows 10 Education

Windows 10 Education

€ 30,45 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820550
 • 100549-DE
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Windows 10 Onderwijs   Microsoft Windows 10 is een comfortabel en uiterst...meer

Productinformatie "Windows 10 Education"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Windows 10 Onderwijs

 

Microsoft Windows 10 is een comfortabel en uiterst modern besturingssysteem dat kan worden gebruikt om de veiligheid aanzienlijk te verbeteren. Naast de klassieke thuisversie biedt Microsoft nog vele andere versies van het Microsoft Windows 10 besturingssysteem aan, zoals het Windows 10 Educatiesysteem. Dit biedt een versie speciaal voor onderwijsinstellingen en studenten, die een veilige en functionele toepassing mogelijk maakt.

 

De perfecte weg naar leersucces

Degenen die Microsoft Windows 10 Educatie willen kopen, kunnen de omgeving van hun leerproces aanzienlijk verbeteren. Dit gebeurt onafhankelijk van het klassenniveau, zodat er voor elke omgeving een goede oplossing is. Zo hoeft Windows 10 Education niet per se het begin van een papierloze school te zijn, maar kan het de toepassing zonder veel moeite aanzienlijk verbeteren.

 

Veel praktijkvoorbeelden hebben al aangetoond dat een duurzame verbetering van het eigen leervermogen met weinig moeite kan worden bereikt. Voor zowel docenten als studenten biedt dit een veilige en comfortabele implementatie die hen in staat stelt gebruik te maken van de nieuwste technologie. Dit maakt het mogelijk om, vooral vanuit het oogpunt van de jongere leerlingen, terug te vallen op een comfortabele en uiterst professionele oplossing voor hun eigen dagelijkse leerproces.

 

Kwaliteit op basis van Windows 10 Enterprise

Door de directe verwijzing naar Windows 10 Enterprise is in deze versie een zekere verwijzing naar het zakelijke gebruik van het besturingssysteem te vinden. Dit maakt het systeem een uitstekende aanvulling op de bestaande componenten in onderwijsinstellingen, wat het comfort fundamenteel verbetert. In combinatie met enkele extra functies is het op deze manier niet moeilijk om de toegevoegde waarde ook in het onderwijs te gebruiken en te vertrouwen op een comfortabele toepassing. In combinatie met bijvoorbeeld de Direct Access-functie wordt de toegang tot het netwerk aanzienlijk vereenvoudigd, waardoor studenten een gebruiksvriendelijke en handige versie van het besturingssysteem krijgen.

 

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 • Speciaal geoptimaliseerd voor onderwijsinstellingen
 • Moderne hulpmiddelen voor dagelijks leren
 • Maximale veiligheid in het hele systeem
 • Een goede manier om het papierverbruik te verminderen
 • Technische structuur in de gehele uitvoering
 • Officiële licentie voor Microsoft Windows 10 Onderwijs

 

Uitstekend geschikt voor moderne onderwijsinstellingen

Het brede scala aan functies maakt Microsoft Windows 10 een uitstekende keuze. Dit geldt zowel voor scholen als voor klassieke privélessen. Ook de virtuele desktop is op deze manier eenvoudig te integreren, zodat er afhankelijk van het apparaat tussen de desktop- en tabletmodus kan worden geschakeld. Op deze manier kan de beschikbaarheid van uw eigen systeem zonder problemen en zonder verdere problemen in de toepassing worden vergroot. Dit maakt Windows 10 niet alleen een veilige oplossing voor dagelijks gebruik, maar ook voor het verhogen van de veiligheid in de digitale ruimte.

 

Met diverse apps voor een goede uitbreiding

In principe is Microsoft Windows zeer open voor de integratie van extra apps en applicaties. Dit maakt het veel gemakkelijker om de omgeving aan te passen aan de eigen ideeën en om een gestructureerde leeromgeving te bieden. Zo ontwikkelt het besturingssysteem zich in zeer korte tijd tot een veelzijdige moderne oplossing, waardoor het leersucces van individuen, maar ook het succes van grotere groepen kan worden vergroot.

 

Met deze bijzondere vorm van het besturingssysteem wordt de toepassing door studenten op deze manier versterkt. Dit maakt het mogelijk om bestaande onderwijsconcepten direct op de PC te implementeren, wat een uitstekende manier is om met name jonge studenten kennis te laten maken met digitaal leren. Op deze manier wordt het geen probleem om Microsoft Windows 10 Education te kopen en te handelen op hetzelfde niveau als de bedrijfsversie van het besturingssysteem.

 

Verschil met andere varianten van Windows 10In wezen is de Education-variant, net als de Enterprise-variant, vergelijkbaar met het Windows 10 Pro-besturingssysteem. Dit is bedoeld voor kleine bedrijven die een functioneel netwerk willen opzetten met een snelle en veilige gegevensuitwisseling. Deze eisen komen ook naar voren in scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen.

Zonder speciale apps voor de onderwijssector is de systeemuitrusting van Onderwijs en Ondernemingen identiek. Het verschilt van de Pro-versie vooral in de volgende kenmerken:

- BranchCache
- Start-Screen-Control voor groepen
- AppLocker om ongewenste achtergrondprogramma's te voorkomen
- rechtstreekse toegang

Direct Access zorgt ervoor dat medewerkers in het veld via smartphones en andere apparaten een veilige en functionele toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk. Dit is ook nuttig voor scholen en universiteiten als docenten vanuit huis toegang willen krijgen tot de inhoud van het schoolnetwerk. Als extra veiligheidsaspect biedt Windows 10 Education, net als de Pro-versie, de Bitlocker-functie, die versleuteling van de harde schijf mogelijk maakt.

Profiteer van uitgebreide ondersteuning met "Windows as a Service


Over het algemeen is het "Windows as a Service"-concept nieuw in de Windows 10-familie. In dit geval worden er door de ontwikkelaars van Microsoft met regelmatige tussenpozen nieuwe functies geleverd die bedoeld zijn om grote updates of conversie naar nieuwe versies te voorkomen. De functies bestrijken een breed scala aan functies en gebieden van de computertechnologie en worden deels als optie aangeboden. Hierdoor kunnen docenten en andere gebruikers van Windows 10 Educatie vrijelijk beslissen welke applicaties gebruikt kunnen worden om eenvoudig cursussen te organiseren of uit te voeren.

Verbeter de onderwijservaring met speciale apps


Onafhankelijk van de functies van Microsoft, hebben gebruikers van Windows 10 Educatie de mogelijkheid om het systeem aan te passen met apps. Naast de gebruikelijke app stores biedt Microsoft een aantal speciale toepassingen voor onderwijsinstellingen. Voornamelijk te noemen is een bijzondere variant van het spel Minecraft, waarbij leerlingen van alle leeftijden worden gestimuleerd in creativiteit, organisatie en communicatie.

Een ander concept is het gebruik van Microsoft MakeCode, dat als eenvoudige variant zorgt voor een praktische programmering, zelfs in jongere leeftijdsgroepen. Naast pure lijnprogrammering met broncode ligt de focus op ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld mechanica, technologie en werktuigbouwkunde. De Education versie is hier speciaal voor ontworpen, veel geschikte apps zijn niet-commercieel.

 

Wilt u Windows 10 gebruiken als uw werkcomputer?

In dit geval raden wij u aan een van de Office suites te gebruiken die speciaal voor Windows 10 zijn ontwikkeld:

 

Koop nu Microsoft Windows 10

In verband met zo'n modern besturingssysteem is het niet moeilijk om het bestaande werk te verrijken en terug te vallen op goede structuren. Iedere gebruiker kan dus een aantrekkelijk pakket verwachten in combinatie met regelmatige verbeteringen en updates, waardoor Windows 10 altijd up-to-date blijft. Op deze manier kan de beschikbaarheid van het systeem sterk worden vergroot zonder dat er problemen ontstaan bij het dagelijks gebruik. Dit maakt het een goede keuze om Microsoft Windows 10 te kopen en te werken aan een professionele verbetering van het gebruik van het besturingssysteem in het dagelijks leven.

 

Platform: Vensters
Besturingssysteem: Windows 10
Processor Processor of SoC met ten minste 1,0 GHz
Geheugen: 1,0 GB (32-bits versie), 2,0 GB (64-bits versie)
Schijfruimte: 16 GB (32-bits versie), 20 GB (64-bits versie)
Grafische kaart: DirectX 9 of hoger (met WDDM 1.0 driver)

 

Leveringsomvang:

 • Microsoft Windows 10 Onderwijs 32/64Bit volledige versie
 • Originele licentiesleutel voor online activering van Microsoft Windows 10 Education 32/64Bit volledige versie
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows 10 Education"
22 okt. 2020

Sehr gut!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken