Gratis hotline 0800 54 45 8
 
VEGAS Movie Studio 17
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Vegas Movie Studio 18 Vegas Movie Studio 18
Vegas Movie Studio 18 is het perfecte programma voor snelle en vlotte videobewerking. Het brede scala aan functies en het gebruiksgemak maken beeld- en filmbewerking eenvoudig, zelfs voor beginners. Dankzij de uitgebreide ondersteuning...
€ 45,71 *
VEGAS Film Studio 17 Maak gewoon verbazingwekkende dingen. Filmmagie:...meer

Productinformatie "VEGAS Movie Studio 17"

VEGAS Film Studio 17

Maak gewoon verbazingwekkende dingen.

Filmmagie: Alles binnen handbereik.

Maak je film. Nu! VEGAS Movie Studio is nog nooit zo eenvoudig geweest: VEGAS Movie Studio biedt alles wat u nodig heeft om films van hoge kwaliteit te maken - in een eenvoudig te begrijpen interface met krachtige tools.

Zet je verhaal in scène. Breng je boodschap over.

Het maakt niet uit wat voor soort video je maakt, het maakt niet uit welke boodschap je wilt delen: Het is aan jou! Maak snel en eenvoudig geweldige films op professioneel niveau. Ontdek nu uw creatieve potentieel en word de regisseur van uw eigen verhaal!

Van beginner tot expert. Alles is mogelijk.

VEGAS Movie Studio begeleidt u bij elke stap van uw filmproductie - als u dat wilt. Wanneer u zich klaar voelt, kunt u altijd toegang krijgen tot de uitgebreide gereedschapsset. Ongeacht uw voorkennis kunt u met VEGAS Movie Studio op elk moment adembenemende video's bewerken. Altijd met volledige creatieve controle.

De bewerkingstool: Geavanceerd en bekroond.

Maak elke soort film die je je kunt voorstellen. Gebruik functies die gebaseerd zijn op de bekroonde technologie van VEGAS Pro en waarmee u bij het maken van films groots kunt denken: kleurgradering, visuele effecten, videostabilisatie, motion-tracking en nog veel meer.

 • Visuele effecten

 • Professionele kleurenindeling

 • GPU-hardwareversnelling

 • bewegingsspeurtocht

 • One-Click Video Stabilisatie

 • schermopname

Eenvoudige en krachtige audiobewerking SOUND FORGE Audio Studio 14

Zonder perfect geluid en spannende muziek kan zelfs de meest epische scène saai lijken. SOUND FORGE Audio Studio kan helpen: verwijder ruis, creëer een kristalhelder geluid of produceer zelfs uw eigen soundtrack. Laat uw films net zo geweldig klinken als ze eruit zien.

De slotfilm: Schitterende

Zij vertellen het verhaal - VEGAS Movie Studio helpt u daarbij. Upload uw films automatisch naar YouTube of Vimeo. U kunt bestanden exporteren die op alle grote sociale platforms werken. Er zijn talrijke rendertemplates voor de belangrijkste videoformaten.

Nieuw: De hoogtepunten van versie 17.

Warp Flow overgang

Morph een clip in de volgende en geef je video's een wilde sci-fi look. Op deze manier kunt u unieke scènewisselingen creëren.

Scènes in slow motion

Creëer een verbazingwekkend vloeiende slow motion. Breng gewoon het juiste effect aan en kies voor slo-mo-snelheid van 1/2 tot 1/8.

Zwarte Bar Vul Filter

Verwijder zwarte balken in uw smartphone-video's in een handomdraai. Movie Studio zal de balken automatisch vervangen door een vage kopie van de video.

Verschillende behoeften. Verschillende versies.

VEGAS Filmstudio

Hoogtepunten van VEGAS Movie Studio:

 • Gespecialiseerde videobewerkingsmodi voor elk ervaringsniveau
 • Aanpasbare gebruikersinterface
 • Volledige GPU-versnelling voor vlottere videopreviews en snellere rendering
 • Unieke, interactieve storyboardredactie
 • Inclusief gratis: MAGIX Music Maker - Maak uw eigen soundtracks 

VEGAS Film Studio Platinum

Naast VEGAS Movie Studio:

 • Nauwkeurig volgen van de beweging
 • Teken flexibele Bézier-maskers & breng effecten aan
 • Geïntegreerde Slow Motion FX plug-in
 • 1-klik videostabilisatie
 • SOUND FORGE Audio Studio 14: Eenvoudige en krachtige audiobewerking
 • Plug-in voor correctie van lensvervorming
 • Schermopname van monitoren en webcams incl. audio
 • Ondersteuning van 4K en alle gangbare videoformaten

VEGAS Movie Studio Suite

In aanvulling op VEGAS Movie Studio Platinum: FXhome Ignite Advanced VFX Pack

 • Bewerken: Verfraaiing - voor een perfecte huid
 • VFX: Schade - de old-school look voor video's
 • VFX: Retro - films in Sci-Fi look
 • Kleur: Starter - de perfecte kleur voor elke scène
 • 3D: geweervuurpakket - voor adembenemende actie in de film

Wat is er NIEUW?

 

De beste VEGAS Movie Studio ooit.

Je wilt mensen verbazen met je films? VEGAS Movie Studio 17 helpt u daarbij. Nog krachtiger en gemakkelijker te gebruiken tools maken de nieuwe versie de beste en meest uitgebreide Movie Studio ooit. Krachtig effectmanagement, vlottere videopreviews en nog veel meer!

De top 5 van nieuwe functies.

Vijf nieuwe functies voor een geheel nieuwe manier van videobewerking - sneller dan ooit. Pas kleuren aan en beheer uw effecten en overgangen efficiënter dan ooit tevoren En profiteer van het volledige vermogen van uw grafische kaart voor een vlottere videoplayback- en meer.

1 Beheer effecten en overgangen met gemak

VEGAS Movie Studio maakt het vinden van de gewenste plug-ins super eenvoudig: zoek naar plug-ins gerangschikt op categorie of trefwoord om direct het juiste effect te vinden. Markeer uw favorieten of filter voor plug-ins van derden.

2. vlottere videopreview

VEGAS Movie Studio gebruikt de volledige kracht van uw grafische kaart, zodat u een vlottere preview kunt zien en veel sneller kunt werken. VEGAS Movie Studio is naast VEGAS Pro het eerste videoprogramma dat AMD-grafische kaarten ondersteunt bij het decoderen.

3. Verbeterde Color Grading Panel

Duidelijk en intuïtief kunt u nu kleuren, verzadiging en intensiteit aanpassen. Dit geeft u volledige controle over de schaduwen, middentonen en hoogtepunten van uw video. Met de secundaire kleurcorrectie kunt u één kleur aanpassen en de andere ongemoeid laten.

4. optische stroming in slow motion

Dankzij de nieuwe Optical Flow Slow Motion plug-in heeft u geen dure software van derden meer nodig om een verbazingwekkend soepele slow motion te creëren. Pas gewoon het juiste effect toe en selecteer Slo-Mo snelheid van 1/2 tot 1/8.

5e Warp Flow overgang

Morph een clip in de volgende en geef je video's een wilde sci-fi look. Wanneer rechte sneden, veeg-effecten en fades niet genoeg zijn, kun je met Warp Flow Transition echt unieke scèneveranderingen creëren.

Alles in de stroom van het maken van films. Dankzij nog meer nieuwe functies.

Zwarte Bar Vul Filter

Verwijder automatisch de zwarte balken van een smartphonevideo: Movie Studio vervangt deze direct door een vage kopie van de video. Het is dus makkelijker dan ooit om te genieten van de video in breedbeeldformaat.

Geen lensvervorming meer

Verwijder met één muisklik vreemd gebogen horizonnen of gebouwen. Kies uw cameralens uit de uitgebreide lijst en pas de correctie direct toe.

Verbeterde witbalans

Je hebt geen witbalans gemaakt voordat je de foto nam? Geen probleem. Met het verbeterde witbalansgereedschap in VEGAS Movie Studio kunt u nauwkeurige aanpassingen maken met betere resultaten.

Trimmerhendels aan de klemranden

Krijg nu altijd de clip op de tijdlijn die je echt wilt trimmen. Wanneer u de muis over een clip beweegt, verschijnen er grote trimmerhandvatten. Dit bespaart u tijd bij het trimmen.

SOUND FORGE Audio Studio 14

Ontdek de krachtige audiobewerking met de meegeleverde SOUND FORGE Audio Studio. Verwijder achtergrondgeluiden, beheers uw audio voor een kristalhelder geluid en voeg geluidseffecten toe. Rechtstreeks geïnitieerd vanuit de Movie Studio Timeline voor een soepele workflow.

Storyboard verbeteringen

Als u een clip meerdere malen gebruikt met verschillende uitgangspunten, ziet u deze in het betreffende storyboard als thumbnails. Zo kunt u snel de juiste clip op uw storyboard herkennen.

Hervattingsfunctie

Verspil geen tijd met het zoeken naar het punt op de tijdlijn waar je het laatst hebt gewerkt - VEGAS Movie Studio doet het voor je. Open je filmproject en begin precies op het punt op de tijdlijn waar je aan het eind was.

Geactualiseerde video-effectplug-ins

Een moderne look en GPU-versnelling maken plug-ins nog krachtiger voor u. Geniet van vlottere voorvertoningen en een meer logische, gebruikersvriendelijke interface.

Druk je creativiteit uit.

30 nieuwe lettertypes

Een hoogwaardige uitstraling, een griezelige griezelsfeer of energieke actie - lettertypes spelen hier een doorslaggevende rol. 30 nieuwe lettertypes bieden u een brede selectie die gebruikt kan worden om de juiste stemming voor uw film nog beter te benadrukken.

Moderne Typografie Sjablonen

Maak de perfecte titelsequenties om uw boodschap nog indrukwekkender over te brengen. Gebruik de sjablonen als uitgangspunt en pas ze aan uw eigen ideeën aan - voor een unieke flair.

FXhome Ignite Advanced VFX Pack Gunfire Pack, Beautify, VFX: Schade, VFX: Retro, Kleur: Starten

VFX-specialisten van FXhome leveren 16 van de krachtigste en meest adembenemende special effects - exclusief voor VEGAS Movie Studio. Voeg schaduwen en highlights toe met de "Color: Starter" om de perfecte sfeer te creëren voor elke scène. Of geef uw films een ouderwetse video-look met "VFX: Schade".

Verschillende behoeften. Verschillende versies.

VEGAS Filmstudio

Hoogtepunten van VEGAS Movie Studio:

 • Gespecialiseerde videobewerkingsmodi voor elk ervaringsniveau
 • Aanpasbare gebruikersinterface
 • Volledige GPU-versnelling voor vlottere videopreviews en snellere rendering
 • Unieke, interactieve storyboardredactie
 • Inclusief gratis: MAGIX Music Maker - Maak uw eigen soundtracks 

VEGAS Film Studio Platinum

Naast VEGAS Movie Studio:

 • Nauwkeurig volgen van de beweging
 • Teken flexibele Bézier-maskers & breng effecten aan
 • Geïntegreerde Slow Motion FX plug-in
 • 1-klik videostabilisatie
 • SOUND FORGE Audio Studio 14: Eenvoudige en krachtige audiobewerking
 • Plug-in voor correctie van lensvervorming
 • Schermopname van monitoren en webcams incl. audio
 • Ondersteuning van 4K en alle gangbare videoformaten

VEGAS Movie Studio Suite

In aanvulling op VEGAS Movie Studio Platinum: FXhome Ignite Advanced VFX Pack

 • Bewerken: Verfraaiing - voor een perfecte huid
 • VFX: Schade - de old-school look voor video's
 • VFX: Retro - films in Sci-Fi look
 • Kleur: Starter - de perfecte kleur voor elke scène
 • 3D: geweervuurpakket - voor adembenemende actie in de film

Technische gegevens

Systeemeisen

 • U heeft een 64-bits versie nodig van Microsoft Windows 10
 • 2 GHz 4-core processor (3 GHz en 8 kernen aanbevolen voor 4K)
 • 1,5 GB GB ruimte op de harde schijf voor Programma-installatie
 • 16 GB RAM (32 GB aanbevolen voor 4K)
 • USB 2.0-poort (voor import uit AVCHD, XDCAM EX, NXCAM of DVD-camcorders)
 • Windows-compatibele geluidskaart
 • DVD-ROM-station (alleen voor installatie via DVD)
 • Ondersteund station voor opneembare cd's (alleen voor het branden van cd's)
 • Ondersteund DVD-R/-RW/+R/+RW-station (alleen voor DVD-branders)
 • Ondersteund BD-R/-RE-station (alleen voor Blu-ray Disc branden)
 • Microsoft .NET Framework 4.0 SP1 (opgenomen op de applicatie-dvd)
 • Internetverbinding: Vereist voor download, registratie, validatie en individuele programmafuncties.
  Het programma vereist een eenmalige registratie.

Ondersteunde grafische kaarten

NVIDIA

NVIDIA

Voor hardware rendering (NVEnc):

NVIDIA® GeForce 9XX-serie of hoger met 4GB

AMD/ATI

AMD/ATI

AMD/ATI® Radeon met 4GB en VCE 3.0 of hoger

Intel

Intel

Intel® GPU HD Graphics 530-serie of hoger

Ondersteunde formaten

4K-ondersteuning

4K-ondersteuning

In VEGAS Movie Studio (Platinum & Suite) kunt u eenvoudig 4K-video's bewerken en bekijken.

Importeer

Video: AAC, AA3, AVI, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV, HEVC (alleen Platinum & Suite)

Audio: AAC, AIFF, FLAC, LPEC, MP3, OGG, PCA, W64, WAV, WMA

Afbeelding: BMP, GIF, PNG, JPG, TIFF, DPX, OpenEXR, WDP, DNG

Exporteer

Video: AVC/AAC, AVCHD, AVI, HEVC (alleen Platinum & Suite), MOV, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, MVC, RM, WMV

Audio: AIF, AAC, MP3, Ogg Vorbis, WAV, WMA, FLAC

Afbeelding: BMP, PNG, JPG, TIFF, DPX, OpenEXR

Verder: VEGAS Movie Studio Project Archief (*.vf)

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "VEGAS Movie Studio 17"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 304,08 opgeslagen
VEGAS Pro 18 VEGAS Pro 18
€ 304,99 * € 609,07 *
€ 507,44 opgeslagen
VEGAS Pro 18 Suite VEGAS Pro 18 Suite
€ 304,99 * € 812,43 *
Laatst bekeken