Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
VEGAS Pro 18

VEGAS Pro 18

€ 304,99 * € 609,07 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821227
 • 639191250224
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
VEGAS Pro 18 Beheer uw media en uw bewerking met VEGAS Pro 18 Uitzonderlijk...meer

Productinformatie "VEGAS Pro 18"

VEGAS Pro 18

Beheer uw media en uw bewerking met VEGAS Pro 18

Uitzonderlijk snelle en efficiënte videoproductie

VEGAS Pro gebruikt de kracht van kunstmatige intelligentie om uw videoproductie nog verder te bevorderen. Met een flexibele gebruikersinterface, uitgebreid mediabeheer, geavanceerde audiobewerking met SOUND FORGE Pro en toonaangevende hardwareversnelling kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.

Uw slimme start De snelste weg naar professionele videoproductie

Ontdek de meest efficiënte, flexibele en snelste videobewerkingssoftware op de markt! Creatieve geesten met passie knippen sneller met VEGAS Pro - onder andere dankzij slimme bewerkingstools voor de tijdlijn, die intuïtief te bedienen zijn. Laat je ideeën de vrije loop. Geen enkele andere NLE laat je meer focussen op je creativiteit.

De meeste moderne hulpmiddelen Voor uw creativiteit

 

AI - Kunstmatige Intelligentie

Gebruik AI-ondersteunde bewerking om veeleisende taken efficiënt uit te voeren. Gebruik bijvoorbeeld de nieuwe "VEGAS Style Transfer" om de stijl van beroemde kunstenaars als Picasso en van Gogh over te brengen op uw video's.

Toonaangevende hardwareversnelling

Profiteer van het volledige vermogen van de GPU en profiteer van maximale stabiliteit, snelle rendering en soepele weergave. De VEGAS Pro 18 heeft de GPU automatisch geconfigureerd voor de beste prestaties.

Verbeterde kleurindeling in HDR

De VEGAS Pro maakt geavanceerde kleurcorrecties intuïtief en flexibel - bijvoorbeeld dankzij de nieuwe, instelbare Skin Tone Line in de vectorscope en krachtige tools voor het aanpassen van de belichting. Dus je hebt de volledige controle - ook in HDR.

Zodra Prepare beschikbaar is, zal het in een toekomstige update gratis beschikbaar zijn.

Mediamanagement met VEGAS Prepare

Maak door de gebruiker gedefinieerde bibliotheken aan en raadpleeg deze direct in VEGAS Pro. VEAGS Pro brengt eventuele wijzigingen automatisch over in VEGAS Prepare en vice versa.

Ontdek VEGAS Pro 365 Het gunstige abonnement voor VEGAS Pro 18

VEGAS Pro 365 is het voordelige abonnement voor VEGAS Pro en biedt alle functies van VEGAS Pro, plus:

 

 • VEGAS Transfer: verplaats eenvoudigweg bestanden van een mobiel apparaat naar een veilige cloud-opslag en krijg direct toegang tot deze bestanden vanaf VEGAS Pro. Gratis beschikbaar in abonnement vanaf oktober 2020!
 • 100 GB cloudopslag in VEGAS Hub. Gratis beschikbaar als abonnement vanaf oktober 2020!
 • Profiteer altijd van de laatste updates, upgrades, patches en functies

Audioverwerking met hoogste precisie SOUND FORGE Pro 14

Als het gaat om audiobewerking laat SOUND FORGE Pro 14 zijn sterke punten zien dankzij innovatieve en dynamische workflows. Als essentieel onderdeel en strak geïntegreerd in VEGAS Pro, verbetert het uw audioworkflow bij het bewerken, repareren en masteren. Verminder vervorming of verwijder achtergrondgeluiden. Open een audio-gebeurtenis van de VEGAS Pro Tijdlijn direct in SOUND FORGE Pro, bewerk deze en VEGAS Pro past de wijzigingen in de Tijdlijn toe. Dit alles is nu vast geïnstalleerd in VEGAS Pro.

Deze functie zal in oktober in een gratis update beschikbaar zijn.

VEGAS HUB Cloud

Laad media in uw beveiligde cloud-opslag voor back-up en samenwerking. U kunt het direct vanuit de VEGAS Pro Hub Explorer benaderen. Organiseer de bestanden in collecties en download ze voor verwerking in VEGAS Pro.

Voor echte effectgevechten Met VFX-experts

VEGAS Pro ondersteunt Open FX plug-ins en maakt het mogelijk om effectkettingen te maken op vier verschillende niveaus - voor een ongelooflijke flexibiliteit. U kunt tot 128 verschillende effecten tegelijkertijd toepassen. VEGAS Pro Suite biedt u nog meer hoogwaardige plug-ins van VFX-experts zoals Boris FX en NewBlue. De volgende extra's zijn alleen beschikbaar in de VEGAS Pro Suite:

 • ActionVFX Actiepakket
 • Boris FX Continuüm Film Stijl Eenheid
 • Boris FX Continuum Deeltjes Eenheid
 • Boris FX Continuümbeeldherstelunit
 • NewBlue Overgangen 5 Ultiem
 • Zynaptiq UNVEIL Vegas Edition

Wat is er NIEUW ?

Ervaar nieuwe, geavanceerde functies

VEGAS Pro 18 zet een nieuwe standaard in professionele videoproductie. Ervaar de toonaangevende HDR-ondersteuning, AI-gebaseerde tools, krachtige audiobewerking met SOUND FORGE Pro 14 en talloze verbeteringen aan bestaande functies. Dit alles maakt VEGAS Pro tot de snelste NLE op de markt.

Meer creativiteit dankzij kunstmatige intelligentie

stijloverdracht

Pas de visuele stijl van beroemde kunstenaars toe op uw videobeelden Geef uw video's een unieke uitstraling. Met hardwareversnelling door middel van Intel OpenVINO-technologie brengt "VEGAS Style Transfer" een van de meest opwindende creatieve mogelijkheden van kunstmatige intelligentie in de VEGAS Pro-wereld tot nu toe.

Inkleuren

Adem meer leven in zwart-wit foto's door ze achteraf te kleuren - en creëer een "wow" effect. Dankzij de Intel OpenVINO technologie gebruikt VEGAS Pro een AI-gebaseerd kleurenfilter om dof grijs om te zetten in levendige kleuren.

Zodra Prepare beschikbaar is, zal het gratis beschikbaar zijn in een toekomstige update.

Geïntegreerd mediabeheer VEGAS Prepare

VEGAS Prepare integreert een krachtig mediabeheersysteem direct in uw productieworkflow. Organiseer uw filmmateriaal in bibliotheken, maak collecties aan en voeg tags toe aan individuele bestanden om ze te zoeken en te filteren. Ga direct naar uw mediacollecties via het Hub Explorer-venster in VEGAS Pro. Als u deze in VEGAS Pro bewerkt, neemt VEGAS Prepare de wijzigingen automatisch over en omgekeerd.

De evolutie van de kleursortering

Plaats het kleurcorrectiepaneel daar waar het het meest zinvol is voor uw workflow. Profiteer van een nog intuïtievere gebruikersinterface. Ontdek de nieuwe Skin Tone Line in Vectorscope, de nieuwe belichtingsregelaar in camerastijl en de nieuwe functie Auto Contrast. Zo ziet een efficiënte kleurindeling eruit.

Natuurlijk kunt u uw HDR op dezelfde manier bewerken. De VEGAS Pro blijft het voortouw nemen in de HDR-kleurcorrectie met een nauwkeurige kleurweergave van het HDR-foliemateriaal en volledige controle over de kleurdiepte-instellingen. Creëer precies wat u wilt creëren met het volste vertrouwen in de nauwkeurigheid van uw HDR-kleuren.

SOUND FORGE Pro 14 De maatstaf voor audiobewerking

Als essentieel onderdeel en nauw geïntegreerd in de VEGAS Pro, breidt SOUND FORGE Pro uw audioworkflow uit. Importeer uw dialogen, Sound-FX of muziek voor een nauwkeurige bewerking. Gebruik audiorestauratiehulpmiddelen zoals automatische ruisonderdrukking. Lever een perfecte eindmix af en breng deze direct terug naar de VEGAS Pro tijdlijn. Maak ook gebruik van industriestandaard meet- en visualisatiehulpmiddelen. Dankzij een naadloze round-trip optie tussen VEGAS Pro en SOUND FORGE Pro is alles snel gedaan.

Motion Tracking Nieuwe look & Geavanceerde opties

Het nieuwe, meer gebruikersvriendelijke Motion Tracking-paneel helpt u om sneller dan ooit toegang te krijgen tot deze krachtige tool. Breng de informatie over het volgen van de beweging direct over naar specifieke plug-ins die met positieparameters kunnen verwerken.

Allemaal voor echte special effects.

Breng uw publiek in vervoering of breng op subtiele wijze emoties over met een verscheidenheid aan verbluffende video-effecten. Creëer nog meer opwinding met realistische vlammen, explosies en rook die worden toegevoegd door middel van alfa-channel-clips.

Boris FX Continuüm

De professionals in de film- en televisie-industrie kiezen voor Boris FX Continuum Deze indrukwekkende collectie van professionele visual effects plug-ins bevat de nieuwste versies van de Particles Unit, Image Restoration Unit en Film Style Unit. Het omvat ook de Oscar-winnende en gemakkelijk te gebruiken Mokka maskeer- en volginstrumenten.

ActionVFX Actiepakket

ActionVFX-clips geven uw scènes een filmische kwaliteit die ook wordt gebruikt in beroemde series als Stranger Things en The Walking Dead. Sleep de VFX-beelden gewoon naar je scène en je bent klaar om te beginnen met componeren.

Zynaptiq UNVEIL VEGAS Edition

Verwijder overtollige audioreferberatie om het locatiegeluid en de dialoog met de toonaangevende UNVEIL de-reverberator van Zynaptiq te verbeteren. Corrigeer slechte kamerakoestiek en verbeter de spraakverstaanbaarheid - met terugwerkende kracht, eenvoudig en in bekroonde kwaliteit.

NewBlue Overgangen 5 Ultiem

Neem uw publiek mee van de ene naar de andere scène met een uitgebreide selectie van 65 unieke, gestileerde video-overgangen in 3D, licht, kleur en beweging. Vind eenvoudig de juiste overgang voor elke stemming of situatie.

Klein gereedschap met grote impact

Met een paar klikken kunt u de volgende functies gebruiken om ongebruikte opnamen te redden in plaats van ze te verwijderen:

 • Flikkerfilter: Verminder of verwijder het flikkeren door bijvoorbeeld neonlichten. Of gebruik dit filter om flikkering toe te voegen als een speciaal effect.
 • Ruisonderdrukking: Verminderen van videoruis, dat meestal wordt veroorzaakt door slechte lichtomstandigheden. Dit herstelt meer scherpte en detail in uw video.
 • Black Bar Fill Filter: Vervang snel zwarte balken in video's door een wazige versie van de video zelf toe te voegen.

Geherdefinieerde hardwareprestaties

De kracht van de hardware is nutteloos als het programma het niet volledig kan gebruiken. De VEGAS Pro configureert automatisch de ideale instellingen van de GPU. Bovendien controleert de software of de stuurprogramma's van de grafische kaart up-to-date zijn. In combinatie met de verbeterde video-engine voor VEGAS Capture gebruikt VEGAS Pro de kracht van uw hardware nog efficiënter, zodat u nog sneller kunt werken.

Alles voor perfecte workflows

De nieuwe verbeteringen van de workflow in VEGAS Pro geven uw creativiteit nog meer vrijheid. Organiseer en vind effecten en plug-ins van derden nog efficiënter. Ga direct na het opstarten van de software terug naar waar u het project op de tijdlijn heeft achtergelaten.

Nieuw, efficiënt plug-in management

Videoeffecten en overgangen sneller dan ooit tevoren vinden en toepassen Gebruik Dynamisch Zoeken om de plug-in die u nodig heeft direct te vinden. Markeer uw meest gebruikte plug-ins als favorieten die u met één klik kunt bekijken. Sorteer uw add-ons van derden per fabrikant en filter de add-ons die u niet nodig hebt.

Hervattingsfunctie

Wanneer u een project sluit, onthoudt VEGAS Pro waar u de cursor op de tijdlijn hebt laten staan en keert de volgende keer dat u het project opent, terug naar precies deze positie. Verspil nooit meer tijd aan het zoeken naar het laatste punt van uw bewerking.

Trimmerhendels aan de klemranden

Bewerk nooit meer de verkeerde clip op de Tijdlijn. Met de trimmerhendels aan de randen van de clip kunt u de juiste kiezen en sneller werken zonder gefrustreerd te raken.

Projecten stapsgewijs opslaan

Elke keer dat u opslaat, heeft u de mogelijkheid om een nieuw project aan te maken. Zo kunt u op elk moment terugkeren naar een bepaald punt in het bewerkingsproces als het resultaat u niet bevalt. Zodat je kunt experimenteren met creatieve ideeën.

Gedetailleerde Render Dialog

Geavanceerde details in het Render-dialoogvenster stellen u in staat om uw rendering-sessies effectiever te plannen. Daarnaast geeft  u meer informatie over het afgewerkte dossier.

Export & Import voorkeuren

Breng uw door de gebruiker gedefinieerde instellingen van VEGAS Pro eenvoudig en snel over naar een nieuwe PC. Of exporteer uw instellingen voordat u een nieuwe software-update installeert en importeer ze vervolgens opnieuw. Dit bespaart u de tijd en het geduld om uw instellingen handmatig te herstellen.

 

Ontdek de uitgebreide toolset

VEGAS Pro 18 onderscheidt zich opnieuw als innovatieleider op het gebied van niet-lineaire videoverwerking. De moderne, volledig aanpasbare gebruikersinterface biedt zowel functionaliteit als een maximum aan flexibiliteit. Innovatieve benaderingen en tools versnellen uw workflow en maken u efficiënter en creatiever dan ooit tevoren. Met VEGAS Pro kunt u zich eindelijk concentreren op uw creativiteit in plaats van op uw gereedschap.

Eersteklas beeldstabilisatie

Zet wankele beelden om in vloeiende, professioneel ogende video's. De beeldstabilisatiemotor is vanaf de basis opnieuw ontworpen met behulp van de nieuwste technologie, wat resulteert in een eenvoudigere bediening en soepele resultaten.

Vlakke beweging bijhouden

Niet elk object staat loodrecht op de camera. Planares Motion Tracking helpt om een perfecte bewegingsvolging te garanderen, zelfs vanuit ongewone perspectieven. Volg en speld tekst of pas kleurcorrecties toe op objecten die in perspectief bewegen. Zelfs objecten die in de richting van de camera draaien, zich van de camera verwijderen of zelfs van dimensie veranderen als het perspectief verandert.

Genestelde tijdlijnen

Organiseer projecten en versnel uw workflow met genestelde tijdlijnen die zijn gemaakt vanuit een willekeurige clip in uw hoofdtijdlijn. Bovendien kunt u nog steeds toegang krijgen tot uw Nested Timelines als zelfstandige projecten. Dit maakt het gemakkelijk om een deel van je project te delen met een collega en tegelijkertijd de controle over het hoofdproject te behouden.

Geluidsreductie

Verminderen van videoruis, dat meestal wordt veroorzaakt door slechte lichtomstandigheden. Dit brengt meer scherpte en detail in uw video terug.

Flikkerbesturingsfilter

Verminder of verwijder het flikkeren door bijvoorbeeld neonlichten. Of gebruik dit filter om flikkering toe te voegen als een speciaal effect.

HLG HDR-ondersteuning

Werken met toonaangevende HDR-gereedschappen in VEGAS Pro. Corrigeer uw kleuren met HDR-kleurengereedschappen, terwijl u een voorbeeld van de kleuren in HDR in VEGAS Pro of op externe HDR-hardware kunt bekijken. Allemaal op basis van GPU-gebaseerde open kleuren-I/O-verwerking en met nieuwe ACES 1.1-kleurenstandaarden. HDR10 en HLG ondersteunen u van begin tot eind.

Unified color grading workflow

VEGAS Pro biedt een efficiënte, logische workflow voor het sorteren van kleuren. Stel alles nauwkeurig af met kleurwielen en enveloppen. Uitgebreide opties zoals een belichtingscontrole-instrument, een instelbare Skin Tone Line in de vectorscoop en een gecombineerde RGB-parade maken een nauwkeurige kleurgradatie mogelijk.

Verbeterde kleurcurves

Verbeterde kleurcurves

Kleurcurves zijn een onmisbaar hulpmiddel voor professionals, en nu heeft VEGAS Pro nog krachtigere curveweergaven. We hebben onze tool voor kleurcurves uitgebreid met automatische kleurinstelling. Pas automatische correcties toe met de optie van handmatige aanpassing om de kleuren exact aan te passen aan uw wensen.

Drie keer insteekvermogen van Boris FX

De professionals in de film- en televisie-industrie kiezen voor Boris FX Continuum Deze indrukwekkende collectie van professionele visual effects plug-ins bevat de nieuwste versies van de Particles Unit, Image Restoration Unit en Film Style Unit. Het omvat ook de Oscar-winnende en gemakkelijk te gebruiken Mokka maskeer- en volginstrumenten.

Stijloverdracht

Gebruik de kracht van kunstmatige intelligentie! Breng de stijl van beroemde kunstenaars als Picasso of van Gogh over op uw video's, die er dan uitzien alsof ze getekend zijn.

Inkleuren

Zwart-wit beelden inkleuren met behulp van kunstmatige intelligentie en machinaal leren. Zo kunt u oude foto's tot leven wekken en ze levendiger doen lijken dan voorheen.

SOUND FORGE Pro 14

Als essentieel onderdeel en nauw geïntegreerd in de VEGAS Pro, breidt SOUND FORGE Pro uw audioworkflow uit. Importeer uw dialogen, Sound-FX of muziek voor een nauwkeurige bewerking. Gebruik audiorestauratiehulpmiddelen zoals automatische ruisonderdrukking. Lever een perfecte eindmix af en breng deze direct terug naar de VEGAS Pro tijdlijn. Maak ook gebruik van industriestandaard meet- en visualisatiehulpmiddelen. Dankzij een naadloze round-trip optie tussen VEGAS Pro en SOUND FORGE Pro is alles snel gedaan.

UNVEIL Zynaptiq VEGAS Edition

Verwijder overtollige audioreferberatie om het locatiegeluid en de dialoog met de toonaangevende UNVEIL de-reverberator van Zynaptiq te verbeteren. Corrigeer slechte kamerakoestiek en verbeter de spraakverstaanbaarheid - met terugwerkende kracht, eenvoudig en in bekroonde kwaliteit.

De- en codering van Surround Sound

Creëer direct in VEGAS Pro multikanaalsmengsels. Gebruik de panner voor track- en busautomatisering om geavanceerde soundtracks voor DVD's en Blu-ray Discs te creëren. Pas de surround-effecten toe op trackniveau of direct in de som en krijg optimale controle over je mix. Exporteer ten slotte uw project in surroundformaat voor codering.

Geavanceerde hardwareversnelling

Profiteer van de hardwareversnelling van moderne Nvidia- en AMD-videokaarten en Intel's QSV (Quick Sync Video)-technologie voor soepele weergave en snelle rendering. Voor maximale prestaties configureert VEGAS Pro automatisch de grafische kaart en controleert of de stuurprogramma's up-to-date zijn. Zo niet, dan informeert VEGAS Pro u.

Zodra Prepare beschikbaar is, zal het in een toekomstige update gratis beschikbaar zijn.

VEGAS Praktisch mediamanagement voorbereiden

VEGAS Prepare integreert een krachtig mediabeheersysteem direct in uw productieworkflow. Organiseer uw filmmateriaal in bibliotheken, maak collecties aan en voeg tags toe aan individuele bestanden om ze te zoeken en te filteren. Ga direct naar uw mediacollecties via het Hub Explorer-venster in VEGAS Pro. Als u deze in VEGAS Pro bewerkt, neemt VEGAS Prepare de wijzigingen automatisch over en omgekeerd.

Nieuwe, efficiënte plug-in administratie

Een dynamisch zoekveld helpt u snel de benodigde plug-ins te vinden. Om het nog sneller te maken, kunt u uw favoriete plug-ins markeren en met een enkele klik weergeven. Filter de plug-ins van derden door de fabrikant om de duidelijkheid te behouden.

Technische specificaties

Voor optimale prestaties bevelen wij de volgende systeemvereisten aan.

Systeemeisen

 • Besturingssysteem: Microsoft® Windows 10 (64-bits)
 • Processor: 6e generatie Intel Core i5 (of AMD-equivalent) of beter. 2,5 GHz 4-core processor. Voor 4K, 7e generatie Intel Core i7 (of AMD equivalent) of beter. 3 Ghz en 8-core processor
 • Geheugen: 8 GB RAM (16 GB aanbevolen; 32 GB aanbevolen voor 4K)
 • Harde schijfruimte: 1,5 GB harde schijfruimte voor programma-installatie; solid-state disk (SSD) of high-speed multi-disk RAID voor 4K media

Programmeertaal

Duits, Engels, Español, Francais

Ondersteunde GPU

NVIDIA

NVIDIA

NVIDIA®  GeForce GTX of RTX 9XX-serie of hoger met 4 GB

AMD/ATI

AMD/ATI

AMD/ATI® Radeon met 4 GB en VCE 3.0 of hoger (Radeon Pro serie met 8 GB voor HDR en 32-bits projecten)

Intel

Intel

Intel® GPU HD Graphics 530-serie of hoger

8K Ultra HD

Ondersteunde formaten

Importeer

Video:   HEVC/H.265, AVC/H.264, MP4, MOV, MPEG-2, MPEG-1, AVI, WMV, M4V, Sony XAVC / XAVC-S / XDCAM EX / HD / HD 422 / MXF / ProDisc / HDCAM SR, MPEG IMX, DV, HDV, AVCHD, Panasonic P2, Red RAW

Audio: AIF, AAC, MP2, MP3, M4A, OGG Vorbis, WAV, WMA, FLAC

Afbeelding: BMP, GIF, PNG, JPG, TIFF, DPX, OpenEXR, WDP, DNG

Andere: AAF, Premiere/Na Effecten (*.prproj), Final Cut Pro 7/ DaVinci Resolve (*.xml), Final Cut Pro X (*.fcpxml), EDL Text File (*.txt), Broadcast Wave Formaat, Closed Captioning

Exporteer

Video:  HEVC/H.265, AVC/H.264, MPEG-2, MPEG-1, MP4, MOV, AVI, WMV, Sony XAVC / XAVC-S / MXF / HDCAM SR, Panasonic P2, XDCAM EX

Audio: AIF, AAC, MP3, OGG Vorbis, WAV, WMA, FLAC

Afbeelding: BMP, PNG, JPG, TIFF, DPX, OpenEXR

Overige: VEGAS Project Archief (*.veg, *.vf), Premiere/Na Effects (*.prproj), Final Cut Pro 7/DaVinci Resolve (*.xml), Final Cut Pro X (*.fcpxml), EDL Tekstbestand (*.txt), XDCAM Disc

Internetverbinding: Vereist voor download, registratie, validatie en individuele programmafuncties. Het programma vereist een eenmalige registratie.

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "VEGAS Pro 18"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 202,40 opgeslagen
VEGAS Pro 18 Edit VEGAS Pro 18 Edit
€ 203,31 * € 405,71 *
Laatst bekeken