Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Stellar Repair for Outlook Technician

Stellar Repair for Outlook Technician

€ 254,15 * € 305,03 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821003
 • 8906039730067
 • Levenslang
 • DE | EN | FR | ES | IT
 • Wereldwijd

Duur

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Stellar Outlook PST Repair 10 Technicus Rescue verwijderde & beschadigde e-mails...meer

Productinformatie "Stellar Repair for Outlook Technician"

Stellar Outlook PST Repair 10 Technicus

Rescue verwijderde & beschadigde e-mails

 • Herstelt efficiënt en effectief alle schade aan Outlook PST-bestanden
 • Herstelt e-mails, bijlagen, contactpersonen, notities, tijdschriften en taken
 • Maakt selectief herstel van e-mails in het gewenste bestandsformaat mogelijk
 • Maakt het mogelijk om de PST te comprimeren voor het opslaan
 • Splitst de PST op basis van het mail-ID, de grootte en de datum.
 • NIEUW! Ondersteuning voor MS Office 2019
 • NIEUW! Verbeterde grafische gebruikersinterface

 

Met Stellaire vooruitzichten PST-reparatietechnicus kan gegevens van beschadigde of corrupte Microsoft Outlook-bestanden repareren en herstellen.

Microsoft Outlook slaat e-mailberichten, contactpersonen, notities en individuele mappen op in een .pst-formaat bestand.  Outlook PST Repair scant eerst het beschadigde PST-bestand, redt de gegevens en slaat het op in een nieuw bruikbaar PST-bestand.

Bovendien, Outlook PST Repair maakt het mogelijk om berichten die per ongeluk werden verwijderd en vervolgens verwijderd uit de map Verwijderde berichten in Outlook te herstellen.

Outlook PST Repair redt en herstelt de volgende Outlook-gegevens:

 • E-mails met bijlagen
 • Kalender
 • contactpersonen
 • Opmerkingen
 • Activiteiten
 • Dagboek
 • Concepten
Hoe werkt het?

Drie eenvoudige stappen:

1) Selecteer uw beschadigde bestand

2) Analyseer uw Outlook-bestanden 

3) Repareren en opslaan van uw bestanden (formaten: MSG, EML, RTF, PDF, HTML)

Stap 1 :

Selecteer uw beschadigde PST-bestand of laat de software het bestand in uw systeem vinden.

Stap 2 :


Klik na het selecteren van het PST-bestand op "Start" om het scannen te starten.

Stap 3 :


Nadat het scannen is voltooid, zal de software een voorbeeld van uw e-mails, agenda, taken, enz. weergeven.

Sla de gerepareerde e-mails gewoon op door op de knop "Opslaan" bovenaan de software te klikken.

Kenmerken

Reparatie van defecte Outlook PST

Met de Stellar Outlook PST-reparatietool kunt u gemakkelijk Outlook PST-bestanden repareren die fouten bevatten. Wanneer u deze software start, wordt automatisch een dialoogvenster "Outlook Mailbox selecteren" weergegeven. Het dialoogvenster "Outlook-mailbox selecteren" kan echter ook worden geopend door "Outlook-mailbox selecteren" te selecteren in het menu Bestand. Dit dialoogvenster geeft u de mogelijkheid om het PST-bestand te selecteren uit een bekend bestandspad. Als u het bestandspad niet kent, kunt u op "Outlook-bestand zoeken" klikken om het dialoogvenster "Mailbox zoeken" te openen. U kunt dan de harde schijf opgeven waarop u de PST-bestanden wilt vinden. Klik dan op Start om te zoeken naar bestanden. Op deze manier kunt u eenvoudig uw defecte/ontoegankelijke Outlook-mails repareren. Nadat u het bestand hebt geselecteerd, moet u het bestand markeren en op Nu starten klikken om het reparatieproces te starten.

 

Voorbeeld van de mails na de scan

Het scannen van defecte PST-bestanden start en de afzonderlijke poststukken, zoals de mails in de map "Inbox", "Outbox", "Calendar", "Contacten", "Taken", "Notities" en "Journal" etc. worden in het linkervenster van de software weergegeven. U kunt de preview van de mails en andere items in het rechtervenster zien.

 

Vinden of sorteren van vaste post

Er kan een verscheidenheid aan mails in de PST zijn. Om het zoeken naar specifieke mails te beperken, biedt de software verschillende opties, zoals "Bericht zoeken" en "Rangschikken op". Met behulp van deze opties kunt u een specifiek bericht vinden en repareren in het PST-bestand. Om een bericht te vinden, klikt u op het pictogram "Bericht zoeken" in het bestandsmenu. Dit geeft een "Bericht zoeken" dialoogvenster weer. Daar kunt u verschillende zoekcriteria opgeven zoals ontvanger, afzender, onderwerp, datum. Zodra u de zoekcriteria hebt opgegeven, moet u op de knop "Nu zoeken" klikken om het zoeken te starten. Zo ontstaat een lijst met e-mails die aan de zoekcriteria voldoen. U kunt dubbelklikken op een individuele e-mail om deze te openen. Op dezelfde manier kunt u de e-mails ook sorteren op verschillende groepen, zoals "Datum", "Afzender", "Ontvanger", "Onderwerp", "Type", "Bijlagen" en "Betekenis" enz. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de respectievelijke velden in de preview en selecteert u de groep.

 

Sla gerepareerde Outlook PST op

Nadat de mails zijn gerepareerd, kunt u het PST-bestand opslaan op elke gewenste bestemming. Klik op het pictogram "Reparatiebestand opslaan" in het bestandsmenu. U kunt de geselecteerde berichten ook opslaan in een ander formaat zoals EML, MSG, RTF, HTML, PDF, DBX of MBOX. U kunt ook elk bericht uit de lijst met zoekresultaten opslaan door met de rechtermuisknop te klikken en het gewenste formaat te selecteren waarin het bericht moet worden opgeslagen. Daarnaast heeft u twee opmerkelijke opties om het PST-bestand te compromitteren of te splitsen voordat u het gerepareerde PST-bestand opslaat.

 

Hoe lees je mails in EML, MSG, RTF, HTML, PDF, DBX en MBOX formaat?

Om de opgeslagen berichten in EML- en MSG-formaat te kunnen lezen, moet u MS Outlook op uw systeem installeren. Het opslaan van de PST als DBX betekent dat u MS Outlook Express nodig heeft om het DBX-bestand te importeren en te lezen. Het MBOX-bestand kan worden geïmporteerd in elke mailtoepassing, zoals Spicebird, Eudora, Thunderbird en SeaMonkey. Om RTF-, HTML- en PDF-bestanden te kunnen lezen heeft u echter WordPad, een browser en een PDF-reader nodig. Om een e-mail te lezen die is opgeslagen als EML-bestand, moet u naar de bestemming van het EML-bestand navigeren. Dubbelklik om het bestand te openen als een normale e-mail in het MS Outlook-venster. Om een e-mail te lezen die als MSG-bestand is opgeslagen, moet u naar de bestemming van het MSG-bestand navigeren. Dubbelklik om het bestand te openen als een normale e-mail in het MS Outlook-venster. Om een e-mail te lezen die als RTF-bestand is opgeslagen, moet u naar de bestemming van het RTF-bestand navigeren. Dubbelklik om het bestand te openen als een normale e-mail in WordPad. Om een als HTML-bestand opgeslagen e-mail te kunnen lezen, moet u naar de bestemming van het HTML-bestand navigeren. Dubbelklik om het bestand te openen als een normale e-mail in de standaardbrowser. Om een e-mail te lezen die als PDF-bestand is opgeslagen, moet u naar de bestemming van het PDF-bestand navigeren. Dubbelklik om het bestand te openen als een normale e-mail in de PDF Reader. Het DBX-bestand wordt automatisch opgeslagen op de locatie van Outlook Express. Om de mail te kunnen lezen, moet u Outlook Express starten. Om de mail als MBOX te lezen, moet u het MBOX-bestand importeren in een van de applicaties Spicebird, Eudora, Thunderbird en SeaMonkey om alle mails te kunnen lezen.

 

Comprimeer grote PST & bespaar

De software bevat zeer indrukwekkende functies om het PST-bestand te comprimeren alvorens het op te slaan. U kunt een groot PST-bestand comprimeren nadat het is gerepareerd. Deze functie is nuttig in het verminderen van de grootte van uw PST-bestand en u kunt ook andere opties, zoals

 • Compressie van alle bestandsbijlagen in nieuwe PST

 • Extractie en opslaan van bestandsbijlagen in een map (geen link verloren)

 • Extractie, compressie en opslag van bestandsbijlagen in een map (geen links verloren)

 • Verwijder alle opzetstukken in nieuwe PST

 • Later kunt u de gecomprimeerde PST in uw Outlook-profiel importeren en toegang krijgen tot de mails en andere items.

 

Het splitsen van de gerepareerde PST & besparing

Stellar Outlook PST Repair (Tech) stelt u in staat om het gerepareerde PST-bestand te splitsen voordat u het opslaat. Er zijn verschillende criteria, zoals mail-ID, grootte en datum, waarop u het PST-bestand kunt splitsen. Opsplitsen per mail-ID betekent dat de software het PST-bestand splitst op basis van de geselecteerde mail-ID's. Op dezelfde manier kunt u het PST-bestand opsplitsen in groottebereiken van 500 MB, 1000 MB, 1500 MB of 2000 MB. Als u een datum kiest, splitst de tool de PST op basis van de opgegeven data.

 

Herstel van de agenda-items

De tool biedt vijf kalenderopties waarmee u kunt werken. U kunt de optie "Kalender" linksonder in de gebruikersinterface selecteren. Met deze optie kunt u de gegevens voor dagen, werkdagen, weken of een maand weergeven. Dag-Deze optie geeft een overzicht van alle vermeldingen voor een specifieke dag, uit de lijst met gescande e-mails. Werkweek-Deze optie geeft een overzicht van alle inzendingen voor een werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Week: Deze optie geeft een overzicht van alle inzendingen voor een week (van maandag tot en met zondag). Maand: Deze optie geeft een overzicht van alle gegevens voor een bepaalde maand. Als u echter alle gegevens van een bepaalde datum wilt bekijken, kunt u de optie "Ga naar" selecteren. Deze optie kan ook worden geselecteerd op de Software Toolbar.

Systeemeisen
Versie 10
Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10

Compatibiliteit en ondersteuning

 • Verwerker: Pentiumklasse
 • Geheugen: 1 GB
 • Harde schijf: 100 MB vrije ruimte
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Repair for Outlook Technician"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken