Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Stellar Data Recovery for iPhone

Stellar Data Recovery for iPhone

€ 35,54 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820375
 • STLRPDRECIPHPC
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Platform

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Keer gegevensverlies om met Stellar Data Herstel voor iPhone Versie 5...meer

Productinformatie "Stellar Data Recovery for iPhone"

Keer gegevensverlies om met Stellar Data Herstel voor iPhone Versie 5

Gegevensverlies op een smartphone zoals de huidige iPhone kan op verschillende manieren optreden. Softwarefouten of foutieve updates kunnen gegevens wissen zonder dat de gebruiker het merkt. Hardwarefouten kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het verlies van gegevens - en onopzettelijke handelingen van de gebruiker kunnen ook leiden tot het wissen van gegevens. Dit kan gegevens vernietigen die professioneel worden gebruikt en daarom waardevol zijn, maar ook gegevenssets met een persoonlijke waarde - zoals foto's of video's - gaan verloren. Gebruikers die Stellar Data Recovery for iPhone 5 aanschaffen en installeren op hun Windows PC of macOS apparaat, kunnen veel typische soorten gegevens herstellen zonder voorkennis en met minimale inspanning.

Door de iPhone aan te sluiten op de pc of Mac kan de poging tot gegevensherstel beginnen. In een duidelijke interface krijgt de gebruiker een overzicht van typische gegevensgebieden van de iPhone. Zo kunnen bijvoorbeeld berichten en chatgeschiedenissen van populaire programma's zoals WhatsApp worden geanalyseerd en hersteld. Daarnaast is deze functie beschikbaar voor vele andere soorten gegevens, zoals apps, spraakmemo's, notities, je eigen fotostream, agenda, bladwijzers, contacten en nog veel meer. Alle gegevens die ooit zijn opgeslagen op de iPhone kunnen mogelijk worden hersteld door Stellar DataRecovery voor iPhone 5 en weer worden weergegeven zonder enig verlies voor de gebruiker. Dit werkt met alle apparaten van iPhone 6 tot de huidige iPhone.

Het verlies van back-up gegevens in iCloud kan ook pijnlijk zijn. Door de aankoop van Apple gebruikers Stellar Data Recovery voor iPhone 5, kunnen de gegevens die nodig zijn voor iCloud worden hersteld van de smartphone - inclusief de bibliotheek met geïnstalleerde apps . Het herstel neemt niet veel tijd in beslag en zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens weer op de iPhone terechtkomen. Dit gebeurt volledig, zodat alle gegevens uit de iCloud back-up echt weer beschikbaar zijn op de mobiele telefoon. Ook notities die in de loop van maanden en jaren van gebruik op de iPhone zijn gemaakt, worden door data recovery getroffen. Met deze software kunnen deze mogelijk belangrijke berichten worden hersteld.

Compatibel Stellar Data Recovery for iPhone 5 is compatibel met macOS apparaten en met Windows PC's en notebooks. Dit zorgt voor de breedst mogelijke compatibiliteit. Ben je belangrijke bladwijzers in de Apple browser Safari kwijt? Het programma kan deze ook herstellen. Het maakt niet uit of ze opzettelijk zijn verwijderd of verloren zijn gegaan door een fout in de software   - bijvoorbeeld wanneer de browser zichzelf terugzet naar de fabrieksstatus . Gemarkeerde webpagina's en andere gegevens in de browser kunnen met weinig moeite en een paar muisklikken worden hersteld. De software is ook compatibel met andere apparaten met iOS, zoals de iPad mini 2. Met één softwarepakket heeft de gebruiker dus een allesomvattende oplossing in huis.

Met de nieuwe deep scan functie kan de gebruiker ook het geheugen van de iPhone intensief onderzoeken op verloren gegevens. Deze scan neemt behoorlijk wat tijd in beslag, maar ontdekt ook gegevens die niet gevonden kunnen worden met de quick scan procedure. Met een beetje geluk kunnen gegevens die de Quick Scan niet aan het licht brengt, worden teruggevonden via de diepere scan van het hele geheugen. Verder kan het programma oproeplijsten weergeven die op de iPhone verloren zijn gegaan. Vooral voor professioneel gebruik kan deze functie erg belangrijk zijn om de gegevens van klanten en collega's terug te vinden. Het volledige gesprekslogboek is dan weer beschikbaar.

Software die verwijderde gegevens herstelt doet altijd de best mogelijke poging tot data recovery - maar garantie is er nooit. Zelfs Stellar Data Recovery for iPhone 5 is geen uitzondering. Om de kans op data recovery te vergroten, moet de iPhone zo min mogelijk gebruikt worden totdat data recovery is geprobeerd. In het beste geval wordt hij gewoon uitgeschakeld. Op deze manier kan het interne geheugen niet overschreven worden, wat een data recovery moeilijker zou maken. Als de iPhone met rust wordt gelaten, is de kans het grootst dat verwijderde berichten, iTunes-back-upgegevens, foto's, video's & Co. volledig worden hersteld met behulp van de software.

Systeemvereisten

Besturingssysteem: Windows 7 Service Pack 1 of nieuwer, macOS X 10.8 of nieuwer

RAM: ten minste 1 GB RAM of beter

HDD: minstens 100 MB vrije opslagcapaciteit

CPU: Intel of AMD CPU (32 en 64 edities) met SSE2 ondersteuning

 

Kenmerken

Volledig iOS gegevensherstel

Met Stellar Recovery for iPhone kun je verloren en verwijderde gegevens van je iPhone, iPod, iTunes en iCloud herstellen. De software heeft een verbeterde gebruikersinterface die je helpt bij het herstellen van iPhone gegevens. Daarnaast kun je ook gegevens herstellen van versleutelde iTunes-back-upbestanden met behulp van deze gegevensherstelsoftware voor iPhone. Het is in staat om je WhatsApp-, WeChat-, Line- en Kik-berichten te herstellen, samen met de bijlagen, notities, andere app-documenten, contactpersonen, gesprekslogboeken, foto's en video's. Lees: Hoe verwijderde gegevens van je iPhone herstellen met behulp van de software.

Toegang tot versleutelde iTunes-back-upbestanden

Als je iTunes-back-upbestanden om bekende of onbekende redenen zijn verwijderd, is het nu mogelijk om ze terug te brengen naar de toegankelijke modus met behulp van deze iPhone data recovery software. De bijgewerkte versie van deze tool wordt aangedreven door een krachtig herstelprogramma waarmee je toegang krijgt tot gegevens die zijn opgeslagen in versleutelde iTunes-back-upbestanden door de versleuteling te omzeilen. Deze functie maakt het nog krachtiger dan ooit tevoren. Bovendien vereist het hele herstelproces geen technische voorkennis.

 

Herstelt verwijderde 'bericht' bestanden

De berichten op je iPhone bevatten zowel persoonlijke als zakelijke informatie en het verliezen van een belangrijk bericht of bijlage kan een enorm verlies voor je zijn. Maar met Stellar Recovery for iPhone kun je nu de verloren of verwijderde berichten van je iPhone herstellen, samen met de bijlagen. Deze iOS data recovery software heeft een verbeterd scanproces en herstelt iOS berichten samen met bijlagen van iPhone en iTunes/iCloud back-ups.

Herstelt iCloud back-upbestanden

iCloud is de veiligste manier om belangrijke documenten en multimediabestanden op te slaan, omdat je overal toegang hebt tot de gegevens op je iPhone of iPad. Als een van je iCloud back-upbestanden of de bibliotheek van de app per ongeluk is verwijderd, biedt de software aan om deze te herstellen en vervolgens terug te zetten op het apparaat. De iOS data recovery software voert het herstel uit in de kortst mogelijke tijd en zorgt voor elk stukje informatie dat is opgeslagen in je iCloud back-up bestanden.

 

Herstelt verwijderde contacten

Met de enorme opslagcapaciteit van de iPhone kun je een onbeperkt aantal contactgegevens opslaan. Soms worden sommige van je belangrijkste contacten verwijderd tijdens het massaal verwijderen van ongewenste contacten. Stellar iPhone data recovery helpt je bij het herstellen van al je verloren of verwijderde contactgegevens van je iPhone, iTunes of iCloud back-up. Het biedt je de optie om ze op te slaan in VCF, CSV of HTML formaat. Samen met de contacten slaat de software ook de bijbehorende eigenschappen van je contacten op in HTML-formaat.

 

Herstelt verloren gesprekslogs

In de loop van de tijd maak en ontvang je een aantal oproepen van verschillende nummers en het gesprekslogboek wordt opgeslagen in het gesprekslogboek van je iPhone. Soms echter, als gevolg van telefoonherstel, per ongeluk verwijderen of andere redenen, wordt het gesprekslog verwijderd. Stellar iPhone gegevensherstel helpt je het verloren of verwijderde gesprekslogboek van je iPhone terug te krijgen. Het herstelt het gesprekslogboek en geeft het categoriegewijs weer.

 

Herstelt Safari bladwijzers

Het aanmaken van bladwijzers van belangrijke websites in de webbrowser is heel gewoon onder internetgebruikers omdat het hen helpt om informatie gemakkelijk terug te vinden. Het kan zijn dat je een aantal webpagina's in je Safari browser, de standaard webbrowser van je iPhone, van een bladwijzer hebt voorzien. Er kunnen zich echter situaties voordoen waarin je ze plotseling allemaal kwijtraakt, wat een belangrijk verlies van informatie kan zijn. Met deze software kun je de gegevens met bladwijzers in je Safari webbrowser op je iPhone eenvoudig herstellen.

 

Herstelt verwijderde notities

De software is in staat om verloren of per ongeluk verwijderde notities van je iPhone, iTunes of iCloud back-up bestanden te herstellen. Het kan ook grote iOS notities herstellen samen met ingevoegde foto's die verwijderd zijn van je iPhone. De software scant de iPhone en voert een algoritme uit om te zoeken naar de verwijderde 'notities' en notitiebijlagen en geeft ze allemaal weer in het voorbeeldvenster. Het maakt niet uit hoe groot de notities zijn, deze software kan ze met gemak herstellen.

 

Ondersteunt meerdere iDevices

Met de iPhone herstelsoftware kun je meerdere apparaten aansluiten voor herstel. Naast alle iPhone versies biedt het ook gegevensherstel van de iPad Mini 2. Ondersteuning van meerdere apparaten maakt het meer aanpasbaar. Dit maakt de software kosteneffectiever omdat je niet hoeft te investeren in meerdere herstel apps voor verschillende Apple apparaten.

 

Diepe scan

Met de Deep Scan functie kun je gegevens van je iPhone herstellen. Het zoekt naar verloren bestanden op basis van de tekenreeks van de bestandsnaam. Het voert een uitgebreide scan uit van het iOS apparaat en de iTunes back-up om alle afzonderlijke verloren of verwijderde gegevens te herstellen. In het geval dat je gewenste bestand niet in de lijst met gevonden gegevens staat nadat de Quick Scan is uitgevoerd, kun je de Deep Scan selecteren om een uitgebreide scan uit te voeren op het geselecteerde apparaat en de back-up om alles te herstellen wat gevonden is in de geselecteerde bron.

 

Systeemvereisten

Besturingssysteem    Windows 7, Windows 8, Windows 10
Intel-processor
Geheugen: 1GB RAM
Harde schijf: 100 MB vrije ruimte

Besturingssysteem    Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10 .10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 High Sierra, Mac OS 10.14 Mojave
Intel-processor
Geheugen: 1 GB RAM
Harde schijf: 100 MB vrije ruimte

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Data Recovery for iPhone"
2 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken