Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Stellar Converter for NSF

Stellar Converter for NSF

€ 203,31 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822173
 • 1 jaar
 • EN
 • Wereldwijd

Bedrijfssegment

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Krachtige software die wereldwijd door IT beheerders en experts wordt aanbevolen om Lotus Notes...meer

Productinformatie "Stellar Converter for NSF"

Krachtige software die wereldwijd door IT beheerders en experts wordt aanbevolen om Lotus Notes NSF postvakken om te zetten naar Outlook PST formaat. Het gereedschap exporteert mailbox gegevens van Lotus Domino NSF naar Office 365, MSG, EML, RTF, PDF en HTML. Het ondersteunt Lotus Notes 10.0.1, 9.0.1, 9.0, 8.5, 8.0.2, 7.0, 6.5 en 6.0 versies.

 • Converteert NSF naar PST, met voorbeeld om specifieke items te selecteren en te bewaren
 • Gratis NSF naar PST conversie voor maximaal 10 items per map
 • Converteert meerdere NSF bestanden naar PST's (Tech Versie)

Stellar Converter voor NSF ondersteunt vele gebruikssituaties

Moet je een NSF bestand in Outlook openen?
Om HCL Lotus Notes NSF bestand in Outlook te openen, moet je het NSF bestand converteren naar een Outlook compatibel bestandsformaat zoals PST. Je kunt NSF handmatig naar PST converteren door de inhoud van het NSF bestand naar een CSV bestand te exporteren en het CSV bestand dan in Outlook te importeren. Het handmatige proces kan echter tijdrovend zijn en brengt het risico van gegevensverlies met zich mee. Gebruik het NSF naar PST Converter gereedschap van Stellar® voor snelle en nauwkeurige conversie.

NSF postvakken exporteren naar Office 365 vereist
Microsoft biedt geen ingebouwd hulpprogramma om postvakken opgeslagen in Notes Storage Facility bestand (NSF bestand) direct naar Office 365 te exporteren. Met Stellar Converter for NSF software kunnen gebruikers inloggen op een Office 365 account en er de NSF bestandselementen naar exporteren. Dit helpt een aanzienlijke hoeveelheid tijd en moeite te besparen die nodig is om een groot aantal IBM Domino Lotus Notes mailboxen naar Office 365 te migreren.

Moet je meerdere NSF bestanden naar PST converteren?
Lotus Notes bewaart emails, contacten en andere e-mail items in verschillende bestanden. Met Stellar Converter for NSF software kun je gemakkelijk meerdere NSF bestanden converteren en opslaan in een enkel PST bestand. Je kunt meerdere NSF bestanden in PST omzetten door de batch conversie functie te gebruiken die in de technicus versie van de software beschikbaar is.

Kenmerken van Stellar Converter voor NSF

NSF naar PST Conversie met Directe Outlook Export
Dit NSF naar PST conversie gereedschap extraheert mailboxen uit NSF bestand naar PST bestand, dat direct naar Microsoft Outlook geëxporteerd kan worden. Het geconverteerde PST bestand bevat de volledige HCL Lotus Notes postvakken in hun oorspronkelijke vorm. Met NSF naar PST converter software kun je het geconverteerde bestand in een nieuw of een bestaand PST bestand opslaan. Als alternatief kunnen de geconverteerde gegevens ook aan een bestaand Outlook profiel worden vastgemaakt. Je kunt er ook afzonderlijke mails mee opslaan in EML of MSG formaat.

Kies tussen volledige of gedeeltelijke NSF naar PST conversie
Met de NSF naar PST converter software van Stellar® kun je alle of specifieke HCL Lotus Notes mailboxen selecteren en opslaan in een Outlook PST bestand. Je kunt de postvakken kiezen uit een grote lijst van geconverteerde NSF bestand items die in een boomstructuur worden weergegeven in het voorbeeldvenster van de software. Klap gewoon de boom van geconverteerde voorwerpen uit en kies de voorwerpen die je wilt bewaren.

Zoek naar specifieke NSF bestanden
Met de NSF to PST Converter software kun je specifieke HCL Notes NSF bestanden op een PC zoeken. Dit is een handige functie om een NSF bestand te vinden als de precieze plaats van het bestand onbekend is. Met de "Zoek" optie in de hoofdinterface van de software kun je naar elke map, submap of een heel volume in de computer zoeken om het Lotus Notes bestand te lokaliseren.

Bekijk een voorbeeld van geconverteerde postbus items
De software toont een gratis voorbeeld van alle geconverteerde postbussen, inclusief mails, contacten, to-do lijsten, agenda's, persoonlijke dagboeken, enz. in een venster van drie pagina's. Je kunt op elk item klikken om de inhoud te zien. Een voorbeeld van geconverteerde mailboxen helpt bij het identificeren en uitpakken van alle of specifieke items die in een PST bestand moeten worden opgeslagen.

Meer geweldige functies dankzij Stellar Converter for NSF

Gratis download voor het omzetten van NSF naar Outlook
Met de demonstratieversie van de software kun je gratis tot 10 items per map omzetten naar NSF naar PST. Download de demonstratieversie, converteer het bestand en bekijk het voorbeeld van het geconverteerde NSF bestand. Na het bekijken van het geconverteerde bestand kun je 10 items per map opslaan door op de knop "Save Converted File" te klikken. Het geconverteerde NSF bestand wordt in PST formaat opgeslagen op de opgegeven bestemming. Probeer de geregistreerde versie van de software om ALLE items van het geconverteerde Lotus Notes postvak op te slaan.

Exporteer NSF mailboxen naar O365
Moet je migreren van een IBM Lotus Notes Domino Server op locatie naar Microsoft Office365? Stellar Converter for NSF software bespaart tijd en moeite die nodig zijn om Lotus Notes postvakken naar Office 365 te exporteren. Je kunt je aanmelden bij een Office 365 account en de geconverteerde postbussen direct naar dat account exporteren. De functie om NSF naar Office 365 te exporteren is beschikbaar in de versie voor technici.

Eenvoudige doe-het-zelf interface
Stellar Converter for NSF is een doe-het-zelf software waarmee gebruikers NSF naar PST conversie kunnen uitvoeren zonder enige technische ondersteuning. De software heeft een eenvoudige gebruikersinterface die gebruikers in een paar stappen toegang geeft tot alle functies. Met gedetailleerde instructies bij elke stap van het proces garandeert de software een soepele en foutloze conversie van Lotus Notes Domino NSF bestanden naar de overeenkomstige PST bestanden.

Genereert lograpport
De NSF naar PST conversie software genereert een gedetailleerd lograpport van het hele conversieproces, dat op een gespecificeerde plaats kan worden opgeslagen. Het gegenereerde lograpport bevat de naam van het NSF bestand, de plaats ervan, de bestandsgrootte, de begin- en eindtijd van het conversieproces, en de gedetailleerde status van de geconverteerde emails. Je kunt het aantal geconverteerde items controleren in het lograpport.

Zet meerdere NSF bestandenom
De software kan meerdere NSF bestanden tegelijk omzetten in een enkel PST bestand met behulp van de Batch Conversie functie. Dit is een ongelooflijk handige functie als je e-mails, contacten, dagboeken en notities in verschillende NSF bestanden hebt opgeslagen. De functie "Batch Conversie" is beschikbaar in de Technician versie van de software. Met de Technicus versie kun je ook het geconverteerde PST bestand splitsen op "grootte" of "datum".

Geavanceerde filters voor precieze conversie
De conversiesoftware voor NSF in Outlook PST stelt gebruikers in staat geselecteerde e-mails in een PST bestand op te slaan door filters op de geconverteerde e-mails toe te passen. Gebruikers kunnen de gegevens ook importeren per "datumbereik" of e-mails van specifieke e-mailadressen uitsluiten door de functie "Filter toepassen" te gebruiken.

NSF exporteren naar verschillende bestandsformaten
De geconverteerde e-mailmap kan in 5 verschillende bestandsformaten worden opgeslagen, zoals MSG, EML, HTML, RTF en PDF. Om de geconverteerde items te bewaren, ga je naar het voorbeeldvenster dat na de bestandsconversie verschijnt en selecteer je het selectievakje voor de te bewaren items. De gebruiker kan alle of alleen bepaalde items van het postvak opslaan.

Compatibel met Windows 10, Outlook 2019 en oudere versies
Stellar Converter for NSF software is compatibel met Windows 10, 8.1, 8, 7 en Vista. Hiermee kunnen meerdere organisaties en gebruikers gemakkelijk van Lotus Notes naar Outlook migreren. Bovendien ondersteunt de NSF naar Outlook converter software de nieuwste HCL Lotus Notes versies 10.0.1, 9.0.1 tot 6.0. Het ondersteunt ook Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, en oudere versies.

Systeemvereisten

 • Processor Pentium klasse
 • Besturingssysteem Windows 11, 10, 8.1, 8, 7
 • Geheugen minimaal 4 GB (8 GB aanbevolen)
 • Hardeschijf 250 MB vrije ruimte
Hoe converteer ik Lotus Notes NSF bestand naar PST met software?
Om HCL / IBM Lotus Notes NSF bestanden naar Outlook PST om te zetten, volg je de onderstaande stappen: Start de Stellar Converter for NSF software. Kies het NSF bestand voor conversie. Gebruikers kunnen meerdere NSF bestanden in een enkele poging selecteren. Zodra je het NSF bestand gevonden hebt, klik je op de "Convert" knop om het omzettingsproces te starten. Bekijk het resultaat in een voorbeeldmodus. Om het resultaat op te slaan, klik je op "Save converted file" in het menu "File". Dan vind je verschillende mogelijkheden om bestanden op te slaan. Kies het gewenste bestandsformaat om de geconverteerde NSF gegevens in op te slaan. Kies nu het bestemmingspad om het nieuw aangemaakte bestand op te slaan en klik op "OK". Alle geconverteerde voorwerpen worden in de opgegeven plaats bewaard.
Hoe kan ik een geconverteerd programma bekijken?
Zodra het conversieproces voltooid is, worden alle geconverteerde poststukken in een boomstructuur getoond. Je kunt de boom uitklappen en op een willekeurig item klikken om het voorbeeld in het rechterdeelvenster van de interface te zien.
Kan ik grote NSF bestanden converteren?
Je kunt grote Lotus Domino NSF bestanden gemakkelijk converteren met behulp van deze software. Er is een extra functie voor het converteren en splitsen van NSF bestanden naar grootte beschikbaar in de versie voor technici.
Hoeveel NSF bestanden kan ik converteren door de NSF bestanden te gebruiken met de Technican versie van de software ?
Je kunt meerdere NSF bestanden converteren met de technische versie van de software.
Ik ben het pad naar mijn NSF bestand vergeten. Kan ik het bestand zoeken met het programma?
Ja, de software staat de gebruiker toe de plaats van het NSF bestand te doorzoeken. Klik op de optie "Select NSF" en kies dan het dialoogvenster "NSF". De optie "Browse" wordt in het dialoogvenster getoond. Met deze optie kun je NSF bestanden doorzoeken en vinden in een willekeurige map, submap of een heel volume in je systeem.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Converter for NSF"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken