Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Stellar Converter for Groupwise

Stellar Converter for Groupwise

€ 203,31 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822201
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Geschäftsfeld

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Stellar Converter for GroupWise is een krachtige software om e-mails, bijlagen, contacten uit...meer

Productinformatie "Stellar Converter for Groupwise"

Stellar Converter for GroupWise is een krachtige software om e-mails, bijlagen, contacten uit het GroupWise adresboek, documenten, agenda's, afspraken, taken, herinneringen en plakbriefjes uit GroupWise mailbox naar Outlook PST & MSG, EML, RTF, PDF, HTML te extraheren. Ondersteunt GroupWise 2018, 2014, 2012, 8.0, 7.0, 6.5 en 6.0

 • Converteert GroupWise e-mails naar Outlook PST met gratis voorbeeld
 • Converteert mailbox items in online, remote, caching en archief modes
 •  Kan GroupWise postbussen direct naar Office 365  exporteren Alleen technicus

Wanneer moet je Stellar Converter voor GroupWise gebruiken?

Wil je GroupWise naar Outlook verplaatsen?
Overstappen van GroupWise naar Outlook heeft enkele uitdagingen, zoals het veilig houden van gegevens, het handhaven van de mappenstructuur, enz. Stellar Converter for GroupWise overwint al deze uitdagingen en stelt je in staat om met weinig moeite GroupWise postvakken naar PST bestanden te converteren. Het ondersteunt bijna alle GroupWise versies en zet postbussen om in verschillende modi - Online, Remote, Caching & Archive.

Moet je GroupWise mailboxen naar Office 365 exporteren?
Met de GroupWise naar PST converter kun je alle GroupWise postvakken met een eenvoudig proces direct naar de overeenkomstige Office 365 accounts overzetten. De mappen behouden hun oorspronkelijke structuur in Office 365 en je kunt meteen aan de slag. De software garandeert ook volledige gegevensintegriteit tijdens de hele migratie.

Wil je GroupWise e-mails in PDF of HTML formaat opslaan?
Soms moet je GroupWise e-mails opslaan in gangbare formaten zoals HTML en PDF om ze met je teamgenoten te delen, Office presentaties te maken, te archiveren, enz. Met Stellar Converter voor GroupWise kun je gemakkelijk een groot aantal e-mails opslaan in PDF, HTML en andere formaten. Je kunt ook geavanceerde filters gebruiken voor selectieve omzetting.

Kenmerken van Stellar Converter voor Groupwise

Converteert GroupWise naar PST
De software biedt een snelle en gemakkelijke oplossing om GroupWise postbussen naar Outlook PST te converteren. Het haalt alle mailbox gegevens, waaronder e-mails, bijlagen, contacten uit het GroupWise adresboek, documenten, kalenders, afspraken, taken, herinneringen en plakbriefjes uit de GroupWise mailbox en slaat ze op in een PST bestand.

Bekijk een voorbeeld van mailbox items na het scannen
Dit programma van GroupWise naar PST toont je een voorbeeld van elk item in je geconverteerde GroupWise mailboxen. Zodra het scannen voltooid is, verschijnt in het linker deelvenster een boomstructuur met de geconverteerde items en mappen in de geselecteerde postbussen. Je kunt de voorwerpen die je wilt bekijken uit de item tree kiezen.

Meerdere modi voor het converteren van mailbox gegevens
De software kan GroupWise mailboxen converteren naar Outlook PST in online, remote, cache en archief modi. Online mode conversie wordt gebruikt om postbusgegevens te extraheren als je via het netwerk voortdurend met het postkantoor verbonden bent. Conversie op afstand wordt gebruikt om de gegevens van GroupWise mailboxen op afstand over een netwerk te extraheren. Caching mode wordt gebruikt om een lokale kopie van je netwerkpostvak te maken, inclusief berichten die op een schijf staan. Tenslotte wordt conversie in archiefmodus gebruikt om gegevens uit gearchiveerde postbussen te halen.

Opslagmogelijkheden voor geconverteerde GroupWise gegevens
De GroupWise naar PST converter kan de geconverteerde e-mails opslaan in EML, MSG, PST, RTF, PDF en HTML formaten. Met Mailbox conversie kun je afzonderlijke berichten, mailbox items of mappen in elk formaat opslaan; alleen contacten kunnen in CSV formaat opgeslagen worden. De software biedt ook een geavanceerde filteroptie voor selectieve conversie van e-mail items. De technicus editie van de software kan postvakgegevens rechtstreeks exporteren naar Office 365, een bestaand PST bestand of een Outlook profiel.

Andere geweldige eigenschappen van Stellar Converter voor Groupwise zijn

Converteert GroupWise archief naar PST
Stellar Converter voor GroupWise converteert GroupWise archief postvakken naar Outlook PST bestanden. Je hoeft alleen maar het pad in te voeren van de archiefpostbus waar een kopie van de netwerkpostbus van de gebruiker wordt bewaard, samen met de GroupWise e-mails en andere onderdelen.

Exporteert het GroupWise Adresboek naar Outlook
De software exporteert het GroupWise Adresboek naar PST, dat in het geconverteerde PST bestand als distributielijst wordt weergegeven. Deze functie is erg handig om belangrijke informatie, vooral zakelijke contacten, naar het nieuwe platform over te brengen zonder het risico te lopen ze kwijt te raken. Contactpersonen kunnen desgewenst ook selectief in CSV formaat opgeslagen worden.

Optie om lograpport
tebekijken en op te slaanDe software houdt een log bij voor zowel enkele als meervoudige postbus conversies. Dit logboek houdt alle activiteiten bij die de software uitvoert tijdens de e-mail conversie. Je kunt dit log bekijken of het volledige lograpport opslaan op een gewenste plaats in je systeem.

Geavanceerde filters voor selectieve conversie
Het GroupWise to PST gereedschap biedt geavanceerde filters voor het converteren en opslaan van specifieke postbussen en postbus-items, zodat het proces efficiënter verloopt bij het converteren van GroupWise naar Outlook of andere beschikbare opslagformaten. Filters omvatten mogelijkheden om e-mails uit te sluiten uit de mappen Junk Mail en Deleted Mail, datumbereik selectors en uitsluiting van specifieke e-mails op basis van e-mail adressen.

Batch conversie voor meerdere postbussen
De technicus versie van de software kan batch conversie van GroupWise postbussen uitvoeren, wat betekent dat je berichten uit meerdere postbussen tegelijk efficiënt kunt converteren met een enkele klik. De batch conversie functie is handig om gegevens in één keer van GroupWise naar Outlook te migreren.

Exporteert mailboxen direct naar Office 365
De technicus editie van de software kan GroupWise mailboxen naar PST converteren en de geconverteerde mailboxen direct naar Office 365 exporteren. Het exporteren kan in één keer gebeuren via de software-interface door de inloggegevens voor O365 in te voeren. Behalve in Office 365 kan de software ook de postvakgegevens uitpakken in een bestaand PST bestand of in een bestaand Outlook profiel.

Gemakkelijk te begrijpen en duidelijke gebruikersinterface
De gebruikersvriendelijke interface van de software biedt een haalbare oplossing om elke complexe GroupWise naar PST conversie met gemak uit te voeren. Tot vreugde van de gebruikers worden bij elke stap van de migratie instructies gegeven om risicoloos en vlot te kunnen werken. De software is beschikbaar met meertalige client ondersteuning.

Compatibel met Outlook 2019 en eerdere versies
GroupWise naar PST conversie tool is compatibel met Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 en 2003. Het kan draaien op Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Windows Server 8 / Windows Server 3. Het ondersteunt GroupWise-2018, GW-2014, 2012, 8.0, 7.0, 6.5, en 6.0

Systeemvereisten

Processor
Pentium klasse

Besturingssysteem
Windows 11, 10, 8.1, 8, 7, Vista en Windows Server 2008, 2003

Geheugen
Minimaal 4 GB (aanbevolen 8 GB)

Harde schijf
250 MB vrijeschijfruimte

Kan ik met deze software het adresboek en nieuwe groepen exporteren?
Ja, je kunt het adresboek in je GroupWise mailbox gemakkelijk converteren met Stellar Converter for GroupWise. Wanneer je echter een nieuwe groep converteert, verschijnt die als een distributielijst in het PST uitvoerbestand.
Hoeveel tijd heeft de software nodig om de conversie van Gruopwise naar Outlook uit te voeren?
De duur van de conversie kan variëren, afhankelijk van het aantal geconverteerde objecten of postbussen.
Verandert de software de mailboxen die op de GroupWise server zijn opgeslagen?
Nee, de software maakt een risicoloze conversie van GroupWise naar Outlook mogelijk en verandert niets aan de oorspronkelijke postbussen die op je GroupWise server staan.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Converter for Groupwise"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken