Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Skype for Business Server Plus 2019 Device CAL

Skype for Business Server Plus 2019 Device CAL

€ 111,80 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822370
 • DG7GMGF0F4LN-0003
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Toegang tot uitgebreide communicatie- en samenwerkingsdiensten vanaf één apparaat Skype for...meer

Productinformatie "Skype for Business Server Plus 2019 Device CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Toegang tot uitgebreide communicatie- en samenwerkingsdiensten vanaf één apparaat

Skype for Business Server is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat instant messaging, audio- en videoconferenties en andere functies biedt om bedrijven te helpen effectiever te communiceren en samen te werken.

De Plus 2019 Device CAL (Client Access License) is een type licentie waarmee een apparaat toegang krijgt tot Skype for Business Server diensten, maar ook tot aanvullende diensten zoals Exchange Server, SharePoint Server en Lync Server.
Met een Device CAL heeft elk apparaat dat verbinding maakt met de server zijn eigen CAL nodig, ongeacht het aantal gebruikers dat het apparaat gebruikt voor toegang tot Skype for Business. Dit verschilt van een User CAL waarbij een enkele gebruiker vanaf elk apparaat toegang heeft tot Skype for Business en aanvullende diensten.

 

Voordelen van de Skype for Business Server Plus 2019 Device CAL voor bedrijven

Met de Plus 2019 Device CAL kunnen bedrijven dus profiteren van alle functies van Skype for Business Server, plus toegang tot andere belangrijke communicatie- en samenwerkingstools. Het is een geweldige keuze voor bedrijven die hun werknemers willen helpen communiceren en samenwerken en tegelijkertijd geld willen besparen.

Hoeveel apparaten zullen op de server worden aangesloten en hebben daarom een CAL nodig?

Om te bepalen hoeveel apparaten een CAL nodig hebben, moet je eerst het aantal apparaten vaststellen dat op de Skype for Business Server zal worden aangesloten.

Deze apparaten kunnen computers, smartphones of tablets zijn die door werknemers of andere gebruikers worden gebruikt om toegang te krijgen tot Skype for Business Server diensten. Als je een Plus 2019 Device CAL hebt, heeft elk van deze apparaten zijn eigen CAL nodig om toegang te krijgen tot de diensten. Het is belangrijk op te merken dat het aantal gebruikers dat het apparaat gebruikt er niet toe doet - elk apparaat heeft zijn eigen CAL nodig. Dus als je bijvoorbeeld 10 apparaten op de server hebt aangesloten die toegang willen tot de diensten, dan heb je 10 Plus 2019 Device CAL's nodig.

Moeten al deze apparaten toegang hebben tot alle diensten die Skype for Business Server biedt, en tot aanvullende diensten als Exchange, SharePoint en Lync?

Ja, als een apparaat een Plus 2019 Device CAL heeft, krijgt het toegang tot alle diensten die Skype for Business Server biedt, waaronder instant messaging, audio- en videoconferenties en andere samenwerkingstools. Het heeft ook toegang tot aanvullende diensten als Exchange Server (e-mail, agenda en contacten), SharePoint Server (samenwerking en documentbeheer) en Lync Server (webconferencing en telefonie). Merk echter op dat elk apparaat zijn eigen CAL nodig heeft om toegang te krijgen tot deze diensten. Dus als je bijvoorbeeld 10 apparaten hebt die toegang willen tot alle diensten, dan heb je 10 Plus 2019 Device CAL's nodig.

Welke functies en diensten zijn opgenomen in de Plus 2019 Device CAL en hoe worden ze gebruikt?

De Plus 2019 Device CAL omvat toegang tot alle functies en diensten van Skype for Business Server, waaronder instant messaging, audio- en videoconferenties en andere samenwerkingstools. Het omvat ook toegang tot aanvullende diensten zoals Exchange Server (e-mail, agenda en contacten), SharePoint Server (samenwerking en documentbeheer) en Lync Server (webconferencing en telefonie).

Gebruikers zullen de functies en diensten op verschillende manieren gebruiken, afhankelijk van hun behoeften. Gebruikers kunnen onder meer instant messaging gebruiken om snel en gemakkelijk berichten te delen met collega's, of ze kunnen audio- of videoconferenties gebruiken om anderen te ontmoeten en samen te werken zonder op een specifieke locatie te hoeven zijn. De aanvullende diensten zoals Exchange, SharePoint en Lync bieden gebruikers nog meer manieren om met elkaar te communiceren en samen te werken door functies als e-mail, agenda, documentbeheer en webconferencing.

 

Vergelijking van de verschillende CAL-opties voor Skype for Business Server

Het kiezen van de juiste CAL (Client Access License) voor Skype for Business Server hangt af van de specifieke eisen en behoeften van het bedrijf. Er zijn verschillende CAL-opties beschikbaar, zoals de Plus 2019 Device CAL, de Plus 2019 User CAL en de Standard 2019 Device CAL, die verschillen in functies, kosten en voordelen.

Het is belangrijk om de kenmerken van elke optie zorgvuldig te vergelijken om er zeker van te zijn dat het CAL-model het beste is voor het bedrijf.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Skype for Business Server Plus 2019 Device CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken