Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Skype for Business Server Enterprise 2019 Device CAL

Skype for Business Server Enterprise 2019 Device CAL

€ 111,80 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822368
 • DG7GMGF0F4LP-0003
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Skype for Business is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat een op Skype geïnspireerde...meer

Productinformatie "Skype for Business Server Enterprise 2019 Device CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Skype for Business is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat een op Skype geïnspireerde klantervaring combineert met beveiliging, compliance en controle op ondernemingsniveau.

Skype for Business biedt functies als aanwezigheid, IM, spraak- en videogesprekken en online vergaderingen.

Skype for Business Server is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat instant messaging, audio- en videoconferenties en andere functies biedt waarmee bedrijven effectiever kunnen communiceren en samenwerken. De Enterprise 2019 Device CAL (Client Access License) is een type licentie waarmee een apparaat (zoals een computer, smartphone of tablet) toegang krijgt tot Skype for Business Server diensten. Met een Device CAL heeft elk apparaat dat verbinding maakt met de server zijn eigen CAL nodig, ongeacht het aantal gebruikers dat het apparaat gebruikt voor toegang tot Skype for Business. Dit verschilt van een User CAL, waarmee één gebruiker vanaf elk apparaat toegang heeft tot Skype for Business.

Unified messaging services: cloud voicemail

Exchange UM blijft beschikbaar in Skype for Business Server 2019 als je Skype for Business 2019 integreert met Exchange 2013 of Exchange 2016. Vanwege veranderingen in de ondersteuning in Exchange 2019 wordt Exchange UM-integratie naar achteren geschoven ten gunste van Cloud Voicemail en Cloud Auto Attendant-functies.

Met Cloud Voicemail hebben al je Skype for Business 2019-gebruikers - of ze nu on-premises of online zijn - toegang tot dezelfde voicemailservice in de Microsoft Cloud. Cloud Voicemail biedt de volgende voordelen voor je on-premise en online gebruikers:

 •     Toegang tot voicemail in hun Exchange mailbox via de Skype for Business Online, Teams of Outlook clients
 •     Gebruik van het webportaal om hun voicemailopties te beheren

Gesprekscontrole: Call Data Connector

Call Data Connector vereenvoudigt het monitoren van gesprekken in een hybride omgeving aanzienlijk door te voorkomen dat je verschillende on-premise en online tools moet gebruiken om de gesprekskwaliteit van al je gebruikers te monitoren. Of je gebruikers nu op locatie of online zijn, je kunt de gesprekskwaliteit online bewaken voor je hele organisatie.
Met Call Data Connector kun je met één toolset het volgende doen:

 •     Bewaak je gebruikerservaring in Microsoft Teams, Skype for Business Online en Skype for Business Server.
 •     Problemen in je hele netwerk bekijken en oplossen
 •     Wijs helpdesk- en beheerdersrollen toe aan Call Analytics, zodat je helpdeskmedewerkers in staat stelt hun verantwoordelijkheidsgebieden te bekijken en problemen op te lossen.

Je hebt toegangslicenties, Client Access Licences (CAL's) genaamd, nodig voor alle gebruikers of apparaten die toegang hebben tot de Skype for Business-servers van je bedrijf

Als je uitgebreide functies van de server wilt gebruiken, zoals conferentiefuncties of desktop sharing, heb je naast de standaard CAL's ook deze Enterprise versie nodig.

Je kunt kiezen tussen licenties op basis van gebruikers (User CAL) of apparaten (Device CAL).
Dit product is gelicenseerd volgens apparaten.

Opmerking: De Enterprise CAL is een aanvulling op de Standard CAL en vereist het bezit van zo'n CAL.

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Skype for Business Server Enterprise 2019 Device CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken