Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Readiris Pro 16
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

IRIS Readiris PDF 17 IRIS Readiris PDF 17
Met Readiris 17 kunt u uw PDF-bestanden samenvoegen en scheiden, bewerken en annoteren, beveiligen en ondertekenen. Deze gebruiksvriendelijke software is ook de perfecte oplossing om uw papieren documenten met enkele muisklikken om...
€ 71,13 *
Readiris Pro 16 Zet papieren documenten om in digitale tekst!  ...meer

Productinformatie "Readiris Pro 16"

Readiris Pro 16

Zet papieren documenten om in digitale tekst!

 

OCR-software die uw PDF-bestanden, afbeeldingen en documenten omzet in bewerkbare tekstbestanden!

 

 • Omzetten naar Excel, Word, PDF, audiobestanden, eBook enz.
 • Maak PDF-bestanden aan die tot 5 keer kleiner zijn dan de originele beelden dankzij iHQC™.
 • Comprimeer PDF-bestanden
 • Omzetten van scanner
 • Documenten in de cloud opslaan
 • Nieuwe versie van de detectiemodule
 • NIEUW! de mogelijkheid om Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden om te zetten in geïndexeerde PDF-bestanden
 • NIEUW! zet documenten om door met de rechtermuisknop te klikken
 • Nieuwe gebruikersinterface
Readiris Pro 16 is een softwarepakket voor optische tekenherkenning (OCR) waarmee u afbeeldingen, PDF-bestanden of gescande documenten kunt converteren naar volledig bewerkbare tekstbestanden. Dankzij de kracht en de nauwkeurigheid van de herkenningsengine haalt Readiris pro 16 met hoge nauwkeurigheid tekst uit uw documenten met behoud van de opmaak van het originele bestand.

Functies

Veel mogelijke conversies!

PDF-bestanden converteren :

Readiris Pro 16 converteert uw PDF-bestanden naar Word, Excel, tekst of zelfs volledig bewerkbare geïndexeerde PDF-bestanden, met behoud van de originele lay-out.

Lijst van uitvoerformaten: PDF, DOCX, XLSX, ODT, ePub, Audio, RTF, HTML, TXT, TIFF, JPEG, PNG

 

Beelden omzetten

Readiris Pro 16 is compatibel met vele afbeeldingsformaten en haalt de tekst uit de afbeeldingen, die vervolgens wordt omgezet in digitale tekst die door vele tekstverwerkingsprogramma's kan worden bewerkt: Word, Excel, Kladblok etc.

Lijst van compatibele beeldformaten: JPG, GIF, PSD, PNG, TIFF, BMP

Lijst van uitvoerformaten: PDF, DOCX, XLSX, ODT, ePub, Audio, RTF, HTML, TXT, TIFF, JPEG, PNG

 
Omzetten van scanner
 
Als u een scanner hebt, kan Readiris Pro 16 het scannen en converteren van uw papieren documenten gemakkelijk controleren. Hierdoor kunt u uw document scannen en de tekst eruit halen, zodat het kan worden bewerkt of de inhoud gemakkelijk kan worden doorzocht.
Compatibele scannertypes: TWAIN
 
Lijst van uitvoerformaten: PDF, DOCX, XLSX, ODT, ePub, Audio, RTF, HTML, TXT, TIFF, JPEG, PNG
 
 
Omzetten in meer dan 130 talen
 
Readiris Pro 16 is de toonaangevende OCR-software voor taalherkenning. In tegenstelling tot andere OCR-toepassingen op de markt gebruikt Readiris Pro 16 eigen woordenboeken in meer dan 130 talen, waaronder Latijn, Aziatische talen, Arabisch en Hebreeuws.
 
 

Tools om uw PDF-bestanden te wijzigen

 

Geïndexeerde PDF-bestanden maken

Dit formaat is identiek aan het originele PDF-bestand, behalve dat er een extra laag wordt toegevoegd met de geïndexeerde tekst. Hierdoor kunt u eenvoudig zoeken naar informatie in één document of een groot aantal gearchiveerde documenten.

 

Wachtwoordbeveiliging PDF-bestanden

Met Readiris Pro 16 kunt u uw PDF-bestanden eenvoudig beveiligen met een veilig wachtwoord, zodat ze niet kunnen worden gekopieerd, bewerkt, afgedrukt of zelfs uit de tekst kunnen worden geëxtraheerd.

 

Pagina's toevoegen, verwijderen, organiseren in PDF-bestanden

Met behulp van de paginaverwerkingsmodule in de Readiris 16 interface kunt u pagina's toevoegen aan uw PDF-documenten, pagina's verwijderen of de pagina's organiseren.

 

Meerdere PDF-bestanden aansluiten

Met de PDF Merge tool kunt u meerdere PDF-bestanden of zelfs meerdere bestanden van verschillende formaten (PDF, afbeelding, Word, Excel of PowerPoint) samenvoegen tot één bestand. U kunt dan eenvoudig de pagina's aanpassen en het exportformaat selecteren dat het beste bij u past (PDF, DOCX, XLSX, ODT, ePub, Audio, RTF, HTML, TXT, TIFF, JPEG, PNG).

Verdere hoogtepunten

 

Compatibel met elke scanner

Readiris Pro 16 heeft een scanmodule met driver voor alle TWAIN scanners zonder dat er externe software nodig is. Deze module maakt het mogelijk om documenten te importeren in Readiris 16 en zorgt ervoor dat de documenten telkens geoptimaliseerd worden voor het archiveren, delen of bewerken.

 

Creëer eBooks (ePub)

Met de tool voor het maken van eBoeken in Readiris 16 kunt u eenvoudig elk PDF-, afbeeldings-, Word- of PowerPoint-bestand, evenals gescande documenten, converteren naar een ePub-bestand dat compatibel is met de meeste eReaders of software voor het lezen van eBook.

 

Documenten in de cloud opslaan

Met Readiris 16 kunt u al uw geconverteerde documenten gemakkelijk exporteren naar de clouddienst van uw keuze, zodat u ze altijd en overal kunt raadplegen.

Lijst van compatibele diensten: Dropbox, Google Drive, OneDrive, Evernote, Box, SharePoint, Daarom

 

Documenten omzetten naar audiobestanden

Readiris Pro 16 converteert afbeeldingen, PDF-bestanden of gescande documenten naar een audiobestand dat u kunt beluisteren met een audiospeler. Met deze unieke functie kunt u naar elke tekst luisteren - zelfs als u onderweg bent.

 

Het perspectief van foto's corrigeren

Met de nieuwe perspectiefcorrectiemodule kunt u automatisch een foto corrigeren die met een smartphone of camera van bovenaf is gemaakt. Het gecorrigeerde document kan dan met een hogere nauwkeurigheid worden verwerkt door de conversiemodule.

 

De kwaliteit van de documenten verbeteren

Readiris Pro 16 bevat verschillende beeldverbeteringsmodules om goede resultaten bij de documentconversie te garanderen. Deze optimalisatie wordt automatisch uitgevoerd door de software, maar u kunt de verwerking ook handmatig uitvoeren met behulp van de optimalisatietools. Met deze tools kunt u het contrast, de helderheid, de uitlijning en ook de scherpte van uw documenten vóór de conversie aanpassen.

 

Bewerkingsdocumenten

Met de tekstverwerker in Readiris Pro 16 kunt u de tekst in uw documenten bewerken voordat u ze exporteert. Deze functie is zeer nuttig als u de inhoud wilt controleren.

 
 
 
 
 
 
 
Readiris 16
Gereedschappen en functionaliteiten    
Readiris Pro 16

Readiris Corporate 16

Vergelijking van de versies
 
Aantal pagina's per document Onbeperkt Onbeperkt
Documenten omzetten in bewerkbare tekst
Lezen en opnemen van barcodes
Geïndexeerde PDF-bestanden maken
Bewerk PDF-bestanden
Documenten opslaan in de cloud
Compatibel met alle TWAIN-scanners
Comprimeren van PDF-bestanden stap 1 Niveau 2 en 3
Het omzetten van batches documenten  
Uitgebreide ondersteuning van PDF-formaten  
Wachtwoordbeveiliging voor PDF-bestanden  
Maak verbinding met SharePoint en daarom  
Elektronische ondertekening van PDF-bestanden  
Beheer van bewaakte mappen  
 
Systeemeisen
Versie 16
Besturingssysteem Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra
 • 1 GHz-processor of hoger
 • 1 GB RAM (2 GB aanbevolen)
 • 400 MB vrije ruimte op de harde schijf

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Readiris Pro 16"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Prompte Lieferung und schnelle Hilfe bei der Lösung eines Problems bei der Installation der Software

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken