Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Nuance Dragon Professional Anywhere + Dragon Anywhere Mobile

€ 843,90 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822342
 • DPA-DAM-12-G
 • 1 Jaar
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd

Jaar/jaren

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Nuance Dragon Professional Anywhere + Dragon Anywhere Mobile is een AI-aangedreven,...meer

Productinformatie "Nuance Dragon Professional Anywhere + Dragon Anywhere Mobile"

Nuance Dragon Professional Anywhere + Dragon Anywhere Mobile is een AI-aangedreven, cloud-gebaseerde spraakherkenningsoplossing

Automatisch spraak naar tekst omzetten direct in je app - waar dan ook!

NuanceDragon Professional Anywhere is de nieuwste cloud-gebaseerde spraakherkenningsoplossing van Nuance.  Hiermee kunnen gebruikers dicteren met hun eigen AI-gestuurde, geïndividualiseerde Dragon-stemprofiel direct in hun workflow op hun computer of iOS/Android-apparaat via de Dragon Anywhere mobiele app.

Nuance Dragon Professional Anywhere 1-jarig abonnement vooraf omvat;

 • Uitvoering en opzet
 • 1 uur eindgebruikerstraining (op afstand, een-op-een)
 • Alle software-updates en -upgrades
 • Gratis Dragon Anywhere mobiele app voor dicteren op je iOS of Android toestel

Waarom Nuance Dragon Professional Anywhere?
Nuance Dragon Professional Anywhere is een gehoste clouddienst waarmee schrijvers vanaf elke locatie kunnen werken - vooral gunstig voor telewerkers.  Met dicteren kunnen schrijvers drie keer sneller gedetailleerde en nauwkeurige documentatie maken dan met een typemachine - nu met 99% nauwkeurigheid en zonder training van het spraakprofiel. Accenten zijn geen probleem meer dankzij de automatische accentaanpassing.
Koop Nuance Dragon Professional Anywhere met een zuiver geweten

Snellere transcriptie en hogere documentatiekwaliteit dankzij Nuance Dragon Professional Anywhere

Spraakherkenning verhoogt de productiviteit
Aangezien de meeste mensen meer dan 120 pagina's per minuut spreken, maar slechts minder dan 40 pagina's per minuut typen, is spraakherkenning gemiddeld meer dan drie keer sneller dan typen. Met de dynamische cloudoplossing van Nuance Dragon Professional - Nuance Dragon Professional Anywhere en de meegeleverde mobiele app Dragon Anywhere, kunnen schrijvers vanaf elke computer of smartphone/tablet rechtstreeks in hun workflows, documentatie, e-mails en meer dicteren en belangrijke details snel, nauwkeurig en gemakkelijk vastleggen - op natuurlijke wijze.

Dicteer vrij zonder de productiviteit te beperken
Gebruik Nuance Dragon Professional Anywhere spraakherkenningssoftware en de meegeleverde Dragon Anywhere Mobile App op een onbeperkt aantal computers - zonder beperkingen voor dicteren of spraak-naar-tekst.  Zoals bij alle Nuance Dragon-producten wordt Nuance Dragon Professional Anywhere (DPA) gelicentieerd per auteur.

Hogere spraakherkenningsnauwkeurigheid en automatische accentdetectie
Nuance Dragon Professional Anywhere vereist geen spraakprofieltraining en is tot 99% nauwkeurig bij het eerste gebruik.  Geavanceerde verbeteringen van het spraakprofiel, waaronder automatische accentaanpassing en microfoonkalibratie, zorgen voor een hogere nauwkeurigheid van de spraakherkenning en een lager woordfoutenpercentage tijdens de transcriptie.

Eenvoudige installatie, onderhoud en schaalbaarheid van spraakherkenning
Nuance Dragon Professional Anywhere wordt met één muisklik geïnstalleerd, vereist geen complexe configuratie en automatische updates - dat betekent minder werk voor je IT-personeel en minder gedoe voor eindgebruikers.  Gebruikers kunnen binnen enkele minuten aan de slag met de toepassing.

Veilig en compliant
Nuance Dragon Professional Anywhere gebruikt veilige encryptiemethoden in de hele workflow om veiligheid en vertrouwelijkheid te garanderen in publieke sectoren zoals juridische, overheids-, financiële en sociale diensten. Onze cloud spraakherkenningsoplossingen bieden 99,5% uptime en draaien in geografisch verspreide, actief-actieve datacenters die gehost worden op de Microsoft Azure hostinginfrastructuur.

Flexibiliteit om de beste microfoon te kiezen voor de manier waarop je werkt
Met Nuance Dragon Professional Anywhere en de Dragon Anywhere Mobile App kun je de interne microfoon van je computer of telefoon/tablet gebruiken.  Niet alle microfoons zijn echter hetzelfde.  Het kiezen van de juiste microfoon voor de manier waarop je dicteert, waar je dicteert en de toepassingen waarin je dicteert, kan het verschil maken voor de nauwkeurigheid van je spraakherkenning.  Wij raden aan een reeks dicteermicrofoons en computer/Bluetooth headsets te bekijken om de beste dicteernauwkeurigheid te krijgen.

Werk beter, sneller en slimmer met Nuance Dragon Professional Anywhere + Dragon Anywhere Mobile, plus nauwkeuriger dicteren en transcriptie

Snel, nauwkeurig en zeer aanpasbaar dicteren van spraak naar tekst
Snelle, ultrasnelle en zeer nauwkeurige spraakherkenning voor bedrijven met spraakprofielen die gemakkelijk toegankelijk zijn op meerdere apparaten.

Altijd de nieuwste spraakherkenningsengine
De cloud-gebaseerde spraakherkenningstechnologie van Nuance Dragon Professional Anywhere zorgt ervoor dat kenniswerkers en veldwerkers toegang hebben tot de laatste updates en dat alle gebruikers met dezelfde versie van de dicteersoftware werken.

Spraakherkenningssoftware die gemakkelijk te installeren en te onderhouden is
Geen ingewikkelde configuraties, installatie met één klik en automatische software-updates betekenen minder gedoe voor je personeel en minder werk voor je IT-afdeling. Medewerkers kunnen binnen enkele minuten met de software werken - in de meeste gevallen zonder beheerdersrechten.

Maak gebruik van Nuance's Deep Learning-technologie
Nuance Dragon Professional Anywhere beschikt over een volgende generatie spraakherkenningsengine op basis van Nuance's Deep Learning-technologie die een hoge nauwkeurigheid van spraak-naar-tekst-herkenning bereikt bij het dicteren - zelfs voor gebruikers met accenten die in kantoortuinen of mobiele omgevingen werken.

Transcriptie ankerfocus
Hiermee kunnen kenniswerkers en veldwerkers de transcriptie van tekst binnen een bepaald document ankeren, zelfs wanneer de cursor en de muis zich in een ander venster bevinden (bijv. bij het verwijzen naar een webpagina).

Thin-client ondersteuning
Dragon Professional Individual biedt ondersteuning voor thin-client hardware, servervirtualisatie en Citrix-omgevingen. DPA spraakherkenning maakt een snelle en eenvoudige integratie in de bestaande IT-infrastructuur mogelijk.

Dicteerondersteuning voor gevirtualiseerde omgevingen
De spraakherkenningsoplossing Nuance Dragon Professional Anywhere ondersteunt Citrix XenApp®, Citrix XenDesktop®, VMware® Horizon View, RDSH Server of Microsoft® Remote Desktop Services, zodat gebruikers vanaf werkstations en thin clients kunnen dicteren.

256-bits versleutelde gegevens
De Nuance Dragon Professional Anywhere spraakherkenningsclient maakt verbinding met een servercomponent die met 256-bits versleuteling is geïnstalleerd. Dicteergegevens worden tijdens de overdracht en in rust versleuteld.

Cloudgebaseerde spraakherkenning met centraal gebruikersbeheer
Met het Nuance Management Center is het eenvoudig om het gebruik van Dragon door medewerkers bij te houden, licenties op basis van gebruik te herverdelen en aanpassingen te beheren of goed te keuren - inclusief aangepaste woorden, opdrachten en automatische teksten voor meerdere dicteergebruikers.

De meegeleverde spraakherkenningsapp voor iOS- en Android-apparaten

De spraakherkenningsapp Dragon Anywhere Mobile is zonder extra kosten inbegrepen bij je Nuance Dragon Professional Anywhere-abonnementDragon Anywhere Mobile is een professionele mobiele dicteer-app waarmee je documenten van elke lengte kunt maken, bewerken en opmaken en informatie direct vanaf een mobiel apparaat kunt delen.

Je werk houdt niet op als je onderweg bent en niet achter je pc zit. Of je nu financieel adviseur, politieagent of klerk bent, Dragon Anywhere Mobile geeft je de mogelijkheid om belangrijke informatie vast te leggen waar het gebeurt.

Om drukke professionals te helpen productief te blijven, worden aanpassingen die in Dragon Anywhere Mobile zijn gemaakt - zoals een autotekst of unieke mondelinge opdrachten - automatisch gesynchroniseerd met Dragon Professional Anywhere en vice versa. Dit betekent dat werk dat in het veld is begonnen gemakkelijk op kantoor kan worden voortgezet.

Systeemvereisten van Nuance Dragon Professional Anywhere + Dragon Anywhere Mobile

 • Besturingssysteem:64-bit Microsoft Windows besturingssystemen, met de laatste patches
 • NET: Microsoft .NET Framework 4.5 (of hoger) is vereist
 • Processor: Intel Core of AMD Ryzen CPU
 • Geheugen: 4GB
 • Internetverbinding: 1Mbit of hoger
 • Microfoons: Een microfoon aanbevolen voor spraakherkenning. Zie de pagina Aanbevolen microfoons voor spraakherkenning voor een volledige selectie dicteermicrofoons.  De interne microfoon van je PC/telefoon is voldoende, maar de nauwkeurigheid kan afnemen als je dicteert in lawaaiiger omgevingen of als de kwaliteit van de ingebouwde microfoon slecht is.
 • Webbrowser: Wij raden Google Chrome of Microsoft Edge aan


Vereisten voor internettoegang voor cloud-gebaseerde spraakherkenning Nuance Dragon Professional Anywhere

Nuance Dragon Professional Anywhere is een cloud-gebaseerde spraakherkenningsoplossing. Bepaalde websites kunnen firewallregels en/of inhoudsfilters hebben die de internettoegang beperken. In sommige gevallen moet je je IT-beheerder vragen om je toegang te verlenen tot de volgende internetdomeinen en poorten.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Dragon Professional Anywhere + Dragon Anywhere Mobile"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken