Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Nuance Dragon Home 15 Volledige versie

€ 172,81 * € 223,69 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820237
 • SN-DC09Z-W00-15.0
 • Levenslang
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd

Verzendmethode

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Nauwkeurige omzetting van tekst naar spraak is een van de belangrijkste eisen in de huidige...meer

Productinformatie "Nuance Dragon Home 15 Volledige versie"

Nauwkeurige omzetting van tekst naar spraak is een van de belangrijkste eisen in de huidige arbeidswereld. Daarom beschikt u met Nuance Dragon Home 15 full version over een complete en moderne oplossing die u kunt gebruiken op uw computer, smartphone of tablet. Dankzij de hoogwaardige en moderne technologie van de software bent u in de beste positie als het gaat om spraakherkenning, en kunt u rekenen op een uiterst soepele implementatie.

Nauwkeurige omzetting van spraak dankzij Deep Learning

Dankzij de unieke Deep Learning-technologie kunt u met de volledige versie van Nuance Dragon Home 15 een intuïtieve en veelzijdige oplossing verwachten. De software past zich perfect aan uw accent aan, zodat u na verloop van tijd beter begrepen wordt. Dit geldt niet alleen voor het uitspreken van eenvoudige opdrachten, maar ook voor het dicteren van belangrijke zakelijke documenten en nog veel meer. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een nauwkeurige invoer van uw spraakopdrachten. Op die manier profiteert u van een nauwkeurigheid van ongeveer 99%, wat betekent dat alle details begrijpelijk zijn, zelfs als er veel ruis in de omgeving is. Dit is gunstig voor de dagelijkse bedrijfsvoering om de productiviteit te verhogen en de spraakherkenning te bieden die u nodig hebt met de volledige versie van Nuance Dragon Home 15. Dit, in combinatie met de gestroomlijnde gebruikersinterface, betekent dat gesproken tekst automatisch kan worden getranscribeerd.

Snelheid, doeltreffendheid en maximale efficiëntie

Een ander voordeel is de efficiënte werking van Nuance Dragon Home 15 volledige versie. In dit opzicht hoeft u zich geen zorgen te maken over ingewikkelde menu's of functies die moeilijk uit elkaar te houden zijn. Elk van de toepassingen heeft een duidelijke naam en kan met één klik worden geselecteerd. Ook de daaropvolgende snelheid tijdens de overdracht stelt u in staat uiterst snel en gemakkelijk te werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vertragingen. Om Nuance Dragon Home 15 full version te gebruiken, schakelt u gewoon over naar de afspeelmodus en begint u uw teksten uit te spreken. Zo kunt u ook efficiënt en effectief redigeren, kleine onnauwkeurigheden compenseren en de laatste puntjes op de i zetten. In dit opzicht profiteert u van een efficiënte en hoogwaardige werking, waardoor u elk tekstblok naar behoefte kunt aanpassen.

De belangrijkste functies bij praktisch dagelijks gebruik

Naast de reeds gepresenteerde toepassingen en functies, biedt de volledige versie van Nuance Dragon Home 15 u natuurlijk nog veel meer interessante inhoud. U profiteert bijvoorbeeld van superieure nauwkeurigheid tijdens het gebruik, en u kunt belangrijke documenten maken zonder het gedoe van typen met muis en toetsenbord. Ook de volgende functies sluiten naadloos aan bij de vele voordelen en maken de Nuance Dragon Home 15 volledige versie praktisch:

 • Dicteer volledige tekst en inhoud
 • Automatisch voorlezen van documenten
 • Opstellen van tabellen en lijsten
 • Gemakkelijk bewerken van gedicteerde inhoud
 • Geoptimaliseerde toepassing voor aanraakapparaten
 • Integratie van ontelbare talen en dialecten

De vele manieren waarop u uw Nuance Dragon Home 15 volledige versie kunt gebruiken, maken het veel gemakkelijker om documenten te maken in de stijl die u wilt. Fouten in grammatica, spelling of stijl zullen in dit opzicht niet langer uw probleem zijn, wat u het vertrouwen geeft van een snelle afhandeling. Het gebruiksgemak van de volledige versie van Nuance Dragon Home 15 maakt het ook mogelijk om specialistische taken met uw stem uit te voeren.

Het verschil tussen de Dragon versies

Meer efficiëntie dankzij effectieve spraakinvoer

De vele praktische functies van de volledige versie van Nuance Dragon Home 15 laten zien hoe eenvoudig het is om spraakbesturing te gebruiken voor meer gemak. Het is een geweldige manier om je productiviteit te verhogen en je to-do lijstjes sneller af te werken. Naast het dicteren van documenten behoort ook het samenstellen en verzenden van e-mails tot de vele functies. Zo houdt u ook de controle over de bedrijfscommunicatie. Dus waarom probeert u de volledige versie van Nuance Dragon Home 15 niet zelf uit en ervaart u het zelf?

Een goede keuze voor zakelijke toepassingen

Dankzij de ingebouwde leerbaarheid van nieuwe inhoud is het veel gemakkelijker om nieuwe woorden te leren wanneer u de volledige versie van Nuance Dragon Home 15 gebruikt. Zo kunt u gemakkelijk nieuwe termen definiëren en ze in uw documenten gebruiken. Zo kunt u ook voor meer gespecialiseerde onderwerpen het nodige overzicht verschaffen om een foutloze transcriptie mogelijk te maken. Op die manier maakt u het mogelijk om talrijke programma's met uw stem te bedienen. Dankzij het snelle en eenvoudige gebruik van Nuance Dragon Home 15 full version op alle populaire Windows-apparaten, hoeft u geen beperkingen in het gebruik te verwachten. Zelfs een internetverbinding is niet nodig om gesproken inhoud in tekst om te zetten. Hierdoor kunt u de talrijke taken in het bedrijf soepel uitvoeren.

Koop nu de volledige versie van Dragon Home 15

U kunt de volledige versie van Nuance Dragon Home 15 op elk moment hier in onze winkel kopen. Met de handige licentie kunt u het product voor onbeperkte tijd gebruiken en de creatie van nieuwe teksten en belangrijke documenten automatiseren. De geïntegreerde leeraanpak van de volledige versie van Nuance Dragon Home 15 biedt u extra flexibiliteit om stap voor stap beter te leren begrijpen. Met deze basis kunt u de prestaties van uw PC verbeteren en profiteren van maximale nauwkeurigheid voor soepele dagelijkse spraakherkenning.

Belangrijkste vragen

Wat doet Dragon Home 15 Full Version?

De volledige versie van Nuance Dragon Home 15 kan worden gecombineerd met vele functies, zoals het dicteren van teksten, het samenstellen van e-mails of het zoeken op internet. Dit bespaart u het gedoe van typen en stelt u in staat om belangrijke commando's gemakkelijk via uw spraak in te voeren.

Wie heeft de volledige versie van Dragon Home 15 nodig?

Moderne trends zoals spraakbesturing worden steeds belangrijker in de professionele wereld. Dit is precies waar Nuance Dragon Home 15 Full Version tot zijn recht komt en erin slaagt om compacte en taalkundig correcte teksten te maken van eenvoudige opnamen via audio. Daarom is de praktische software belangrijk voor ondernemers, maar ook voor particuliere gebruikers.

Kan de volledige versie van Dragon Home 15 op Gmail worden aangesloten?

Natuurlijk kunt u de Nuance Dragon Home 15 volledige versie verbinden met een mailprogramma zoals Gmail. Op deze manier kunt u gemakkelijk nieuwe e-mails maken door spraakinvoer en ze vervolgens naar wens aanpassen. Dit maakt het maken van e-mails veel efficiënter.

Hoe snel kan spraak worden omgezet met de volledige versie van Dragon Home 15?

Met de volledige versie van Nuance Dragon Home 15 hoeft u zich geen zorgen te maken over vertragingen. De tool werkt in real time en zorgt ervoor dat gesproken inhoud zo snel mogelijk in de gewenste vorm wordt omgezet. Afwijkende talen en dialecten zijn ook mogelijk.

 

 

Omvang van de levering:

 • Originele licentiesleutel voor Nuance Dragon Home versie 15
 • Talen: Engels, Duits, Frans: Duits, Engels, Frans
 • Geverifieerde hoge-snelheids download link om de software snel & veilig te krijgen
 • Factuur met BTW
 • Instructies voor eenvoudige installatie

 

Systeemeisen

 • Tijdens het installatieproces zal Dragon controleren of uw systeem aan de minimumvereisten voldoet. Zo niet, dan wordt Dragon niet geïnstalleerd.
 • Processor: Intel Dual Core of gelijkwaardige AMD processor. Snellere processors zullen beter presteren.
 • RAM: ten minste 4 GB
 • Vrije ruimte op harde schijf:4 GB (8 GB bij installatie met digitale download)
 • Ondersteunde besturingssystemen: Microsoft Windows 7, 8.1, 10 en 11 32-bit en 64-bit
 • Internet Explorer 11 of hoger of de laatste versie van Chrome of Firefox
 • Geluidskaart voor 16-bit opnamen
 • DVD-station voor installatie (niet vereist voor digitale download)
 • Ingebouwde microfoon of microfoon met Nuance-certificaat. Ga voor meer informatie naar support.nuance.com/compatibility.
 • Internetverbinding voor automatische productactivering (kort, anoniem proces) en toegang tot online-help.


Juridisch:
Met het juridisch bindende Uteil van het Bundesgerichtshof van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we geen rechten van derden schenden met ons aanbod & dus geen principes schenden, met de software is een single-user licensing van een volume contract overname, een registratie op een ID is dus niet mogelijk. U kunt het product activeren, gebruiken zonder beperkingen, updates, upgrades en een registratie zijn niet mogelijk.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Dragon Home 15 Volledige versie"
3 nov. 2019

Nach kurzer Zeit alles in Ordnung.

Zuerst wurde ein Aktivierungskey übermittelt, der nicht funktionierte. Der Shop war jedoch sofort telefonisch erreichbar. Nachdem ich das Problem geschildert hatte, bat man mich um Übersendung von Screenshots. Danach erhielt ich binnen weniger Minuten einen funktionierenden Key und konnte das Produkt aktivieren.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken