Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

MindManager 14 Mac

€ 406,67 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821598
 • ESDMMMAC14
 • Levenslang
 • DE | EN | FR | JP | RU | NL | CN | ES
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Breng je productiviteit en projecten naar een nieuw niveau en breid de mogelijkheden van je team...meer

Productinformatie "MindManager 14 Mac"

Breng je productiviteit en projecten naar een nieuw niveau en breid de mogelijkheden van je team uit.

Een bondgenoot voor elk plan, project en proces

Mind Maps
Organisatieschema's
Dienstregelingen
Stroomdiagrammen
Cocnept Kaarten
Venn en Ui diagrammen
Kanban borden
Trechter diagrammen
Matrix diagrammen


De vrijheid om te werken zoals je wilt

Zet complexiteit om in helderheid:
Ergens tussen alle informatie die je toestellen bekogelt, je inbox overspoelt en je hoofd vult zit de kennis die je nodig hebt om op je best te zijn.
Gestructureerde, interactieve visuele kaarten die informatie gemakkelijk te begrijpen maken.
MindManager ontsluit deze kennis door verstrooide ideeën en onsamenhangende gegevens te distilleren.

Verhoog je productiviteit:
Werk niet-lineair, net als je hersenen. Sleep onderwerpen rond, leg verbanden tussen verschillende ideeën, en parkeer verwante notities, links en bestanden waar ze horen.

Ga van idee naar uitvoering:
Gavan ideevorming naar planning naar uitvoering in één enkele app en zet ideeën om in actie. recht voor je ogen.

Maak op nieuwe manieren contact:
Leg kennis vast en deel ze, presenteer informatie in een logische stroom en werk samen in een teamomgeving.
Ervaar cross-platform co-editing, natuurlijk geïntegreerd met MindManager Windows, Mac, Microsoft Teams, Web en Chromebook.
MindManager geeft je de veelzijdigheid om te werken zoals je wilt, alleen of in een team.

Zorgeloos voor je bedrijf:
Laat zorgen tot het verleden behoren. Met IT en management functies, grootschalige software inzet en licentiebeheer is MindManager een oplossing die voor je bedrijf ontworpen is.

Breng je productiviteit naar nieuwe hoogten

Tekstversneller:
Zet je projecten op de rails door bronnen en tags aan je onderwerpen toe te voegen door eenvoudig een "@" of "#" te typen, gevolgd door de naam van de bron of tag.

Slepen en neerzetten:
We hebben vaak de neiging om op een niet-lineaire manier te denken. MindManager helpt je je ideeën op te schrijven zodra ze in je opkomen. Door eenvoudig te slepen en neer te zetten, kun je later alles naadloos verplaatsen.

Prioriteitsmarkeerders:
Er is veel te doen op een dag. Het is dus belangrijk je te concentreren op wat het belangrijkst is. Met MindManager's prioriteitsmarkeringen zie je in een oogopslag wat onmiddellijk gedaan moet worden en wat kan wachten.

Filter:
Je hebt prioriteitsmarkeringen en andere pictogrammen toegevoegd als visuele hints. Nu kun je je kaarten gemakkelijk filteren en met een paar snelle muisklikken alleen zien wat je wilt.

Topic info kaarten:
Verberg extra informatie om je kaart overzichtelijk te houden en je toch snel toegang tot alles te geven. Sleep informatie van kaarten naar takken en omgekeerd.

Ingebouwde sjablonen:
Begin een grafiek met een leeg blad of met een bibliotheek van ingebouwde sjablonen die geschikt zijn voor elke tak. Maak krachtige strategische plannen, bouw projecten van de grond af op en volg alle details, ontwikkel naadloze processtromen en nog veel meer.

In-app tutorials:
Het MindManager Leercentrum met stap-voor-stap tutorials helpt nieuwe gebruikers snel op weg en ervaren gebruikers geavanceerde functies te leren.

Stap uit de overvloed aan informatie

Organiseer en structureer:
Verzamel kennis en gegevens gemakkelijk en intuïtief, zelfs van externe bronnen. Bewaar alle links, documenten, beelden, notities, bedrijfsgegevens, kerncijfers en taken op één plaats en concentreer je op de hoofdzaken.

Importeren, exporteren en synchroniseren:
Synchroniseer gegevens met Outlook en SharePoint. Importeer en exporteer ondersteunde bestandstypen, waaronder Microsoft Word, Excel, Project bestanden en meer.

Legvan overal inhoudvast:
Met MindManager Snap kun je ideeën of inhoud in real time vastleggen. Stuur ze eenvoudig naar jezelf of teamleden en ze staan klaar in hun respectievelijke Snap wachtrijen de volgende keer dat je MindManager opent.

Synchroniseer met je online opslag:
Sla je bestanden online op en raadpleeg ze. MindManager ondersteunt integratie met online opslagaanbieders zoals SharePoint, OneDrive, Google Drive, Dropbox, Box en iCloud - genaamd "Places".

Map Roll-Ups:
Aggregeer gegevens uit meerdere bronnen. Met map roll-ups kunnen gebruikers afzonderlijke onderwerpen en complete onderwerpstructuren uit meerdere lokaal of in de cloud opgeslagen kaarten in één hoofddiagram invoegen.

Excel Data Mapper:
Maak gebruik van de ongelooflijke gegevensverwerkingskracht van Excel en laat de complexiteit ervan achter je. Maak een kaartweergave van de inhoud van spreadsheets die alleen de gegevens bevat die je moet zien, op de manier waarop je ze wilt zien.

Dynamische uitzichten:
Bekijk je inhoud, plannen, projecten en processen vanuit elk perspectief met een weergave voor elke situatie, waaronder kaartweergave, schetsweergave, planningweergave, symboolweergave en tagweergave.
De functies variëren per platform en koopoptie.

Mobiliseer je plannen, projecten en processen

Van idee tot uitvoering:
Ontwikkel een brainstorm tot een uitvoerbare strategie, proces of plan in dezelfde toepassing. Verrijk taken met broninformatie, deadlines, notities en andere metadata om teams en projecten doelgericht en op koers te houden.

Projectkosten bijhouden:
Snel individuele kosten aan je projectplannen toevoegen, bijwerken en totaliseren met een eenvoudige klik, voor direct inzicht in een van de belangrijkste elementen van je project.

Gantt-grafieken:
Gantt-grafieken geven projectmanagers een gedetailleerd en transparant overzicht van de belangrijkste projectelementen en -status. Je kunt de totale projectkosten, start- en einddatums, hulpmiddelen en meer volgen en bijstellen.

Ontdek de mogelijkheden van stroomdiagrammen:
Met MindManager heb je de vrijheid om verschillende soorten diagrammen en weergaven in één diagram te combineren, zodat je nooit beperkt bent tot één soort stroom. Gebruik filters en dynamische weergaven om snel scherp te stellen en van perspectief te veranderen.

Krachtige verbeteringen aan stroomschema's:
Geef complexe stroomschema's een nieuwe dimensie van leesbaarheid met lijnsprongen, waaronder afgeronde, brug- en hiaatsprongen. Vergroot je impact met verbeterde functies voor relatiekoppeling.

Objectvormen:
We hebben nieuwe industriestandaard vormen toegevoegd - blokpijlen, chevrons, parallellogrammen en trapezoïden - om elke situatie beter weer te geven en de impact van je diagrammen en stroomdiagrammen te maximaliseren.

SmartRules en formules:
Automatiseer en versnel de processen die je werk sturen met MindManager SmartRules™ voorwaardelijke opmaak. Maak en bewerk je eigen formules met thema's en thema-eigenschappen om slimmere zakelijke beslissingen te nemen.
De functies variëren per platform en koopoptie.

Moedig teamwerk en innovatie aan

Platform-overschrijdend co-editen:
Nodig collega's uit verschillende afdelingen, kantoren en tijdzones uit om in real time aan kaarten samen te werken. Co-edit op elk platform. Zie hoe plannen uitkristalliseren, mogelijkheden ontstaan en ideeën zich voor je ogen ontvouwen.

MindManager Snap:
Altijd en overal inhoud vastleggen, ontvangen en delen vanaf je desktop, browser of mobiel toestel. Je kunt ook Snap wachtrijen maken en beheren voor meerdere gebruikers.

Deel kaartdelen:
Stuur onmiddellijk kaartdelen naar jezelf of anderen door ze aan je persoonlijke of team snap wachtrijen toe te voegen. Kaartdelen kunnen dan aan andere kaarten worden toegevoegd op elk platform en door elke gebruiker met wie ze gedeeld zijn.

Link via SharePoint:
Sla kaarten op in SharePoint, open ze opnieuw, en controleer ze in en uit MindManager. Gebruik SharePoint Linker om specifieke inhoud uit SharePoint lijsten op te halen en in een kaart weer te geven, en om SharePoint takenlijsten direct in een kaart te vullen of te bewerken.

Publiceren en delen:
Publiceer je kaarten en deel ze met collega's en klanten - zelfs met hen die MindManager niet gebruiken. Elke gepubliceerde kaart krijgt een dynamische weblink die op elk moment kan worden bijgewerkt en toegankelijk is via een webbrowser.

Inhoudscontrole:
Deel de verantwoordelijkheid voor het bijwerken van project- en planningskaarten met inhoudscontrole, terwijl je controle houdt over welke elementen veranderd kunnen worden en wie ze kan veranderen.

Dia's:
Neem ongekende controle over je dia's. Gebruik grafiekfuncties op afzonderlijke dia's, voeg informatie toe van meerdere kaarten, of ze nu lokaal of in de cloud opgeslagen zijn, en evolueer je dia-bestanden in de loop van de tijd.

Microsoft Teams integratie:
Combineer de visuele werkkracht van MindManager met de robuuste communicatiefuncties van Microsoft Teams. Werk effectiever en productiever. Deel en organiseer bedrijfskritische informatie beter. Rust je teams uit voor naadloze samenwerking en succes.

De functies variëren per platform en koopoptie.

Systeemvereisten

 • macOS® Mojave 10.14 naar macOS® Monterey 12.0
 • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf
 • Schermresolutie: 1280 x 800 of hoger
 • Internettoegang
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MindManager 14 Mac"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken