Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
MindManager 14

MindManager 14 Windows

€ 76,21 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820978
 • 0734135131543
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Mindjet MindManager 14, Windows   MindManager is mindmapping software die u helpt...meer

Productinformatie "MindManager 14 Windows"

Mindjet MindManager 14, Windows

 

MindManager is mindmapping software die u helpt uw ideeën visueel vast te leggen, te structureren, te plannen en te prioriteren - snel, intelligent, moeiteloos. Doe het allemaal - van website ontwikkeling tot business plan ontwikkeling - gemakkelijk en met drag-and-drop gemak.

Mindjet MindManager is een single-user product en bevat de desktopversie voor Windows (versie 14) als gekochte licentie.
 

Nieuw in Mindjet Mindmanager 14 voor Windows:

 • Intelligente budgettering en prognose
 • Verbeterde slepen en neerzetten
 • Vereenvoudigde taakstelling
 • Uitgebreide kaartindex

 

MindManager productbeschrijving:

MindManager is de ideale mindmapping tool voor een hogere productiviteit. Of u nu een businessplan maakt of een nieuwe website ontwikkelt, de veelzijdige mindmappen bieden de functionaliteit die u nodig heeft om uw projecten te plannen en uit te voeren. Gebruik uw potentieel nog beter met MindManager.

Met MindManager kan dat:

 • Verhoog uw individuele productiviteit. Structureer uw ideeën in één oogopslag. Zo kunt u in een handomdraai verbanden zien en conclusies trekken.
 • Zorg voor het succes van uw project. Visualiseer individuele aspecten van uw projectplan. Houd het overzicht en laat elk detail in zijn context zien.
 • Versnel het besluitvormingsproces. Met behulp van visuele analyse kunt u direct zien hoe veranderingen van invloed zijn op budgetten, prognoses en bedrijfsplannen.

Visuele werkomgeving

Zien is begrijpen. Mind Maps zijn virtuele whiteboards voor uw beste ideeën en ideaal voor innovatief denken. Leg uw ideeën vast, structureer ze en geef ze prioriteit met behulp van drag-and-drop. Voeg meer gedetailleerde informatie toe in de vorm van afbeeldingen, hyperlinks, bijlagen en notities.

Projectplanningstools

Breng je ideeën in de praktijk. Stel prioriteiten, middelen, schema's en afhankelijkheden in kaarten om uw planning te beoordelen en de behoeften te identificeren. Bekijk de schema's in de Map of Gantt Chart view om de planning te verfijnen en de goedkeuring van alle belanghebbenden te krijgen.

Financiële en analytische instrumenten

Laat de cijfers praten. Geautomatiseerde berekeningen zorgen voor duidelijke beslissingen over budgetten, prognoses en afstemming van de portefeuille. Door getallen en formules toe te voegen aan MindManager-takken, kunt u de resultaten van what-if-scenario's direct zien. Evalueer strategische aanbevelingen met 2x2 analyseweergaven, inclusief SWOT-sjablonen en risico-/rendementsmatrices. U kunt zelfs meerdere analyseweergaven in een enkele kaart maken.

Werkt met uw huidige gereedschap

Bespaar je tijd. Organiseer uw werk in MindManager en exporteer de gegevens naar uw dagelijkse tools. MindManager is compatibel met de meeste populaire Microsoft Office- en Apple-productiviteitsprogramma's, waaronder Outlook en Entourage. Voor meer informatie, zie MindManager voor Windows en MindManager voor Mac.

Nieuwe versie voor Windows

MindManager bevat MindManager 14 voor Windows. Met nieuwe functies zoals verbeterde rekenformules en de geoptimaliseerde kaartindex is MindManager flexibeler en krachtiger dan ooit.

Nieuwe functies

MindManager voor Windows is al lange tijd dé oplossing voor brainstormen, het structureren van informatie en het plannen van projecten. Nu maakt Mindjet MindManager 14 voor Windows het nog gemakkelijker om inhoud toe te voegen, te werken met rijke kaarten en presentaties en gedetailleerde strategische plannen te ontwikkelen. We hebben ook de kwantitatieve analysemogelijkheden sterk verbeterd, zodat u gedetailleerde budgetten kunt maken en berekenen, prognoses kunt maken en portefeuilles kunt analyseren, naast vele andere taken.

Intelligente budget- en prognosecreatie

Met MindManager for Windows kunt u nu formules definiëren en deze toepassen op vertakkingen in de hele kaart, zodat u direct kunt zien hoe veranderingen van invloed zijn op getallen. In tegenstelling tot populaire spreadsheetprogramma's maakt Mindjet het eenvoudig om inhoud te verslepen of filters toe te passen om snel visuele what-if-analyses uit te voeren. Met de nieuwe Smart Fill-functie kunt u de kleur van een eigenschap van een tak opgeven met behulp van een numerieke waarde. Dit maakt het gemakkelijker om kansen en problemen te identificeren, bijvoorbeeld wanneer het budget te veel wordt uitgegeven of wanneer er verdere investeringen nodig zijn.

Met de nieuwe formule-functie bereiken berekende filtereigenschappen een nieuwe dimensie. Vanaf nu worden zelfs complexe formules met verschillende functies en operatoren ondersteund. U kunt eenvoudig gegevens bewerken en presenteren en meerdere berekende vertakkingseigenschappen voor elke vertakking in de kaart definiëren.

Efficiënte projectplanning

Met een vereenvoudigde taakstelling kunnen projectplannen in een handomdraai worden ontwikkeld. Voeg taakdetails toe, bewerk de vervaldatums en werk de status van het werk direct in de kaart bij.

Gebruik de kaart en Gantt-weergaven om prioriteiten, schema's en middelen te bekijken. Vervolgens kunt u projecten direct met Microsoft Project in Microsoft SharePoint (met behulp van MindManager Server) of Mindjet ProjectDirector afronden.

Vereenvoudigde kaartcreatie

Sleep belangrijke inhoud van het bureaublad of een willekeurig bestandssysteem (zoals Mindjet-bestanden) naar uw kaarten. Nu kunt u ook e-mail, taken en contactpersonen rechtstreeks vanuit Microsoft Outlook naar projectplannen of organigrammen slepen.

Snellere navigatie in complexe kaarten

Met de kaartindex kunt u alles vinden wat u nodig hebt, gesorteerd op markers, hyperlinks, bijlagen, notities, enz. Moet u op korte termijn een lijst van alle bijlagen tonen of moet u alle formules controleren die belangrijke indicatoren van uw project bevatten? Met de index kunt u eenvoudig door alle belangrijke inhoud navigeren om deze te controleren.

Verbeterde besluitvorming

Met 2x2 analyseweergaven en methode-ondersteunde brainstorming kunt u het besluitvormingsproces in het bedrijf verkorten. Gebruik brainstormen om creatieve oplossingen te ontwikkelen voor een complex probleem. Evalueer de voorgestelde oplossingen in een "risk versus reward" matrix en selecteer de beste varianten.

Nieuwe presentatiemiddelen met verbeterde zoom- en panfuncties tijdens de presentatie maken het eenvoudiger om de informatie op de betreffende doelgroep af te stemmen en zo de strategische doelen duidelijk te definiëren.

Compatibel met alle gangbare hulpmiddelen

Importeren van gegevens uit Microsoft Word en Project Exporteer gegevens naar Word, Project, PowerPoint, SWF, PDF, als afbeeldingen of webpagina's. MindManager voor Windows kan ook integreren met Microsoft Outlook en Microsoft SharePoint (maar alleen in combinatie met MindManager Server, voorheen Mindjet On-Premise).

 

Systeemeisen:

Windows

Ondersteunde besturingssystemen:

 • Microsoft® Windows® 8.1, 32-bits en 64-bits versies*.
 • Microsoft® Windows® 8-, 32- en 64-bits versies*
 • Microsoft® Windows® 7-, 32-bits en 64-bits versies* (inclusief Service Pack 1, release februari 2011)
 • Microsoft Windows XP® SP3, 32-bits versie

Systeemvereisten:

 • IBM of compatibele Pentium® processor (minimaal 1 GHz)
 • 1 GB RAM minimum (2 GB+ aanbevolen)
 • 580 MB ruimte op de harde schijf
 • SVGA (1024 x 768 / minstens 16-bits kleuren)
 • Microsoft .NET 4.0 of hoger

Aanvullende eisen voor bepaalde functies:

 • Microsoft Office Professional 2003, 2007, 2010 of 2013
 • Microsoft Project® 2003, 2007, 2010 of 2013*
 • Microsoft SharePoint 2010 Enterprise, Standard and Foundation Server en Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) 2007 met voice parket en multi-server omgeving.
 • Microsoft Internet Explorer® 8.0 of hoger
 • Mozilla® Firefox® 9.0 of hoger
 • Google Chrome™ 16.0 of hoger
 • Adobe® Acrobat® 9.2 of hoger
 • Adobe Flash® Player 10 of hoger
 • Breedband internetverbinding

* Microsoft Office® 32-bits versie aanbevolen voor volledige Office-integratie Alleen import- en exportfuncties worden ondersteund voor de Microsoft Office® 64-bits versie.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MindManager 14 Windows"
27 okt. 2020

Hat alles schnell und wundebar funktioniert.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken