Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Word 2007

Microsoft Word 2007

€ 18,25 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822332
 • 059-06118
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Welkom bij Microsoft Office Word 2007 , opgenomen in de 2007 versie van het Microsoft Office...meer

Productinformatie "Microsoft Word 2007"

Welkom bij Microsoft Office Word 2007, opgenomen in de 2007 versie van het Microsoft Office systeem. Microsoft Office Word 2007 is een krachtig schrijfprogramma waarmee je documenten kunt maken en delen door een uitgebreide set schrijfgereedschappen te combineren met de gebruiksvriendelijke Microsoft Office Fluent-interface.

MetMicrosoft Office Word 2007 kunnen informatiewerkers sneller dan ooit professioneel ogende inhoud maken. Met een groot aantal nieuwe hulpmiddelen kun je snel documenten samenstellen uit vooraf gedefinieerde onderdelen en formaten, en rechtstreeks in Word blogs schrijven en publiceren. Een verbeterde integratie met Microsoft Office SharePoint Server 2007 en nieuwe op XML gebaseerde bestandsformaten maken Microsoft Office Word 2007 de ideale keuze voor het bouwen van geïntegreerde oplossingen voor documentbeheer.

Dit document geeft een overzicht van Microsoft Office Word 2007, met de nadruk op de nieuwe en verbeterde functies. Het toont ook Microsoft Office Word 2007 in actie om de opwindende nieuwe functies te demonstreren.

 • SmartArt-diagrammen en een nieuwe diagrammen-engine helpen je om je documenten een professionele uitstraling te geven. Samen grafieken en diagrammen maken met Microsoft Office Excel 2007 spreadsheet en Microsoft Office PowerPoint 2007 presentatie grafische software geeft je documenten, spreadsheets en presentaties een consistente uitstraling.
 • Schrijf en publiceer blogs rechtstreeks vanuit Word met behulp van de vertrouwde Word-interface om je blogberichten te maken met afbeeldingen, uitgebreide opmaak, spellingscontrole en nog veel meer. Publiceer je blogs vanuit Word naar vele populaire blogdiensten, waaronder Microsoft Office SharePoint Server 2007, MSN Spaces, Blogger, TypePad, Community Server en nog veel meer.
 • Equation Builder helpt je bewerkbare wiskundige vergelijkingen te maken met behulp van echte wiskundige symbolen, vooraf gemaakte vergelijkingen en automatische opmaak.
 • Live Word Count houdt het aantal woorden in je document bij terwijl je typt en is altijd zichtbaar in de Office Fluent interface van Microsoft Office Word 2007.

Je kunt niet om de tekstverwerker Word heen - op het laatst in je beroepsleven zul je er naar alle waarschijnlijkheid mee te maken krijgen. Hoezeer je ook tegen monoculturen bent, Word van Microsoft vertegenwoordigt een standaard - en als je het netjes en efficiënt kunt gebruiken, bespaar je jezelf tijd. Daarom moet je je al vroeg vertrouwd maken met de Microsoft Word 2007 versie.

Van sneltoetsen en muizen indrukken
Er zijn sneltoetsen (shortcuts) in Word die heel handig zijn omdat je je hand op het toetsenbord kunt houden en niet naar de muis hoeft te grijpen. De rechtermuisknop heeft ook echte voordelen. Dit hoofdstuk over sneltoetsen past thematisch natuurlijk goed bij het begin. Je zult echter merken dat het belang van sneltoetsen in de loop van je intensieve gebruik van Word toeneemt, en je wilt het misschien nog eens lezen na het lezen van de andere hoofdstukken.

Voetnoten en eindnoten in Microsoft Word 2007
De alleskunnervan academisch schrijven is de traceerbaarheid van de onderzoeksbasis. Daarom worden zoveel mogelijk zaken ondersteund door andere wetenschappelijke literatuur en citaten. Die staan dan in de voetnoten - anderen houden van eindnoten (hoewel tegenwoordig nogal zelden).

Formaatsjablonen - conformiteit, die uiterst belangrijk is
Het uiterlijk van je document kan later desgewenst weer veranderen - opeens is een bepaalde lettergrootte gewenst en moet de marge-afstand heel anders zijn. Als je met stijlbladen hebt gewerkt, is dit geen probleem en is het werk dankzij Microsoft Word 2007 in 10 minuten van de baan.
In de stijlbladen bepaal je het uiterlijk van de afzonderlijke tekstonderdelen (koppen, subkoppen, tekstvlakken, citaten, enz.). En met een paar klikken kun je het uiterlijk voor het hele document veranderen.
Veel functies van Microsoft Word 2007 zijn gebaseerd op het handig gebruik van opmaaksjablonen, bijvoorbeeld de (bijna) automatische inhoudsopgave.

Inhoudsopgaven in een handomdraai
Nee, je hoeft de paginanummers voor de inhoudsopgave niet persoonlijk met de hand over te schrijven. Je vertelt de computer gewoon waar hij de inhoudsopgave moet plaatsen en hij doet het tellen. Pagina's of hele hoofdstukken worden toegevoegd? Met 2 klikken kun je de inhoudsopgave laten bijwerken. Voor het afdrukken of bij het heropenen van het bestand doet Word dit sowieso zelf.

Index - Index
Vaak te vinden aan het eind van technische literatuur - een alfabetische opsomming van de verschillende woorden van belang. Zo kun je snel zien waar het woord in de hele tekst voorkomt.

Afbeeldingen met bijschriften in Microsoft Word 2007
Afbeeldingen worden vaak gebruikt in wetenschappelijke artikelen - dus is het zinvol om de afbeeldingen en bijschriften automatisch te nummeren. Daarvan kunnen dan later beeldmappen worden gemaakt. Hetzelfde geldt voor tabellen of diagrammen

Beeldindex/tabelindex
Je hebt veel afbeeldingen - dan kan een beeldindex voordelig zijn. Net als een inhoudsopgave wordt deze vaak aan het begin van het document geplaatst, direct na de inhoudsopgave.

Systeemvereisten voor Microsoft Word 2007

 • Windows 10     
 • Windows 8 en 8.1     
 • Windows 7     
 • Windows Vista      
 • Windows XP
 • Geheugen 256 MB RAM of meer
 • Harde schijf 1 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • Processor 500 MHz processor of hoger      
eigenschappen: "Microsoft Word 2007"
Office-toepassingen:
Word
Jaar:
2007
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Word 2007"
Office-toepassingen:
Word
Jaar:
2007
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Word 2007"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken