Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Word 2007

Microsoft Word 2007

€ 18,25 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822332
 • 059-06118
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Welkom bij Microsoft Office Word 2007 , opgenomen in de 2007 versie van het Microsoft Office...meer

Productinformatie "Microsoft Word 2007"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Welkom bij Microsoft Office Word 2007, opgenomen in de 2007 versie van het Microsoft Office systeem. Microsoft Office Word 2007 is een krachtig schrijfprogramma waarmee je documenten kunt maken en delen door een uitgebreide set schrijfgereedschappen te combineren met de gebruiksvriendelijke Microsoft Office Fluent-interface.

MetMicrosoft Office Word 2007 kunnen informatiewerkers sneller dan ooit professioneel ogende inhoud maken. Met een groot aantal nieuwe hulpmiddelen kun je snel documenten samenstellen uit vooraf gedefinieerde onderdelen en formaten, en rechtstreeks in Word blogs schrijven en publiceren. Een verbeterde integratie met Microsoft Office SharePoint Server 2007 en nieuwe op XML gebaseerde bestandsformaten maken Microsoft Office Word 2007 de ideale keuze voor het bouwen van geïntegreerde oplossingen voor documentbeheer.

Dit document geeft een overzicht van Microsoft Office Word 2007, met de nadruk op de nieuwe en verbeterde functies. Het toont ook Microsoft Office Word 2007 in actie om de opwindende nieuwe functies te demonstreren.

 • SmartArt-diagrammen en een nieuwe diagrammen-engine helpen je om je documenten een professionele uitstraling te geven. Samen grafieken en diagrammen maken met Microsoft Office Excel 2007 spreadsheet en Microsoft Office PowerPoint 2007 presentatie grafische software geeft je documenten, spreadsheets en presentaties een consistente uitstraling.
 • Schrijf en publiceer blogs rechtstreeks vanuit Word met behulp van de vertrouwde Word-interface om je blogberichten te maken met afbeeldingen, uitgebreide opmaak, spellingscontrole en nog veel meer. Publiceer je blogs vanuit Word naar vele populaire blogdiensten, waaronder Microsoft Office SharePoint Server 2007, MSN Spaces, Blogger, TypePad, Community Server en nog veel meer.
 • Equation Builder helpt je bewerkbare wiskundige vergelijkingen te maken met behulp van echte wiskundige symbolen, vooraf gemaakte vergelijkingen en automatische opmaak.
 • Live Word Count houdt het aantal woorden in je document bij terwijl je typt en is altijd zichtbaar in de Office Fluent interface van Microsoft Office Word 2007.

Je kunt niet om de tekstverwerker Word heen - op het laatst in je beroepsleven zul je er naar alle waarschijnlijkheid mee te maken krijgen. Hoezeer je ook tegen monoculturen bent, Word van Microsoft vertegenwoordigt een standaard - en als je het netjes en efficiënt kunt gebruiken, bespaar je jezelf tijd. Daarom moet je je al vroeg vertrouwd maken met de Microsoft Word 2007 versie.

Van sneltoetsen en muizen indrukken
Er zijn sneltoetsen (shortcuts) in Word die heel handig zijn omdat je je hand op het toetsenbord kunt houden en niet naar de muis hoeft te grijpen. De rechtermuisknop heeft ook echte voordelen. Dit hoofdstuk over sneltoetsen past thematisch natuurlijk goed bij het begin. Je zult echter merken dat het belang van sneltoetsen in de loop van je intensieve gebruik van Word toeneemt, en je wilt het misschien nog eens lezen na het lezen van de andere hoofdstukken.

Voetnoten en eindnoten in Microsoft Word 2007
De alleskunnervan academisch schrijven is de traceerbaarheid van de onderzoeksbasis. Daarom worden zoveel mogelijk zaken ondersteund door andere wetenschappelijke literatuur en citaten. Die staan dan in de voetnoten - anderen houden van eindnoten (hoewel tegenwoordig nogal zelden).

Formaatsjablonen - conformiteit, die uiterst belangrijk is
Het uiterlijk van je document kan later desgewenst weer veranderen - opeens is een bepaalde lettergrootte gewenst en moet de marge-afstand heel anders zijn. Als je met stijlbladen hebt gewerkt, is dit geen probleem en is het werk dankzij Microsoft Word 2007 in 10 minuten van de baan.
In de stijlbladen bepaal je het uiterlijk van de afzonderlijke tekstonderdelen (koppen, subkoppen, tekstvlakken, citaten, enz.). En met een paar klikken kun je het uiterlijk voor het hele document veranderen.
Veel functies van Microsoft Word 2007 zijn gebaseerd op het handig gebruik van opmaaksjablonen, bijvoorbeeld de (bijna) automatische inhoudsopgave.

Inhoudsopgaven in een handomdraai
Nee, je hoeft de paginanummers voor de inhoudsopgave niet persoonlijk met de hand over te schrijven. Je vertelt de computer gewoon waar hij de inhoudsopgave moet plaatsen en hij doet het tellen. Pagina's of hele hoofdstukken worden toegevoegd? Met 2 klikken kun je de inhoudsopgave laten bijwerken. Voor het afdrukken of bij het heropenen van het bestand doet Word dit sowieso zelf.

Index - Index
Vaak te vinden aan het eind van technische literatuur - een alfabetische opsomming van de verschillende woorden van belang. Zo kun je snel zien waar het woord in de hele tekst voorkomt.

Afbeeldingen met bijschriften in Microsoft Word 2007
Afbeeldingen worden vaak gebruikt in wetenschappelijke artikelen - dus is het zinvol om de afbeeldingen en bijschriften automatisch te nummeren. Daarvan kunnen dan later beeldmappen worden gemaakt. Hetzelfde geldt voor tabellen of diagrammen

Beeldindex/tabelindex
Je hebt veel afbeeldingen - dan kan een beeldindex voordelig zijn. Net als een inhoudsopgave wordt deze vaak aan het begin van het document geplaatst, direct na de inhoudsopgave.

Systeemvereisten voor Microsoft Word 2007

 • Windows 10     
 • Windows 8 en 8.1     
 • Windows 7     
 • Windows Vista      
 • Windows XP
 • Geheugen 256 MB RAM of meer
 • Harde schijf 1 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • Processor 500 MHz processor of hoger      
eigenschappen: "Microsoft Word 2007"
Office-Toepassingen:
Word
Jaar:
2007
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Word 2007"
Office-Toepassingen:
Word
Jaar:
2007
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Word 2007"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken