Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Open License

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Open License

€ 223,65 * € 589,74 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 96964619
 • P73-06167
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Open License Met Windows Server 2012 R2 brengt...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Open License"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Open License

Met Windows Server 2012 R2 brengt Microsoft wereldwijde cloudservices naar uw infrastructuur. Met verbazingwekkende nieuwe functies en upgrades biedt de standaardversie van Windows Server 2012 R2 verbeterde ervaringen voor opslag, netwerken, toegang, informatiebeveiliging en meer.
Met Windows Server 2012 R2 kunt u zoveel gebruikers toevoegen als u wilt. Maak uw diensten ononderbroken door hoogwaardige opslagoplossingen met hoge beschikbaarheid te bouwen, die veilige toegang op afstand tot uw mobiele werknemers en automatische VPN-verbindingen bieden.

Dit is een dynamische, kosteneffectieve oplossing als serverplatform voor uw datacenter en een persoonlijke cloud-oplossing voor uw bedrijf. De nieuwe functies die de opslag versterken, de softwaregedefinieerde netwerken, het serverbeheer en de automatisering geven uw IT-team de mogelijkheid om te allen tijde te reageren op alle bedrijfsbehoeften, sneller en efficiënter dan ooit tevoren. Het kernidee achter Windows Server 2012 R2 is het transformeren van het datacenter van uw bedrijf om te profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen en hybride cloud mogelijkheden om uw bedrijfsmanagement, de snelheid van werken en de kosten te vereenvoudigen - het enige verschil tussen de Standaard en Datacenter versie is het aantal virtuele machines dat u kunt draaien. Met de Standard Edition kunt u tot twee VM's op twee processoren laten draaien.

Kenmerken van de Windows Server 2012 R2 Standaard versie zijn:

Verbeterde Remote Desktop ServicesAlhoewel
RDS functies ook met de 2008 versie werden geleverd, zijn ze veel beter en makkelijker te implementeren met de nieuwe Windows Server 2012 R2 versie


.


Wat vroeger een zeer complex proces was, gebeurt nu in een paar klikken.

Nieuwe Server ManagerMet de

nieuwe Server Manager-interface kunt u een verzameling servers (servergroepen) aanmaken en beheren die al op het netwerk bestaan
.
Met de nieuwe Server Manager kunt u nu alle taken onder elke server met gemeenschappelijke attributen beheren.

SMB 3.0 Dit
is waarschijnlijk de enige functie die Windows Server 2012 R2 tot een geweldig product maakt
.
SMB 3.0 is een geweldige upgrade van zijn voorganger, CIFS. SMB 3.0 ondersteunt meerdere gelijktijdige netwerkinterfaces en MPIO, dunne provisioning van volume en deduplicatie. Het ondersteunt ook SMB Direct en Remote Direct Storage Access en voor adequaat ingezette systemen om SMB-gegevens rechtstreeks van het ene systeemgeheugen naar het andere te verplaatsen, waarbij de SMB-stack wordt omzeild.

iSCSIWat

uiteindelijk een optionele download werd voor Server 2008 R2 is nu volledig geïntegreerd in de nieuwe Windows Server 2012 R2-versie als een van de belangrijkste kerncomponenten

.NFS 4.1NFS
4.1 is een snelle, stabiele en betrouwbare server.

Het is een geweldig opslagsysteem en geweldige netwerkopslag voor VMware Server.

Azure Pack Add-InThis
free add-in verbindt cloud-achtige constructies.

Het aansluiten van Azure Clouds bij de nieuwe Windows Server 2012 R2-versie is eenvoudig en overzichtelijk.

Frisse en nieuwe manier van IP-adressenbeheerWindows
Server 2012 wordt geleverd met een complete IPAM-suite
.
Middelgrote bedrijven zullen hier het meest van profiteren. De IPAM-suite stelt gebruikers in staat om IP-adressen te vernieuwen, te groeperen, toe te wijzen en te publiceren op een schone en georganiseerde manier. Het stelt u ook in staat om apparaten op uw netwerk te beheren en te ontdekken, met de mogelijkheid om DHCP- en DNS-servers te integreren met In-Box.

Hyper-V 3.0Hyper-V
3.0 is iets waar Microsoft hard aan werkt en probeert een VM-hostingplatform te bouwen dat een hoger niveau van para-virtualisatie levert en veel hardware-laagspecifieke driver-emulatie wegneemt
.


Betrouwbaarder vervanging van VPN's met DirectAccessIt is
niets nieuws, sinds DirectAccess in oudere versies werd geïmplementeerd, maar het heeft nog nooit zo goed gewerkt als nu
.
Het is gemakkelijk te gebruiken en het is het vermelden waard dat de afhankelijkheid van IPv6 nu wordt opgeheven. Het wordt geleverd met SSL als standaardconfiguratie en IPSec als optionele functie. DirectAccess is nu een eenvoudig te gebruiken, betrouwbare vervanging voor virtuele particuliere netwerken.

PowerShell 3.0De
ontwikkelde PowerShell-versie is ongetwijfeld een van de sterkste kenmerken van Windows Server 2012 R2
.
Nu kunt u het besturingssysteem en elke andere Companion-server volledig beheren via PowerShell 3.0.
Algehele verbetering van de gebruiksvriendelijkheidLeveringsomvang:

- Originele productsleutel voor online activering van Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Open License
- Gecontroleerde hogesnelheidsdownloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Open License"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken