Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Windows 7 Home Premium SP1

€ 11,17 *

incl. BTW gratis verzending

 • 969646021
 • GFC-02729
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Voor alle veeleisende thuisgebruikers biedt Microsoft het optimale besturingssysteem met Windows...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 7 Home Premium SP1"

Voor alle veeleisende thuisgebruikers biedt Microsoft het optimale besturingssysteem met Windows 7 Home Premium SP1. Het beschikt over tal van verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger Windows Vista. Naast de exclusieve inhoud, bestaande uit talrijke mediaprogramma's, zijn er functies om de prestaties van de gebruikersinterface en op het gebied van veiligheid te verhogen.

Windows 7 Home Premium: meer overzicht en meer efficiëntie

Met Windows 7 Home Premium geeft Microsoft u een besturingssysteem dat zich onderscheidt met een moderne gebruikersinterface, nieuwe functies en andere vereenvoudigingen. Zo hebben de ontwikkelaars talrijke programma's zoals WordPad en Paint voorzien van een lintmenubalk. Daarom heeft u de belangrijke instrumenten permanent in het vizier en maakt u uw werk nog efficiënter. U kunt bijvoorbeeld de Multi-Touch-functie gebruiken om met meerdere vingers tegelijk in Paint te tekenen met behulp van het aanraakscherm. Met Windows 7 Home Premium bent u niet langer beperkt door Sidebar en kunt u op elk gewenst moment widgets op uw bureaublad plaatsen.

Met de nieuwe DirectX 11 wordt uw systeem ook op het gebied van prestaties verbeterd. Dit biedt Windows Home 7 Premium de nodige ondersteuning om zelfs complexe grafische processen zonder problemen af te handelen. De snelheid van het besturingssysteem, dat beduidend sneller is dan zijn voorganger Windows Vista, is opvallend positief.

Duidelijke administratie en snelle navigatie

Het repertoire aan nieuwe functies in Microsoft Windows 7 Home Premium is enorm: Om de prestaties van het systeem en de gebruikersinterface te optimaliseren, heeft Microsoft het Security Center geïntegreerd, dat de status van de firewall en de virusscanner controleert. Het foutloggingprogramma biedt ook gedetailleerde probleemrapporten. Met de verbeterde Windows zoekopdracht navigeert u in de toekomst sneller en nauwkeuriger. De virtuele map van Windows 7 Home Premium biedt ook snelle toegang tot gegevens in de zogenaamde bibliotheken. Naast de touch-support is het nu veel intuïtiever om thuisnetwerken te creëren.

Microsoft Windows 7 Home Premium ondersteunt het schrijven en afspelen van HDTV en DVD. U ontvangt ook het Windows Media Center, de Media Player en enkele games bij uw aankoop. Sommige onnodige taakbalk- en verkenningsfuncties zijn niet langer opgenomen voor optische doeleinden.

Exclusieve toegang voor meer veiligheid

Met Windows 7 Home Premium heeft u de mogelijkheid om biometrische authenticatie te gebruiken om uw computer nog beter te beveiligen. U gebruikt deze functie voor algemene toegang tot het besturingssysteem of om de rechten van bepaalde gebruikers te vergroten. Met behulp van de whitelist krijgen systeemprogramma's in Microsoft Windows 7 Home Premium administratieve rechten wanneer ze worden uitgevoerd, waardoor er geen verdere bevestiging nodig is. Extra, regelmatige updates houden uw computer up-to-date en veilig.

Systeemeisen

Er zijn minimale systeemvereisten waaraan u moet voldoen om het Windows 7 Home Premium-besturingssysteem goed te kunnen uitvoeren. Als u niet aan deze eisen voldoet, zult u niet ten volle kunnen genieten van het potentieel van dit besturingssysteem. Als u Windows 7 Home Premium wilt uitvoeren, hebt u het volgende nodig:

 • 1 GHz of snellere 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor
 • 1 GB RAM (32-bits)/ 2 GB RAM (64-bits)
 • 16 GB vrije ruimte op de harde schijf (32-bits)/20 GB (64-bits)
 • DirectX 9 grafisch apparaat met Windows Display Driver model 1.0 of hoger

Zorg ervoor dat u aan al deze systeemeisen voldoet. Als dit niet het geval is, heeft u geen toegang tot alle functies van dit besturingssysteem.

Leveringsomvang:

 • Echte productsleutel voor online activering van Microsoft Windows 7 Home Premium SP1
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.
 • Dit aanbod bevat geen productcodesticker (COA-etiket).
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 7 Home Premium SP1"
5 nov. 2019

Empfehlung

Alles perfekt, rasche Abwicklung und Download.

29 nov. 2017

Toller Service, top Produkt , immer wieder gern

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken