Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Windows 11 Pro N

Microsoft Windows 11 Pro N

€ 81,29 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821992
 • Win_11_P
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Windows 11 Pro N - Innovatie voor het dagelijkse werk Met Microsoft Windows 11 Pro N is een...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 11 Pro N"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows 11 Pro N - Innovatie voor het dagelijkse werk

Met Microsoft Windows 11 Pro N is een nieuwe versie beschikbaar die precies het juiste product is voor een professionele en gelaagde implementatie. In vergelijking met de minder dure Home-versie bent u met Windows 11 Pro N niet afhankelijk van een lokale account, maar bent u permanent flexibel in de gang van zaken. Dit betekent dat de nieuwe Windows ook zonder internet kan worden geïnstalleerd. Maar wat zijn de andere voordelen van Windows 11 Pro N en wat is hier precies van belang?

Windows 11 Pro N

Praktische beveiligingsfuncties in het nieuwe ontwerp

Wat de technische beveiliging betreft, is Windows aanzienlijk verbeterd. Met name de Pro-versie maakt komaf met talrijke bugs die in de vorige versies een vlekkeloze werking in de weg stonden. Vooral bij professioneel gebruik van het systeem speelt veiligheid een doorslaggevende rol. De volgende functies zijn nieuw in Windows 11 Pro N:

 • Windows Sandbox: testen en uitproberen van Windows in een virtuele omgeving.
 • Windows Bitlocker: Moderne versleutelingstechnologie voor schijven en apparaten.
 • Windows Hyper-V: andere besturingssystemen draaien als een virtuele computer.
 • Remote desktop functie: Rechtstreekse toegang tot uw computers vanop afstand.

Deze voordelen zijn bijzonder relevant voor uw eigen netwerk van meerdere toestellen. Zij maken het mogelijk veel beter samen te werken en te begrijpen dat veiligheid van het grootste belang is. De manier en de uitvoering van digitale samenwerking is ook merkbaar versterkt met Windows 11 Pro N door de verbeterde integratie van videoconferencing. U kunt dus waarschijnlijk de meest efficiënte, moderne en technisch precieze Windows op de markt tot nu toe verwachten.

Meer functies met Windows 11 Pro N

Een blik op de vele verbeteringen die Windows 11 Pro N nu biedt, toont vooral de nog duidelijkere structuur. Dit geldt bijvoorbeeld voor het nieuwe design, dat zich duidelijk onderscheidt van zijn voorganger en optimaal aansluit bij uw processen. Hetzelfde geldt voor de verbeterde Microsoft Store, waar u meer functies en belangrijke extra programma's voor uw dagelijks leven kunt vinden.

Maar niet alleen in het algemeen voor Windows 11, maar ook met Windows 11 Pro N zijn er enkele nieuwe functies in vergelijking met andere versies. Dit geldt bijvoorbeeld voor de limiet van het werkgeheugen. Voorheen was dit beperkt tot 128 GB, maar nu kun je tot 2 TB RAM in je toestel installeren. Windows 11 Pro N ondersteunt nu ook tot twee volwaardige processors. Vanuit technisch oogpunt biedt dit aanzienlijk meer comfort voor het systeem.

Windows 11

Het verschil tussen Windows Home en Pro

Hoewel we de belangrijkste aspecten al hebben behandeld, zijn er nog enkele verschillen tussen Windows 11 Pro N en Windows 11 Home N. Hoewel het algemene scala van functies en het ontwerp vergelijkbaar zijn, geldt dit niet voor alle aspecten. In onze tabel hebben wij de belangrijkste details nog eens duidelijk belicht en geven wij u wat meer informatie:

 

Windows 11 Home N

Windows 11 Pro N

Microsoft-account vereist voor installatie

Ja

Geen

Hyper-V virtualisatie

Geen

Ja

Firewall en netwerkbeveiliging

Ja

Ja

Nieuwe BitLocker-apparaatversleuteling

Geen

Ja

Azure Active Directory integratie

Geen

Ja

Hoge veiligheid in het besturingssysteem

                      Ja          

Ja

Remote desktop als basisfunctie

Geen

Ja

Geïntegreerde onderhoudsperiode

24 maanden

36 maanden


Koop nu Windows 11 Pro N zelf

Als ook u op zoek bent naar een besturingssysteem dat gemaakt is om efficiënt te werken, dan is Windows 11 Pro N precies de juiste keuze. Deze versie is het systeem zonder geïntegreerde mediaspeler, maar met Windows 11 Pro krijgt u ook de versie met geïntegreerde mediaspeler. U beslist dus zelf wat voor u belangrijk is voor uw nieuwe besturingssysteem. U bent van harte welkom om de sleutel voor Windows 11 Pro N direct hier bij ons te kopen en uzelf te beveiligen.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 11 Pro N"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken