Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Windows 11 Enterprise N

Microsoft Windows 11 Enterprise N

€ 162,64 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821994
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Windows 11 Enterprise N - ideaal voor grotere behoeften Als het gaat om enorme productiviteit...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 11 Enterprise N"

Windows 11 Enterprise N - ideaal voor grotere behoeften

Als het gaat om enorme productiviteit bij dagelijkse werkzaamheden, wordt Windows 11 Enterprise N de beste aanpak voor unieke prestaties. Bovenal leiden de veiligheid en het geoptimaliseerde teamwork tot een merkbare verlichting van de dagelijkse administratie. Als u op zoek bent naar een krachtige versie van het besturingssysteem voor meerdere apparaten, wordt Windows 11 Enterprise N een goede keuze. Hier bij ons kunt u de product sleutels kiezen die u nodig heeft.

Windows 11 Onderneming N

Meer vermogen voor dagelijks gebruik

Het moderne en intuïtieve ontwerp van Windows 11 Enterprise N maakt het nog gemakkelijker om te vertrouwen op de functies die u wilt. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een volledig nieuwe gebruikerservaring, die optimaal bijdraagt tot een efficiënte werking. Ook de bijbehorende structuur wordt een belangrijk voordeel. Bovendien biedt Windows 11 Enterprise N de volgende functies:

 • Meer aandacht voor automatisering

Geoptimaliseerde teamsamenwerking en de daarmee gepaard gaande automatisering zijn topprioriteiten met Windows 11 Enterprise N. Zowel via de desktop als via de webbrowser kunnen zo terugkerende processen automatisch worden uitgevoerd om belangrijke tijd te besparen.

 • Geoptimaliseerde integratie van conferenties

Videoconferenties spelen een sleutelrol bij een optimale samenwerking. Met Windows 11 Enterprise N kan de microfoon daarom rechtstreeks via de taakbalk worden geactiveerd of gedempt. Dit biedt een beslissende toegevoegde waarde, vooral voor zakelijke toepassingen.

 • Toevoegingen zoals docking hulpmiddelen op het scherm

Om meer details op een scherm te kunnen zien, biedt Windows 11 Enterprise N een volledig nieuw systeem. Met de geïntegreerde dockinghulp wordt de lay-out automatisch opgeslagen, zodat u snel verder kunt werken zonder hem steeds te moeten opslaan.

Volumelicenties voor een vlotte werking

Niet alleen individuele producten, maar ook licenties op grotere schaal kunnen worden aangekocht voor Windows 11 Enterprise N. Zelfs zonder de Media Player, die niet is inbegrepen, hebt u alles wat u nodig hebt voor een efficiënte bediening in de dagelijkse gang van zaken. Bovenal wordt de beveiliging van de nieuwe Windows 11-versie een voordeel voor effectief werken op elke locatie. Op kantoor, comfortabel in het thuiskantoor of dynamisch in de trein - Windows 11 Enterprise N biedt voor elk type de juiste functies en overtuigt met verregaande en goede features.

Windows 11 Onderneming N

Het verschil met andere versies van Windows 11

Een van de cruciale verschillen tussen Windows 11 Home, Windows 11 Pro en Enterprise N is de vorm van de implementatie. Tegelijkertijd richt Windows 11 Enterprise N zich uitsluitend op essentiële beveiligingsupdates, waarin geen extra functies zijn geïntegreerd. Dit heeft het voordeel dat Windows een op zichzelf staand besturingssysteem wordt. Dit maakt het gemakkelijk om te vertrouwen op de basisfuncties in het bedrijf en de controle te behouden.

Aspecten zoals endpointdetectie en de geoptimaliseerde bescherming van geloofsbrieven gaan deel uitmaken van de uitgebreide functies van Windows 11 Enterprise N. Hetzelfde geldt voor de voorziening van een uniforme schrijffilter, die eveneens bijdraagt tot de veiligheid van het besturingssysteem. Dit maakt het nog gemakkelijker om risicodragende gegevens te beveiligen en gevoelige inhoud in het bedrijf te beschermen. Daarbij komen hulpmiddelen als Desktop Alalytics en het Windows 11 Long-Term Service Channel. Dit alles maakt het een goede keuze om Windows 11 Enterprise N nu zelf te kopen.

Koop Windows 11 Enterprise N nu hier bij ons

Als ook u nu geïnteresseerd bent in een efficiënte versie voor de dagelijkse bedrijfsvoering, kunnen wij u Windows 11 Enterprise N alleen maar aanbevelen. Compatibiliteit met Microsoft 365-apps is natuurlijk ook een gegeven, om te allen tijde een efficiënte werking te garanderen. Het besturingssysteem wordt dus een belangrijk ijkpunt om efficiënter te werken terwijl men vertrouwt op moderne ontwerpen. Het is het beste om het zelf te zien en uw product nu veilig te stellen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 11 Enterprise N"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken