Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Windows 11 Education N

Microsoft Windows 11 Education N

€ 71,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821996
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Windows 11 Education N - de Windows voor onderwijsinstellingen Om leerlingen en studenten...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 11 Education N"

Windows 11 Education N - de Windows voor onderwijsinstellingen

Om leerlingen en studenten volwaardige licenties te kunnen bieden, is er Windows 11 Education N. Op die manier hebben onderwijsinstellingen op elk moment toegang tot veel functies en updates, zonder dat ze voor elke leerling een individuele licentie hoeven aan te schaffen. Ook hier bij ons kan dus zonder problemen de sleutel voor Windows 11 Education N worden aangeschaft om weer up-to-date te zijn. Wij begeleiden u graag bij het effectief verbeteren van uw besturingssysteem met Windows 11.

Windows 11 Onderwijs N

Meer efficiëntie en compatibiliteit voor het onderwijs

De talrijke herzieningen van Windows 11 Education N maken het leren nog eenvoudiger. Dit maakt het mogelijk om elke leerling de volledige versie van het besturingssysteem te geven en het leercomfort te vergroten. In combinatie met andere licenties, zoals het account voor Office 365, is het eenvoudig om effectief spreadsheets, teksten en presentaties te maken.

Wat de technische apparatuur in de school betreft, leidt Windows 11 Education N in principe niet tot grote verschillen. Mochten uw apparaten al volstaan voor Windows 10, dan zal dit ook het geval zijn met de nieuwe versie. Tegelijkertijd zullen er op de lange termijn nog meer updates komen die zullen leiden tot een verbetering van Windows 11 Education N. U kunt dus uitkijken naar een voortdurende optimalisering van Windows 11 voor onderwijsinstellingen, zodat het gemakkelijker te gebruiken wordt.

Verschillen tussen Windows 11 Education N en Home

Al bij veel eerdere versies rees de vraag hoe Windows Home verschilt van Windows Education. De vraag zal ook blijven met de nieuwe functies met Windows 11 Education N, daarom hebben wij de centrale verschillen al voor u uitgewerkt. In de context van de onderwijsinstelling zult u sneller kunnen zien waar de precieze voordelen liggen.

 

Windows 11 Thuis

Windows 11 Onderwijs N

Microsoft-account vereist voor installatie

Ja

Geen

Hyper-V virtualisatie

Geen

Ja

Firewall en netwerkbeveiliging

Ja

Ja

Beheer van mobiele apparatuur

Geen

Ja

Azure Active Directory Integratie

Geen

Ja

Ouderlijk toezicht en actieve bescherming

                      Ja          

Ja

Geavanceerde apparaatversleuteling

Geen

Ja

Geïntegreerde onderhoudsperiode

24 maanden

36 maanden


Een van de grootste verschillen is natuurlijk dat Windows 11 Education N in de eerste plaats bestaat voor grote bestellingen. Dus niet iedereen hoeft het besturingssysteem individueel te kopen, maar altijd de betreffende onderwijsinstelling als grootvolumelicentie. Bovendien kunt u met Windows 11 Education N rekenen op een versie zonder Media Player, wat al mogelijk is sinds 2004.

Hoe Windows 11 Education N een aanvulling is op het werk in scholen

Niet alleen voor de toestellen van de leerlingen en studenten, maar ook voor de hardware ter plaatse in de respectieve instelling wordt Windows 11 Education N de beste keuze. Zo profiteert u met het systeem voor onderwijsinstellingen van een langere onderhoudsperiode en kunt u vertrouwen op uiterst moderne oplossingen. Tegelijkertijd bevat Windows 11 Education N alle gebruikelijke hulpmiddelen en functies van de Pro-versie, zodat u geen compromissen hoeft te sluiten bij het gebruik ervan.

Naast de optimalisatie voor pc-gebruikers biedt de nieuwe Windows 11 Education N ook veel verbeteringen voor smartphones en tablets. Dit maakt het veel gemakkelijker om het besturingssysteem te bedienen met bijvoorbeeld een digitale pen of vinger. Dit maakt Windows 11 Education N ook een betere leermodule als systeem op school of universiteit.

Windows 11 Onderwijs N nu kopen

Voor een onderwijsinstelling is de aanschaf van een nieuw besturingssysteem meestal een eenvoudige zaak. Zo hoeven leerlingen en studenten niet zelf dure licenties aan te schaffen. Wie zelf Windows 11 Education N wil kopen, profiteert ook van uniforme en duidelijk vergelijkbare voorwaarden bij de praktische uitvoering. Met Windows 11 Education N beschikken alle leerlingen en studenten dus over dezelfde voorwaarden om hun eigen projecten met succes te realiseren.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 11 Education N"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken