Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Windows 11 Education N

Microsoft Windows 11 Education N

€ 71,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821996
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Windows 11 Education N - de Windows voor onderwijsinstellingen Om leerlingen en studenten...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 11 Education N"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows 11 Education N - de Windows voor onderwijsinstellingen

Om leerlingen en studenten volwaardige licenties te kunnen bieden, is er Windows 11 Education N. Op die manier hebben onderwijsinstellingen op elk moment toegang tot veel functies en updates, zonder dat ze voor elke leerling een individuele licentie hoeven aan te schaffen. Ook hier bij ons kan dus zonder problemen de sleutel voor Windows 11 Education N worden aangeschaft om weer up-to-date te zijn. Wij begeleiden u graag bij het effectief verbeteren van uw besturingssysteem met Windows 11.

Windows 11 Onderwijs N

Meer efficiëntie en compatibiliteit voor het onderwijs

De talrijke herzieningen van Windows 11 Education N maken het leren nog eenvoudiger. Dit maakt het mogelijk om elke leerling de volledige versie van het besturingssysteem te geven en het leercomfort te vergroten. In combinatie met andere licenties, zoals het account voor Office 365, is het eenvoudig om effectief spreadsheets, teksten en presentaties te maken.

Wat de technische apparatuur in de school betreft, leidt Windows 11 Education N in principe niet tot grote verschillen. Mochten uw apparaten al volstaan voor Windows 10, dan zal dit ook het geval zijn met de nieuwe versie. Tegelijkertijd zullen er op de lange termijn nog meer updates komen die zullen leiden tot een verbetering van Windows 11 Education N. U kunt dus uitkijken naar een voortdurende optimalisering van Windows 11 voor onderwijsinstellingen, zodat het gemakkelijker te gebruiken wordt.

Verschillen tussen Windows 11 Education N en Home

Al bij veel eerdere versies rees de vraag hoe Windows Home verschilt van Windows Education. De vraag zal ook blijven met de nieuwe functies met Windows 11 Education N, daarom hebben wij de centrale verschillen al voor u uitgewerkt. In de context van de onderwijsinstelling zult u sneller kunnen zien waar de precieze voordelen liggen.

 

Windows 11 Thuis

Windows 11 Onderwijs N

Microsoft-account vereist voor installatie

Ja

Geen

Hyper-V virtualisatie

Geen

Ja

Firewall en netwerkbeveiliging

Ja

Ja

Beheer van mobiele apparatuur

Geen

Ja

Azure Active Directory Integratie

Geen

Ja

Ouderlijk toezicht en actieve bescherming

                      Ja          

Ja

Geavanceerde apparaatversleuteling

Geen

Ja

Geïntegreerde onderhoudsperiode

24 maanden

36 maanden


Een van de grootste verschillen is natuurlijk dat Windows 11 Education N in de eerste plaats bestaat voor grote bestellingen. Dus niet iedereen hoeft het besturingssysteem individueel te kopen, maar altijd de betreffende onderwijsinstelling als grootvolumelicentie. Bovendien kunt u met Windows 11 Education N rekenen op een versie zonder Media Player, wat al mogelijk is sinds 2004.

Hoe Windows 11 Education N een aanvulling is op het werk in scholen

Niet alleen voor de toestellen van de leerlingen en studenten, maar ook voor de hardware ter plaatse in de respectieve instelling wordt Windows 11 Education N de beste keuze. Zo profiteert u met het systeem voor onderwijsinstellingen van een langere onderhoudsperiode en kunt u vertrouwen op uiterst moderne oplossingen. Tegelijkertijd bevat Windows 11 Education N alle gebruikelijke hulpmiddelen en functies van de Pro-versie, zodat u geen compromissen hoeft te sluiten bij het gebruik ervan.

Naast de optimalisatie voor pc-gebruikers biedt de nieuwe Windows 11 Education N ook veel verbeteringen voor smartphones en tablets. Dit maakt het veel gemakkelijker om het besturingssysteem te bedienen met bijvoorbeeld een digitale pen of vinger. Dit maakt Windows 11 Education N ook een betere leermodule als systeem op school of universiteit.

Windows 11 Onderwijs N nu kopen

Voor een onderwijsinstelling is de aanschaf van een nieuw besturingssysteem meestal een eenvoudige zaak. Zo hoeven leerlingen en studenten niet zelf dure licenties aan te schaffen. Wie zelf Windows 11 Education N wil kopen, profiteert ook van uniforme en duidelijk vergelijkbare voorwaarden bij de praktische uitvoering. Met Windows 11 Education N beschikken alle leerlingen en studenten dus over dezelfde voorwaarden om hun eigen projecten met succes te realiseren.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 11 Education N"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken