Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Windows 11 Education

Microsoft Windows 11 Education

€ 71,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821991
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Windows 11 Onderwijs - de perfecte metgezel voor scholen Met een technisch moderne en veilige...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 11 Education"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows 11 Onderwijs - de perfecte metgezel voor scholen

Met een technisch moderne en veilige versie van Windows 11 hebben ook onderwijsinstellingen een goede basis. Zowel studenten als docenten beschikken zo over een veilige en altijd actuele oplossing om hun eigen onderwijs verder te ontwikkelen. Wat de inhoud betreft, biedt Windows 11 Education een inhoud die vergelijkbaar is met die van de Pro-versie. Niettemin zullen wij u in dit artikel laten zien wat er met de versie voor onderwijsinstellingen wordt aangeboden en waar de respectieve voordelen liggen.

Wat zijn de specifieke kenmerken van Windows 11 Education?

Zoals reeds vermeld, is de nieuwe Windows 11 Education zeer direct gebaseerd op Windows 11 Pro. Dit betekent dat leerlingen en leraren ook in technisch opzicht een uitstekende basis hebben voor het dagelijks leren. Een van de grote verschillen is echter dat Windows 11 Education losstaat van de vorige apparaatklassen en veel flexibeler is voor dagelijks leren.

Dit maakt het gemakkelijk om het intuïtieve besturingssysteem ook voor tablets of Surface-apparaten te gebruiken. Dit leidt in veel gevallen tot vervelende verstoringen. Wie echter kiest voor Windows 11 Education met een 2-in-1 apparaat, rekent op een soepele leerervaring. In dit opzicht wordt de nieuwe update de beste keuze om comfort te combineren met gegevensbeveiliging en up-to-date te zijn.

Hier is hoe Windows 11 fundamenteel is geëvolueerd

Om de vele nieuwe functies en voordelen van Windows 11 Education te begrijpen, is het de moeite waard een kijkje te nemen achter de technologie van het besturingssysteem. In de toekomst zal het bijvoorbeeld ook mogelijk zijn om Android-apps op computers te installeren. Als een ruimere keuze voor u belangrijker is, zal dit een goede oplossing worden. De volgende voordelen maken Windows 11 ook tot de beste keuze als nieuw systeem:

 • Naadloze integratie van Microsoft Teams in de taakbalk
 • Aanmaken van verschillende desktop groepen in het nieuwe ontwerp
 • Volledige revisie van de Microsoft Store
 • Betere structurering van widgets direct in het startmenu
 • Geoptimaliseerd koppelen naar vorige status bij opnieuw opstarten

Met zijn vele herzieningen breekt Windows 11 Education niet helemaal met zijn voorganger. Niettemin gaat deze versie een stap verder en zorgt zij ervoor dat de werking nu veel efficiënter is. De verbeterde connectiviteit is een belangrijk argument, vooral voor leerlingen en studenten, die de doelgroep vormen van Windows 11 Education. Zo worden afspraken over school- en leerlingonderwerpen aanzienlijk vereenvoudigd en op een duidelijker gestructureerde wijze gepresenteerd.

Windows 11 Onderwijs

Uitgebreide functies voor het onderwijs

De vele vernieuwingen voor meer gegevensbeveiliging zijn natuurlijk ook merkbaar in het systeem rond Windows 11 Education. Hulpmiddelen voor onderhoud op afstand en toegang op afstand behoren, samen met de Bitlocker-coderingstechnologie, tot de belangrijkste innovaties. Op deze manier kunnen hele schijven of apparaten zonder veel moeite volledig worden versleuteld. Vooral voor de gegevens van de dagelijkse onderwijshandelingen kan dit zeer nuttig zijn om zelf het overzicht te bewaren.

Wie Windows 11 Education wil kopen, hoeft het ook niet zonder spannende apps te stellen. Deze zijn ook inbegrepen, althans ten dele, en ronden het totaalpakket op de best mogelijke manier af. Via de herziene Microsoft Store zal het echter altijd mogelijk zijn om nog meer apps en toepassingen te verkrijgen. Wacht dus niet langer, maar beveilig uw onderwijsversie van Windows.

Koop Windows 11 Education nu bij ons

Als uw toestel geschikt is voor Windows 11 Education, kunnen we u van harte aanbevelen daarop over te schakelen. Dit maakt het gemakkelijk om zelf op nieuwe ontwerpen te vertrouwen en de efficiëntie in uw dagelijks werk merkbaar te verbeteren. Tegelijkertijd kunt u met de versie voor studenten en scholieren ook rekenen op de veelzijdige en moderne diensten van de Pro-versie. Hier bij Blitzhandel24 kunt u daarom nu Windows 11 Education kopen en uw eigen organisatie duidelijk verbeteren.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 11 Education"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken