Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Visual Studio 2017 Mac

Microsoft Visual Studio 2017 Mac

€ 203,31 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822031
 • 77D-00092
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Visual Studio 2017 voor Mac - voor een soepele werking Met de ontwikkelomgeving kunt u niet...meer

Productinformatie "Microsoft Visual Studio 2017 Mac"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Visual Studio 2017 voor Mac - voor een soepele werking

Met de ontwikkelomgeving kunt u niet alleen programma's en toepassingen maken, maar ook controleren op fouten met de debugging-functies. Dit bespaart u veel tijd tijdens de ontwikkeling, en wanneer alle fouten zijn hersteld, gaat u over naar de testfase, zodat u altijd een stap dichter bij de release bent.

Al tijdens de installatie kunt u Visual Studio 2017 voor Mac aan uw behoeften aanpassen en ook later de specificiteit verhogen met aparte extensies. Op die manier kunt u ook de systeemvereisten verminderen en bijvoorbeeld onnodig gebruikt geheugen besparen.

 • Backend beheer
 • Testinstrumenten
 • Compatibel met alle grote platforms
 • Problemen oplossen
 • Architectuur en modellering
 • Team Foundation Server
 • Geïntegreerde ontwikkelingsomgeving

 Met Visual Studio 2017 hebt u alles wat u nodig hebt om te programmeren.

Met de geïntegreerde ontwikkelomgeving voor verschillende Microsoft-talen op hoog niveau kunt u programma's schrijven en publiceren. U kunt kiezen tussen verschillende programmeertalen (b.v. C++, C# of Apple's programmeertaal Metal) en u de moeite besparen om extra gereedschap aan te schaffen. Met Visual Studio 2017 hebt u alles in één enkele bron.

Daarnaast biedt Visual Studio 2017 voor Mac een verbeterde Team Explorer. Zo kunt u gemakkelijker taken aan specifieke groepen toewijzen en zorgt u voor perfect gecoördineerde werkstappen. Dit zorgt ervoor dat uw aanvraag op tijd klaar is. Vereenvoudiging van groepswerk maakt het programma veel intuïtiever in het gebruik en geeft een nieuwe definitie van het begrip teamwork.

Directe controle met IntelliSense in Visual Studio 2017 voor Mac

De IntelliSense-functie vult API's automatisch in wanneer ze worden geschreven met behulp van de beschikbare IntelliSense-opvullingslijsten, wat als voordeel heeft dat de processen van ontwikkelaars niet alleen sneller, maar ook nauwkeuriger worden. IntelliSense maakt het ook mogelijk API's in het algemeen sneller te analyseren door de reeks waarden per categorie te beperken. Daartoe maken tooltips het gemakkelijker om API-definities na te kijken, door te wijzen op problemen bij het invoeren en relevante plaatsen te markeren met een golvende lijn.

Een ander voordeel van IntelliSense zijn filters die kunnen worden gebruikt om bepaalde elementen uit de aanvullingslijst te verwijderen die niet nodig zijn. Met name de aanvullingslijsten van IntelliSense voor C# hebben tokens zoals "full word" of "list member" en maken snelle toegang mogelijk tot leden van een bepaald type, codefragmenten, variabele-, functie- en commandonamen, onder andere.

Gemakkelijk aan te passen aan uw behoeften door de aankoop van Microsoft Visual Studio 2017 Mac

Pas de basisversie van Visual Studio Professional zelf aan. Programmeer uw eigen uitbreidingen en creëer een versie van Visual Studio Professional die aan al uw behoeften voldoet. U kunt tijdens de installatie ook kiezen welke functies u voor uw werk nodig hebt. Dit bespaart geheugen bij gebruik van Visual Studio Professional en vermindert de systeemvereisten.

Vereenvoudigd teamwork

Visual Studio Professional 2017 geeft u toegang tot een verbeterde Team Explorer. Gebruik het om taken te beheren en specifieke taken toe te wijzen aan individuele leden van uw groep in Microsoft Visual Studio Pro 2017. Visual Studio Pro 2017 heeft ook een voortgangsindicator voor de ontwikkeling, zodat u indien nodig op tijd kunt leveren of de planning direct in Visual Studio Professional kunt controleren.

Om gelijktijdig en succesvol werken in Visual Studio Professional 2017 te garanderen, is ook de versiecontrole in Team Explorer verbeterd. Dit zorgt ervoor dat alle teamleden aan dezelfde versie van het lopende programma werken. Door het gemakkelijker te maken om in grote groepen te werken, is het gebruik van Visual Studio Professional 2017 veel intuïtiever.

Microsoft Visual Studio 2017 Mac systeemvereisten

De volgende minimumvereisten zijn van toepassing op het installeren en uitvoeren van Visual Studio 2017 voor Mac; voor Xamarin.iOS- en Xamarin.Mac-projecten kunnen aanvullende vereisten voor het besturingssysteem gelden:

 •     Besturingssystemen: macOS Mojave 10.14, macOS Sierra 10.12, Mac OS X El Capitan 10.11
 •     Processor: min. 1,8 GHz of sneller; dual-core of beter aanbevolen
 •     Geheugen: ten minste 4 GB RAM; 8 GB RAM aanbevolen
 •     Harde schijf: 1 GB of meer; 5,6 GB aanbevolen

Bijkomende vereisten:

 •     Voor bepaalde .NET Core-functies: .NET Core SDK 1.1
 •     Xamarin.Android: 64 Bit Java Development Kit (JDK)
 •     Xamarin.iOS: Apple Xcode IDE en iOS SDK, macOS Mojave 10.14 is vereist voor Xcode 10.2
 •     Xamarin.Forms: implementatie voor Android of iOS platformen onder de vermelde vereisten

Ondersteunde talen:
    Duits, Frans, Engels, Italiaans, Spaans, Portugees (Brazilië), Tsjechisch, Pools, Turks, Russisch, Chinees, Japans, Koreaans

eigenschappen: "Microsoft Visual Studio 2017 Mac"
Office-Toepassingen:
Visual Studio
Jaar:
2017
Besturingssysteem:
macOS X El Capitan
macOS Mojave
macOS Sierra
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Visual Studio 2017 Mac"
Office-Toepassingen:
Visual Studio
Jaar:
2017
Besturingssysteem:
macOS X El Capitan
macOS Mojave
macOS Sierra
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Visual Studio 2017 Mac"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken