Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Visual Studio 2015 Professional Update 3

€ 142,30 *

incl. BTW gratis verzending

 • 9696461319
 • C5E-01235
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Visual Studio en Visual Studio 2015 Professional voor gebruiksvriendelijke programma's  ...meer

Productinformatie "Microsoft Visual Studio 2015 Professional Update 3"

Visual Studio en Visual Studio 2015 Professional voor gebruiksvriendelijke programma's

 

Microsoft Visual Studio is een ontwikkelomgeving voor verschillende talen op hoog niveau, die door Microsoft wordt aangeboden. Visual Studio is compatibel met de gangbare programmeertalen zoals HTML, JavaScript en dergelijke. Het is ook mogelijk om verschillende toepassingen te programmeren met het product. Verder is het mogelijk om Windowas Apps te maken. Talrijke aantrekkelijke hulpmiddelen maken een creatieve omgang met het product en de bijbehorende resultaten mogelijk. Soms kunnen spellen ook geconceptualiseerd worden, hier hangt het af van het betreffende product. Degenen die specifiek geïnteresseerd zijn in Visual Studio 2015 Professional kunnen het product ook gewoon online bestellen en profiteren van de daaruit voortvloeiende tijdwinst. Visual Studio 2015 Professional stelt gebruikers in staat om innovatieve toepassingen te ontwerpen, waarbij het gebruiksgemak een bijzonder voordeel is. Dit betekent dat de gebruiker snel zijn weg vindt met de beschikbare tools. Niet alleen dat, maar ook de eindgebruikers, die uiteindelijk de geprogrammeerde concepten gebruiken, zullen blij zijn met hoe eenvoudig de bediening in het algemeen is.


Eenvoudig en effectief gebruik


De eenvoud en effectiviteit van het product is soms te danken aan de geïntegreerde omgeving, die zelfs complexe taken vereenvoudigt, waarbij altijd het uiteindelijke doel van het project voor ogen wordt gehouden. Dit geldt ook voor toepassingen voor het web, voor Windows zelf of voor een cloud. De beschikbare tools in dit product zijn zowel effectief als krachtig, en overtuigen door nieuwe functies, zodat zelfs bestaande toepassingen kunnen worden bijgewerkt, die kunnen worden ervaren op tal van apparaten. Bij de aankoop wordt de bijbehorende productsleutel automatisch verzonden, wat het officiële en legale gebruik van het product mogelijk maakt. De sleutel is ook belangrijk voor online activering. De koper is immers ook de eigenaar van de geverifieerde hogesnelheidslink voor de download. Instructies voor het installeren van het product zijn ook inbegrepen.Visuele Studio voor creatieve concepten


Met Visual Studio hebben programmeurs alle tools die ze nodig hebben voor hun concepten. Dankzij het geïntegreerde ontwikkelingsniveau kunnen programma's niet alleen worden geschreven, maar desgewenst ook achteraf worden gepubliceerd. De aanschaf van extra gereedschap is dus niet nodig, want met de producten krijgen ambitieuze programmeurs alles in één pakket. De Team Explorer maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de verschillende taken binnen een programmeerconcept eenvoudig toe te wijzen. De respectievelijke werkstappen kunnen optimaal op elkaar worden afgestemd. Het halen van deadlines is vanaf nu geen probleem meer.Wat biedt het product aan?


Visual Studio 2015 Professional biedt een hoge mate van creativiteit en effectiviteit dankzij de geïntegreerde ontwikkelomgeving. Interessante toepassingen kunnen eenvoudig en duidelijk worden geprogrammeerd, zodat de eindgebruiker ook kan profiteren van een eenvoudige bediening.


Voor wie zijn de producten geschikt?


Producten zoals Visual Studio zijn met name geschikt voor programmeurs die waarde hechten aan doelgericht werken. De krachtige tools die hier beschikbaar zijn stellen de programmeur in staat om gebruiksvriendelijke concepten te creëren en transparant te werken, zelfs binnen de verschillende werkstappen.

 

Systeemvereisten:

Ondersteunde besturingssystemen

Benodigde onderdelen

 • Internet Explorer 10

Hardwarevereisten

 • 1,6 GHz-processor of sneller
 • 1 GB RAM (1,5 GB onder een virtuele computer)
 • 10 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • Harde schijf met 5400 RPM
 • DirectX 9 capabele grafische kaart met een minimale resolutie van 1024 x 768

Leveringsomvang:

 • Originele productsleutel voor online activering
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

eigenschappen: "Microsoft Visual Studio 2015 Professional Update 3"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Office-toepassingen:
Visual Studio
Jaar:
2015
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Visual Studio 2015 Professional Update 3"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Office-toepassingen:
Visual Studio
Jaar:
2015
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Visual Studio 2015 Professional Update 3"
27 okt. 2020

Sehr gut!

Alles so wie es sein soll, gerne wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken