Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Microsoft Visual Studio 2015 Professional Update 3

€ 121,97 *

incl. BTW gratis verzending

 • 9696461319
 • C5E-01235
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Visual Studio en Visual Studio 2015 Professional voor gebruiksvriendelijke programma's  ...meer

Productinformatie "Microsoft Visual Studio 2015 Professional Update 3"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Visual Studio en Visual Studio 2015 Professional voor gebruiksvriendelijke programma's

 

Microsoft Visual Studio is een ontwikkelomgeving voor verschillende talen op hoog niveau, die door Microsoft wordt aangeboden. Visual Studio is compatibel met de gangbare programmeertalen zoals HTML, JavaScript en dergelijke. Het is ook mogelijk om verschillende toepassingen te programmeren met het product. Verder is het mogelijk om Windowas Apps te maken. Talrijke aantrekkelijke hulpmiddelen maken een creatieve omgang met het product en de bijbehorende resultaten mogelijk. Soms kunnen spellen ook geconceptualiseerd worden, hier hangt het af van het betreffende product. Degenen die specifiek geïnteresseerd zijn in Visual Studio 2015 Professional kunnen het product ook gewoon online bestellen en profiteren van de daaruit voortvloeiende tijdwinst. Visual Studio 2015 Professional stelt gebruikers in staat om innovatieve toepassingen te ontwerpen, waarbij het gebruiksgemak een bijzonder voordeel is. Dit betekent dat de gebruiker snel zijn weg vindt met de beschikbare tools. Niet alleen dat, maar ook de eindgebruikers, die uiteindelijk de geprogrammeerde concepten gebruiken, zullen blij zijn met hoe eenvoudig de bediening in het algemeen is.


Eenvoudig en effectief gebruik


De eenvoud en effectiviteit van het product is soms te danken aan de geïntegreerde omgeving, die zelfs complexe taken vereenvoudigt, waarbij altijd het uiteindelijke doel van het project voor ogen wordt gehouden. Dit geldt ook voor toepassingen voor het web, voor Windows zelf of voor een cloud. De beschikbare tools in dit product zijn zowel effectief als krachtig, en overtuigen door nieuwe functies, zodat zelfs bestaande toepassingen kunnen worden bijgewerkt, die kunnen worden ervaren op tal van apparaten. Bij de aankoop wordt de bijbehorende productsleutel automatisch verzonden, wat het officiële en legale gebruik van het product mogelijk maakt. De sleutel is ook belangrijk voor online activering. De koper is immers ook de eigenaar van de geverifieerde hogesnelheidslink voor de download. Instructies voor het installeren van het product zijn ook inbegrepen.Visuele Studio voor creatieve concepten


Met Visual Studio hebben programmeurs alle tools die ze nodig hebben voor hun concepten. Dankzij het geïntegreerde ontwikkelingsniveau kunnen programma's niet alleen worden geschreven, maar desgewenst ook achteraf worden gepubliceerd. De aanschaf van extra gereedschap is dus niet nodig, want met de producten krijgen ambitieuze programmeurs alles in één pakket. De Team Explorer maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de verschillende taken binnen een programmeerconcept eenvoudig toe te wijzen. De respectievelijke werkstappen kunnen optimaal op elkaar worden afgestemd. Het halen van deadlines is vanaf nu geen probleem meer.Wat biedt het product aan?


Visual Studio 2015 Professional biedt een hoge mate van creativiteit en effectiviteit dankzij de geïntegreerde ontwikkelomgeving. Interessante toepassingen kunnen eenvoudig en duidelijk worden geprogrammeerd, zodat de eindgebruiker ook kan profiteren van een eenvoudige bediening.


Voor wie zijn de producten geschikt?


Producten zoals Visual Studio zijn met name geschikt voor programmeurs die waarde hechten aan doelgericht werken. De krachtige tools die hier beschikbaar zijn stellen de programmeur in staat om gebruiksvriendelijke concepten te creëren en transparant te werken, zelfs binnen de verschillende werkstappen.

 

Systeemvereisten:

Ondersteunde besturingssystemen

Benodigde onderdelen

 • Internet Explorer 10

Hardwarevereisten

 • 1,6 GHz-processor of sneller
 • 1 GB RAM (1,5 GB onder een virtuele computer)
 • 10 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • Harde schijf met 5400 RPM
 • DirectX 9 capabele grafische kaart met een minimale resolutie van 1024 x 768

Leveringsomvang:

 • Originele productsleutel voor online activering
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

eigenschappen: "Microsoft Visual Studio 2015 Professional Update 3"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Office-Toepassingen:
Visual Studio
Jaar:
2015
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Visual Studio 2015 Professional Update 3"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Office-Toepassingen:
Visual Studio
Jaar:
2015
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Visual Studio 2015 Professional Update 3"
27 okt. 2020

Sehr gut!

Alles so wie es sein soll, gerne wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken