Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Visio 2021 Standard

Microsoft Visio 2021 Standard

€ 203,31 * € 457,55 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821978
 • D86-05942
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Visio 2021 Standard - meer comfort voor nieuwe diagrammen Moderne schema's en...meer

Productinformatie "Microsoft Visio 2021 Standard"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Visio 2021 Standard - meer comfort voor nieuwe diagrammen

Moderne schema's en duidelijke grafieken maken het gemakkelijk om belangrijke aspecten en inhoud volledig te presenteren. Met Microsoft Visio 2021 Standard kunt u dus in de toekomst uw eigen projecten visualiseren en professionele diagrammen uitwerken. De vele sjablonen helpen ook om nieuwe ideeën om te zetten in begrijpelijke grafieken. Op die manier zal Microsoft Visio 2021 Standard u voorzien van nauwkeurige real-time gegevens en u steeds up-to-date houden.

Microsoft Visio 2021 Standaard

De beste keuze voor een vlotte samenwerking

Een van de doorslaggevende voordelen is de optimalisering van de gemeenschappelijke samenwerking. Hierdoor is een flexibele verwerking mogelijk en kunnen snel de eerste diagrammen worden gemaakt. De verbinding met Microsoft Teams draagt er ook toe bij dat parallel werken direct in het team mogelijk wordt. Verschillende bestanden kunnen ook worden samengevoegd in Microsoft Visio 2021 Standard.

De integratie van Microsoft Teams bevordert zo de samenwerking voor projecten, zelfs als u zich op een heel andere locatie bevindt. Terwijl eerdere versies zich niet zozeer op de cloud richtten, is dat met Microsoft Visio 2021 Standard volledig veranderd. Dit maakt het gemakkelijk om een grote verscheidenheid aan diagrammen te ontwerpen van achter uw bureau thuis. Het maakt niet uit vanaf welke plaats de diagrammen worden opgeroepen.

Praktische voordelen met Microsoft Visio 2021 Standard

Niet voor niets wordt Visio vooral gebruikt door zakenmensen die behoefte hebben aan moderne en vooral expressieve ontwerpen. Vooral nieuwe functies, zoals de praktische donkere modus, maken het gemakkelijk om op elk moment aan nieuwe projecten te werken. Bovendien overtuigt Microsoft Visio 2021 Standard door talrijke voordelen, die wij hier nader willen toelichten:

 • Flexibele en aangepaste creatie

Een van de belangrijkste voordelen is de eenvoud van het maken van diagrammen en nieuwe tabellen. Dit maakt het voor u gemakkelijk om een flexibel ontwerp te maken en het soort diagrammen te kiezen dat u wenst. Latere aanpassingen zijn ook te allen tijde mogelijk.

 • Ontelbare soorten nieuwe diagrammen

Natuurlijk hoeft u niet van tevoren te beslissen welke diagrammen u precies wilt maken met Microsoft Visio 2021 Standard. Door de grote keuze, blijft u altijd vrij in het ontwerp. Dit maakt het gemakkelijk om te profiteren van compacte oplossingen, zelfs in elke bedrijfstak.

 • Parallel werken direct in een team

Samenwerken kan niet alleen alleen, maar ook direct in een team. Dit gebeurt via Microsoft Teams, wat betekent dat niets een soepele koppeling in de weg staat. Dankzij opslag via de cloud kan essentiële inhoud snel worden opgevraagd.

 • Altijd data-driven diagrammen

Door de diagrammen in real time te koppelen aan actuele evaluaties, kan de inhoud gemakkelijk automatisch verder worden ontwikkeld. Dit wordt bijvoorbeeld bereikt door koppelingen met andere Microsoft-toepassingen, zodat dezelfde inhoud kan worden gebruikt voor Visio 2021.

Gemakkelijk koppelen met de nieuwe Windows 11

Het is niet zonder reden dat de versie van Microsoft Visio 2021 Standard nu kort geleden voor u is vrijgegeven. Windows 11 kwam ook op een dergelijk moment uit, en er is veel gebeurd met nieuwe ontwerpen en betere prestaties. Dit maakt het gemakkelijk om de vele Office-toepassingen in dezelfde stijl te gebruiken en het besturingssysteem steeds optimaal te emuleren.

Op dit punt valt nu ook met Microsoft Visio 2021 Standard op hoe Microsoft de vele apps en functies visueel heeft aangepast. Dit zorgt ervoor dat de veranderingen voornamelijk oppervlakkig zijn en geen belangrijke nieuwe functies opleveren. Toch zijn er passende oplossingen met de nieuw geïntegreerde kleurverlopen, met de app wireframe diagrammen, met hulpmiddelen voor planning op de werkplek en met AWS sjablonen. Visio blijft dus ook deze keer groeien.

Microsoft Visio 2021 Standaard

Hoe Microsoft Visio 2021 Standard en Professional verschillen

Een blik op de verschillende versies toont aan dat Microsoft Visio 2021 Standard niet de perfecte keuze is voor elke gebruiker. Hoewel zowel Standard als Professional verwijzen naar projectmanagement, zijn er veel verschillen in termen van diagrammen. Tussen de twee versies van Microsoft Visio 2021 in de handel bestaan derhalve de volgende verschillen:

 

Microsoft Visio 2021
Standaard

Microsoft Visio 2021 Professional

Nadruk op projectbeheer

Ja

Ja

Ontwikkeling van nieuwe organisatieschema's

Ja

Ja

Creatie van duidelijke mind maps

Ja

Ja

Interactie met Microsoft-producten

Ja

Ja

Beschikbaarstelling van nieuwe BPMN-sjablonen

Ja

Ja

Diverse grafische stijlen en formaten

                      Ja         

Ja

Gebruik van wireframe-diagrammen

Geen

Ja

Delen in real time via browser

Geen

Ja


Microsoft Visio 2021 helpt in deze sectoren

Een blik op de diverse industrieën maakt het gemakkelijk om Microsoft Visio 2021 Standard te gebruiken voor tal van gebruikssituaties. Dit geldt bijvoorbeeld voor belangrijke details op het gebied van financiën, maar ook voor projectplanning en bouwinstructies. Met Microsoft Visio 2021 Standard zijn nu voor het eerst voorbereide grafieken beschikbaar als een goed reliëf, dat bovendien een creatie vermindert. Dit maakt het gemakkelijk om uw eigen inspanning zoveel mogelijk te beperken en Visio te gebruiken bij de dagelijkse werkzaamheden. Wij zullen u graag de gewenste versie van Microsoft Visio in dit verband ter beschikking stellen.

Unieke oplossingen voor vloeiende visualisaties

Als het gaat om op maat gemaakte en moderne visualisaties, wordt Microsoft Visio 2021 Standard een belangrijke basis. Hierdoor kunnen zelfs projecten die in eerste instantie moeilijk lijken, gemakkelijk worden uitgevoerd en kunnen bijvoorbeeld bouwplannen worden gevisualiseerd. Gedetailleerde netwerkdiagrammen maken ook deel uit van de diverse diensten die met Visio 2021 kunnen worden gebruikt. Kiest u echter voor Microsoft Visio 2021 Standard, dan is de keuze uiteraard iets beperkter.

Toch is het met Visio 2021 niet moeilijk voor u om professionele diagrammen te ontwerpen en ze te voeden met actuele gegevens. Niet alleen in je eentje, maar desgewenst ook in het hele team, kun je nieuwe oplossingen vinden en die zo snel mogelijk in schema's omzetten. Als de conventionele diagramtypes voldoende zijn voor uw werk, is de standaardversie ideaal.

Koop Microsoft Visio 2021 Standard nu zelf!

Bent u nu zelf op zoek naar een praktisch programma om diagrammen te maken en belangrijke inzichten te verwerven? Dan biedt Microsoft Visio 2021 Standard u zekerheid op lange termijn. Met de nieuwe versie kunt u niet alleen een geoptimaliseerd en afgerond ontwerp verwachten. Visio bevat ook veel nieuwe diagramtypen en uitbreidingen voor samenwerking. Wacht in dit opzicht niet langer, maar koop nu de nieuwe Microsoft Visio 2021 Standard.

Belangrijkste kenmerken

Beschrijving van het product Microsoft Visio Standaard 2021 - Licentie - 1 PC
Type product Downloaden + product sleutel
Categorie Kantoortoepassingen - Projecten / Processen
Hoeveelheid 1 PC
Licentie details Nationale detailhandel, Click-to-Run - ESD
Platform Windows
Taal Alle talen
Levering Media Download
eigenschappen: "Microsoft Visio 2021 Standard"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Office-Toepassingen:
Visio
Waarom is het de moeite waard om te upgraden van Visio 2021?
Om op lange termijn aan goede schema's te werken, is upgraden naar de laatste versie meestal de eenvoudigste aanpak. Niet alleen voor het ontwerpen, maar ook voor de vele manieren om diagrammen te ontwerpen, wordt Microsoft Visio 2021 Standard een uiterst nuttige toepassing.
Welke vernieuwingen biedt de versie 2021?
Praktische toevoegingen zoals de AWS-sjablonen en de voorbereide grafieken maken het maken van nieuwe diagrammen veel eenvoudiger. Niets staat dus een technisch doordachte en betrouwbare implementatie in de weg, waardoor u op lange termijn optimaal beveiligd blijft.
Wie moet Visio zeker kopen?
Als het maken van actuele en duidelijke ontwerpen belangrijk is voor uw projecten, dan mag u Microsoft Visio 2021 Standard niet missen. De Professional-variant maakt ook op lange termijn een goede indruk als het gaat om volledige toegang tot alle details.
Welk besturingssysteem is vereist voor gebruik?
Ook al verschijnt Microsoft Visio 2021 Standard parallel met de nieuwe Windows 11, toch is dit niet absoluut noodzakelijk voor een vlotte werking. Het kan ook zonder problemen rond Windows 10 worden gebruikt, zonder dat u belangrijke functies hoeft te missen.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Visio 2021 Standard"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Office-Toepassingen:
Visio
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Visio 2021 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken