Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
SQL Server 2019 Enterprise 2 Core

Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2 Core

€ 8.185,24 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822149
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Eeuwigdurende licentie voor verkoop aan kleine en middelgrote ondernemingen. Kernlicentie....meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2 Core"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Eeuwigdurende licentie voor verkoop aan kleine en middelgrote ondernemingen.

Kernlicentie. Klanten die voor dit licentiemodel kiezen moeten alle fysieke kernen op de fysieke server licenseren. Een minimum van 4 core licenties per fysieke processor is vereist. Je hebt geen client access licenties nodig, want met Core licenties kan een willekeurig aantal gebruikers de software gebruiken vanaf een willekeurig aantal apparaten.

Pas intelligentie toe op al je gegevens met Microsoft SQL Server 2019. Of je gegevens nu gestructureerd of ongestructureerd zijn, je kunt ze opvragen en analyseren met het gegevensplatform met toonaangevende prestaties en beveiliging.

Microsoft SQL Server 2019 Enterprise Edition is ideaal voor toepassingen die bedrijfskritische in-memory prestaties, beveiliging en hoge beschikbaarheid vereisen.

Microsoft SQL Server 2019 is nu uitgerust met Apache Spark en Hadoop Distributed File System (HDFS) om intelligent gebruik te maken van alle gegevens. Met Microsoft SQL Server 2019 Standard Edition kunnen klanten Big Data Clusters inzetten. Microsoft SQL Server 2019 Big Data Clusters maakt het eenvoudig om een Big Data omgeving te beheren.

Analyseer elk soort gegevens

Verkrijg inzichten uit al je gegevens door relationele, niet-relationele, gestructureerde en ongestructureerde gegevens te bevragen om een compleet beeld van je bedrijf te krijgen met SQL Server 2019 en geïntegreerde Apache Spark.

Kies je taal en platform

Krijg de flexibiliteit om de taal en het platform van je keuze te gebruiken met open source ondersteuning. Draai SQL Server op Linux containers met Kubernetes ondersteuning of op Windows.

Vertrouw op toonaangevende prestaties

Profiteer van baanbrekende schaalbaarheid en prestaties om de stabiliteit en het reactievermogen van je database te verbeteren - zonder wijzigingen in de toepassing aan te brengen. Profiteer van hoge beschikbaarheid voor bedrijfskritische toepassingen, data warehouses en data lakes.

Vertrouw op negen jaar bewezen veiligheid

Bereik je beveiligings- en nalevingsdoelen met de database die de laatste negen jaar als minst kwetsbaar is beoordeeld. Blijf de curve voor met ingebouwde mogelijkheden voor gegevensclassificatie, gegevensbescherming, bewaking en waarschuwingen.

Sneller en beter beslissingen nemen

Zet gegevens om in antwoorden door gebruik te maken van de ondernemingsrapportagemogelijkheden van SQL Server Reporting Services, samen met de meegeleverde Power BI Report Server, die je gebruikers toegang geeft tot rijke, interactieve Power BI rapporten op elk apparaat.

 

Hardware eisen

Om SQL Server 2019 Enterprise in een omgeving te gebruiken, moet aan de volgende hardware- en software-eisen voldaan zijn:

 •     Ondersteunde besturingssystemen: Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 •     Harde schijf: Minstens 6 GB beschikbare ruimte op de harde schijf - afhankelijk van de geïnstalleerde SQL Server componenten.
 •     Grafiek: Super VGA grafische kaart met een minimale resolutie van 800x600 pixels.
 •     Minimum geheugen: 4 GB
 •     Processortype: x64 processor: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon met Intel EM64T ondersteuning, Intel Pentium IV met EM64T ondersteuning
 •     Processorsnelheid: 1.4 GHz - aanbevolen: 2.0 GHz of snellerHoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2 Core"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken