Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL

€ 66,04 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822414
 • DG7GMGF0F4LS
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
SharePoint Server 2019 Standard CAL biedt toegang tot de belangrijkste functies van SharePoint...meer

Productinformatie "Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL"

SharePoint Server 2019 Standard CAL biedt toegang tot de belangrijkste functies van SharePoint Server, waaronder:

 •     Websites: één infrastructuur voor al je bedrijfswebsites
 •     Communities: een geïntegreerd platform voor samenwerking
 •     Inhoud: Enterprise content management voor alle medewerkers
 •     Zoeken: mensen zoeken, expert zoeken, visuele preview, beste visuele zoekresultaten


De Enterprise CAL kan worden aangeschaft als add-on om de functionaliteit uit te breiden met bedrijfsoplossingen en intelligentie. Voor de SharePoint 2019 Server licentie en een vergelijking van CAL's, zie onze SharePoint Server 2019 pagina.

Vanaf 2022 zal SharePoint alleen beschikbaar zijn als een CSP aankooplicentie of via het Open Value Volume Licensing programma, aangezien het Open Licence programma wordt stopgezet. Zie voor meer informatie het hoofdstuk over licenties.Microsoft SharePoint Server 2019 Standaard Gebruikers CAL

 

Samenwerking optimaliseren met Microsoft SharePoint Server

Microsoft SharePoint Server is een samenwerkingsplatform dat een centrale plaats biedt om informatie op te slaan, te organiseren en te delen. Het is ontworpen om organisaties te helpen inhoud, kennis en toepassingen te beheren en te delen.

De standaard gebruikers-CAL (Client Access License) geeft een gebruiker toegang tot de functies en functionaliteit van SharePoint Server. Dit omvat de mogelijkheid om SharePoint-sites te openen en te gebruiken, documenten te maken en te bewerken en samen te werken met anderen binnen de organisatie. De Standard User CAL is een licentie per gebruiker, wat betekent dat elke gebruiker die toegang tot SharePoint nodig heeft een eigen CAL moet hebben.

De SharePoint Server 2019 Standard User CAL is de nieuwste versie van SharePoint Server. Het bevat een aantal nieuwe functies en verbeteringen, zoals verbeterde zoekmogelijkheden, uitgebreide compliance functies en nieuwe integraties met Microsoft 365.

 

Maximaliseer de productiviteit met Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL

Microsoft SharePoint Server is een krachtig samenwerkingsplatform waarmee teams verschillende soorten inhoud op één centrale plaats kunnen delen, organiseren en beheren. Of je nu in een klein team werkt of in een grote bedrijfsorganisatie, SharePoint Server 2019 kan je helpen bij het stroomlijnen van werkstromen, het verbeteren van de communicatie en het verhogen van de productiviteit.

Een van de belangrijkste functies van SharePoint Server is de Standard User CAL (Client Access License), waarmee één gebruiker toegang heeft tot het volledige scala van SharePoint Server functies. Met een Standard User CAL kun je documenten maken en bewerken, websites maken en beheren, en deelnemen aan groepsdiscussies. Je kunt ook profiteren van workflowautomatisering, gegevensintegratie en tools voor beveiliging en naleving, allemaal ingebouwd in SharePoint Server.


Samenwerking gemakkelijk gemaakt met Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL

SharePoint Server 2019 kan zowel on-premise als als cloudservice worden ingezet, en is ontworpen om naadloos samen te werken met andere Microsoft-producten zoals Office 365 en Microsoft Teams. Dit betekent dat je SharePoint Server gemakkelijk kunt integreren in je bestaande werkstromen en kunt profiteren van de krachtige functies zonder dat je extra training of middelen nodig hebt.

Of je nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar een eenvoudige manier om samen te werken met je team of een grote onderneming die een uitgebreid samenwerkingsplatform nodig heeft, Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL is een uitstekende keuze. Met zijn intuïtieve gebruikersinterface en krachtige functies kan SharePoint Server u en uw team helpen efficiënter en effectiever te werken, waar u ook bent.


Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken