Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL

€ 66,04 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822413
 • DG7GMGF0F4LS
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Koop Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL tegen een geweldige prijs...meer

Productinformatie "Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL"

Koop Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL tegen een geweldige prijs081717_0937_WindowsServ1

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL (Client Access License) is een type licentie waarmee gebruikers en apparaten toegang krijgen tot de functies en inhoud van SharePoint. Een Device CAL geeft een apparaat toegang tot SharePoint, ongeacht wie zich op dat moment bij het apparaat aanmeldt. Dit betekent dat alle gebruikers die inloggen vanaf het gelicentieerde apparaat de functies van SharePoint kunnen gebruiken zonder dat elke gebruiker een aparte licentie nodig heeft.

SharePoint functies en hulpmiddelen

SharePoint is een platform voor samenwerking en het delen van inhoud, ontwikkeld door Microsoft. Het biedt veel verschillende functies en hulpmiddelen waarmee gebruikers documenten en andere inhoud kunnen beheren, bewerken en delen. Met SharePoint kunnen gebruikers websites maken en aanpassen om inhoud te publiceren en te delen, en het biedt ook functies om samenwerking en communicatie met andere gebruikers te ondersteunen.

Integratie en beveiliging in SharePoint Server 2019 Standard Device CAL

SharePoint integreert ook met andere Microsoft-toepassingen zoals Outlook en Office, zodat gebruikers informatie en inhoud uit andere toepassingen kunnen importeren en gebruiken in SharePoint. Het biedt ook beveiligingsfuncties en hulpmiddelen voor het beheer van gebruikersrechten om ervoor te zorgen dat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot specifieke inhoud.

Voordelen van Microsoft SharePoint Server2019 Standard Device CAL

Al met al biedt Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL gebruikers en bedrijven een krachtig platform voor samenwerking en het delen van inhoud waarmee ze hun werkprocessen kunnen verbeteren en de efficiëntie kunnen verhogen. Het biedt ook talrijke functies en hulpmiddelen om inhoud te beheren en samenwerking en communicatie te ondersteunen, zodat gebruikers hun werk met succes kunnen voltooien en de doelen van hun organisatie kunnen bereiken.

 

Hier zijn enkele voordelen van Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL:

 1. Apparaatonafhankelijkheid: een Device CAL geeft elk apparaat toegang tot SharePoint, ongeacht wie er op dat moment op het apparaat inlogt. Dit betekent dat alle gebruikers die inloggen vanaf het gelicentieerde apparaat de functies van SharePoint kunnen gebruiken zonder dat elke gebruiker een aparte licentie nodig heeft.

 2. Toegang vanaf elke locatie: Met SharePoint hebben gebruikers overal toegang tot hun inhoud en functionaliteit, ook via mobiele apparaten. Hierdoor kunnen gebruikers overal vandaan werken en neemt de flexibiliteit en mobiliteit toe.

 3. Inhoudelijk beheer: SharePoint biedt mogelijkheden voor document- en inhoudsbeheer, waaronder de mogelijkheid om documenten te bewerken en te delen. Dit maakt het voor gebruikers gemakkelijker om hun werk te organiseren en te beheren, en zorgt ervoor dat alle teamleden toegang hebben tot de meest actuele versies van documenten.

 4. Integratie met andere toepassingen: SharePoint integreert met andere Microsoft toepassingen zoals Outlook en Office, waardoor gebruikers informatie en inhoud uit andere toepassingen kunnen importeren en gebruiken in SharePoint.

 5. Samenwerking en communicatie: SharePoint biedt functies ter ondersteuning van samenwerking en communicatie met andere gebruikers, waaronder de mogelijkheid om in real time samen te werken en samen te werken aan documenten.

 6. Beheer van gebruikersrechten en beveiliging: SharePoint biedt beveiligingsfuncties en hulpmiddelen voor het beheer van gebruikersrechten om ervoor te zorgen dat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot specifieke inhoud.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken