Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL

Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL

€ 45,71 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822412
 • 76M-01600
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Breid het gebruikersbestand uit met individuele CAL's voor Microsoft SharePoint Server 2016...meer

Productinformatie "Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL"

Breid het gebruikersbestand uit met individuele CAL's voor Microsoft SharePoint Server 2016 Standard

Microsoft SharePoint Server 2016 Standard is schaalbaar en past zich aan de behoeften van je bedrijf aan. Voeg gemakkelijk gebruikers toe door extra CAL's te kopen. Client Access Licenties (CAL's) geven extra gebruikers de mogelijkheid om in te loggen op je systeem en toegang te krijgen tot alle hulpmiddelen en voordelen van de serversoftware. Individuele CAL's zijn een geweldige keuze voor kleine tot middelgrote bedrijven die een betaalbare manier nodig hebben om te groeien.

Een ervaring van wereldklasse met Microsoft SharePoint Server 2016 Standard - cloudgebaseerde prestaties en schaalbaarheid voor je bedrijf

Microsoft SharePoint Server 2016 Standard levert een ervaring van wereldklasse en voegt een boost van schaalbaarheid, betrouwbaarheid en prestaties toe aan de on-premise infrastructuur van je organisatie. Revitaliseer je bedrijf met de kracht van de cloud voor al je innovatieve ideeën en projecten. Intranetsites worden gelicenseerd via een Server/CAL (Client Access License) model. SharePoint Server 2016 is vereist voor elke draaiende instantie van de software, en CAL's zijn vereist voor elke persoon of elk apparaat dat toegang heeft tot een SharePoint Server. Dit product is een downloadbare CAL-licentie voor Microsoft SharePoint Server 2016 Standard.

Beheer gebruikerstoegang met individuele Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL's

De Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL (Client Access License) is een type licentie waarmee een gebruiker kan inloggen op een SharePoint Server 2016 Standard systeem en toegang heeft tot alle tools en functies van de serversoftware. Deze CAL's zijn individueel en gelden slechts voor één gebruiker. Hiermee kunnen organisaties het aantal gebruikers dat toegang heeft tot de software vergroten door extra CAL's aan te schaffen.

Het is belangrijk op te merken dat CAL's nodig zijn om toegang te krijgen tot SharePoint Server 2016, en het is belangrijk om vooraf voldoende CAL's aan te schaffen om extra gebruikers te ondersteunen als je organisatie groeit.

Er zijn ook andere soorten CAL's, zoals Device CAL's, die toegang geven tot SharePoint Server vanaf een specifiek apparaat.

Goedkope uitbreiding van het gebruikersbestand met Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL's bij Blitzhandel24

Goed nieuws voor bedrijven die deze CAL's nodig hebben is dat ze bij Blitzhandel24 verkrijgbaar zijn tegen geweldige prijzen. Dit betekent dat bedrijven de licenties kunnen kopen die ze nodig hebben om hun gebruikersbestand uit te breiden zonder zich zorgen te hoeven maken dat de kosten de pan uit rijzen. Het is belangrijk om op te merken dat CAL's nodig zijn om toegang te krijgen tot SharePoint Server 2016, en het is belangrijk om vooraf voldoende CAL's aan te schaffen om extra gebruikers te ondersteunen als je bedrijf groeit.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken