Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL

Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822412
 • 76M-01600
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Breid het gebruikersbestand uit met individuele CAL's voor Microsoft SharePoint Server 2016...meer

Productinformatie "Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Breid het gebruikersbestand uit met individuele CAL's voor Microsoft SharePoint Server 2016 Standard

Microsoft SharePoint Server 2016 Standard is schaalbaar en past zich aan de behoeften van je bedrijf aan. Voeg gemakkelijk gebruikers toe door extra CAL's te kopen. Client Access Licenties (CAL's) geven extra gebruikers de mogelijkheid om in te loggen op je systeem en toegang te krijgen tot alle hulpmiddelen en voordelen van de serversoftware. Individuele CAL's zijn een geweldige keuze voor kleine tot middelgrote bedrijven die een betaalbare manier nodig hebben om te groeien.

Een ervaring van wereldklasse met Microsoft SharePoint Server 2016 Standard - cloudgebaseerde prestaties en schaalbaarheid voor je bedrijf

Microsoft SharePoint Server 2016 Standard levert een ervaring van wereldklasse en voegt een boost van schaalbaarheid, betrouwbaarheid en prestaties toe aan de on-premise infrastructuur van je organisatie. Revitaliseer je bedrijf met de kracht van de cloud voor al je innovatieve ideeën en projecten. Intranetsites worden gelicenseerd via een Server/CAL (Client Access License) model. SharePoint Server 2016 is vereist voor elke draaiende instantie van de software, en CAL's zijn vereist voor elke persoon of elk apparaat dat toegang heeft tot een SharePoint Server. Dit product is een downloadbare CAL-licentie voor Microsoft SharePoint Server 2016 Standard.

Beheer gebruikerstoegang met individuele Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL's

De Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL (Client Access License) is een type licentie waarmee een gebruiker kan inloggen op een SharePoint Server 2016 Standard systeem en toegang heeft tot alle tools en functies van de serversoftware. Deze CAL's zijn individueel en gelden slechts voor één gebruiker. Hiermee kunnen organisaties het aantal gebruikers dat toegang heeft tot de software vergroten door extra CAL's aan te schaffen.

Het is belangrijk op te merken dat CAL's nodig zijn om toegang te krijgen tot SharePoint Server 2016, en het is belangrijk om vooraf voldoende CAL's aan te schaffen om extra gebruikers te ondersteunen als je organisatie groeit.

Er zijn ook andere soorten CAL's, zoals Device CAL's, die toegang geven tot SharePoint Server vanaf een specifiek apparaat.

Goedkope uitbreiding van het gebruikersbestand met Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL's bij Blitzhandel24

Goed nieuws voor bedrijven die deze CAL's nodig hebben is dat ze bij Blitzhandel24 verkrijgbaar zijn tegen geweldige prijzen. Dit betekent dat bedrijven de licenties kunnen kopen die ze nodig hebben om hun gebruikersbestand uit te breiden zonder zich zorgen te hoeven maken dat de kosten de pan uit rijzen. Het is belangrijk om op te merken dat CAL's nodig zijn om toegang te krijgen tot SharePoint Server 2016, en het is belangrijk om vooraf voldoende CAL's aan te schaffen om extra gebruikers te ondersteunen als je bedrijf groeit.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SharePoint Server 2016 Standard User CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken